Tee huonevaraus
 
 
 
Muutamia jäljellä Täynnä
Huom! Yllä olevat merkinnät ovat viitteellisiä ja pätevät normaali-hintoihin. Tarjous sekä kiintiö-koodeilla voi silti olla vapaita huoneita.
PleaseWaitWhileLoading

Hotelli Haikon Kartano

Tutustu virtuaalisesti!Kartanohotelli Haikko

Huoneet

Kylpylähotellin huoneet

Kylpylähotellin huoneet

Kylpylähotellin nykyaikaiset huoneet ovat tyylikäs majoitusvaihtoehto. Ripauksen ylellisyyttä yöpymiseen saat Kylpylän Sviitissä ja Superior-huoneessa. Oma vastaanotto palvelee sinua kellon ympäri. Samassa rakennuksessa sijaitsevat myös hoito- ja kokoustilat sekä Spa Café. (Kuvassa sviitti)

Lue lisää

Kartanon huoneet

Kartanon huoneet

Kartanon kauniiseen tunnelmaan kuuluvat antiikkihuonekalut ja yksilöllinen vanhanajan sisustus. Huoneissa on puisto- tai merinäköala, romantiikkaa ja menneen maailman kiehtovaa henkeä. Kartanon omassa vastaanotossa saat huomaavaista ja hymyilevää palvelua. (Kuvassa Imperial-huone)

Lue lisää

Huonelahjat

Huonelahjat

Onnittele ja yllätä ystäväsi tai liiketuttavasi tilaamalla hänelle pieni lahja hotellihuoneeseen. Kerro terveisesi kukkasin, ylellisin Haikko-tuottein tai herkkulahjan muodossa. Henkilökohtainen tervehdyksesi ilahduttaa varmasti.

Lue lisää

Huonehinnat

Huonehinnat

Nykyaikainen Kylpylähotelli ja romanttinen Kartano vastaavat kaikkiin majoitustarpeisiisi. Majoitu yksin, kaksin tai kokousporukalla, jää juhlimaan ja herkuttelemaan.

Lue lisää