Tee huonevaraus
 
 
 
Muutamia jäljellä Täynnä
Huom! Yllä olevat merkinnät ovat viitteellisiä ja pätevät normaali-hintoihin. Tarjous sekä kiintiö-koodeilla voi silti olla vapaita huoneita.
PleaseWaitWhileLoading

Hotelli Haikon Kartano

Tutustu virtuaalisesti!Kartanohotelli Haikko

Usein kysytyt kysymykset

Onko huoneissa ilmastointi?

Kylpylähotellin superior-huoneissa ja sviiteissä on huonekohtainen jäähdytys (käytössä kesäaikaan), joissa miellyttävä oleskella myös päivisin ja joissa saat nukuttua hyvin haluamassasi lämpötilassa. 

Saako puistossanne syödä omia eväitä?

Kartanon alueella on upea 14 hehtaarin merenrantapuisto, jossa on kaikkialla anniskeluoikeudet. Tämän vuoksi omia alkoholijuomia eikä ruokia voi tuoda puistoomme. Mutta käy toki valitsemassa kylpylän Spa Bistro & Cafésta haluamasi tuotteet ja kuplivat juomat, jotka pakkaamme piknik-kylmälaukkuun ja pääset nauttimaan kesäisestä piknik-elämyksestä kartanopuiston nurmella.

Haluaisin varata huoneen perheellemme, mutta online-varauksessa huoneet 1-2:lle. Miten toimin?

Netin kautta mahdollisuus varata vain yhden tai kahden henkilön huoneita. Hotellissamme on kyllä muutama perhehuone 3-4:lle sekä 2-henkilön huoneita, joihin saa erillisen yhden lisävuoteen. Kaikki nämä 3-4 henkilön huoneet varataan suoraan myyntipalvelusta puhelimitse.

Voinko ottaa koirani mukaan?

Kyllä voit. Hotellihuoneita, joihin voi ottaa mukaan koiran, löytyy meiltä muutamia kylpylähotellin puolelta. Nämä ns. koirahuoneet varataan aina suoraan myyntipalvelusta puhelimitse. Ravintolaamme ja kahvilaamme ei voi ottaa koiraa mukaan - poikkeuksena tästä kuitenkin työtehtävää suorittavat opas- ja avustajakoirat. Valitettavasti kissoja tm. lemmikkieläimiä ei voi tuoda hotelliimme.