Tee huonevaraus
 
 
 
Muutamia jäljellä Täynnä
Huom! Yllä olevat merkinnät ovat viitteellisiä ja pätevät normaali-hintoihin. Tarjous sekä kiintiö-koodeilla voi silti olla vapaita huoneita.
PleaseWaitWhileLoading

Hotelli Haikon Kartano

Tutustu virtuaalisesti!Kartanohotelli Haikko

 Juhlat

Kartanon juhlatilat

Kartanon juhlatilat

Historiallisessa Kartanossa on kaksi suurta, upeaa ravintolasalia sekä useita viehättäviä kabinetteja. Kartanossa kohtaat tsaarinajan tunnelmaa ja kauniita kattauksia, antiikkia ja perinteitä. Kartanon Klubin rento tunnelma taas sopii hyvin vapaamuotoisempiin tilaisuuksiin.

Lue lisää

Villa Haikko

Villa Haikko

Upea saaristolaishuvila meren rannalla on raikas vaihtoehto suurillekin tilaisuuksille. Rapujuhlat, häät, kokoukset ja asiakastilaisuudet toimivat loistavasti tyylikkäässä Villa Haikossa. Merituulen tuoksu, luonnon valo ja upeat merinäköalat luovat Villaan oman keveän tunnelmansa.

Lue lisää

Häät

Häät

Haikossa on pitkät perinteet ja upeat puitteet suurtenkin juhlien järjestämisessä. Toteutamme hääjuhlat keisarillisella loistolla tai intiimin tyylikkäästi, toiveitasi ja unelmiasi kuunnellen. Romanttinen hääyö Haikossa kruunaa ikimuistoisen juhlan. Pyydä tarjous

Lue lisää

Juhlat

Juhlat

Suunnittelemme kanssasi perhejuhlat, merkkipäivät ja yritystilaisuudet. Hienon kartanomiljöön lisäksi saat käyttöösi koko ammattitaitomme ja kokemuksemme. Teemme valmiin ja viimeistellyn kokonaisuuden ja saat nauttia huoletta juhlan odotuksesta. 

Lue lisää

Menut

Menut

Keittiömme tarjoaa keisarillista loistoa ja nostalgisia makumuistoja tähän päivään sovitettuina. Myös kokousvieraanamme herkuttelet Haikon Kartanon taattuun tyyliin.

Lue lisää

Viinit

Viinit

Haikon viinitiimi valitsee hyvät viinit kellaristamme ja maistelee niistä sopivimmat kullekin menulle. Kartanon viinikaapin sisältö on yksi maan parhaimpia. Autamme sinua mielellämme kaikissa viinivalinnoissasi.

Lue lisää