Tee huonevaraus
 
 
 
Muutamia jäljellä Täynnä
Huom! Yllä olevat merkinnät ovat viitteellisiä ja pätevät normaali-hintoihin. Tarjous sekä kiintiö-koodeilla voi silti olla vapaita huoneita.
PleaseWaitWhileLoading

Hotelli Haikon Kartano

Tutustu virtuaalisesti!Häät Haikon kartanossa!

Pienet tai suuret häät onnistuvat Haikossa


Ylellisissä häissä tarjoillaan pitkän kaavan mukainen hääateria historiallisessa kartanossa ja merellisessä Villa Haikossa löytyy saaristolaistunnelmaa. Kartanosta löytyy useita erikokoisia kabinetteja, joten sopiva tila löytyy niin suurelle kuin pienemmällekin hääseurueelle.

Vihkiminen ja hääkuvat kauniissa Kartanopuistossa

Haikko on myös suosittu vihkipaikka. Kirkot voivat olla varattuja, mutta Haikossa voi vihkimisen järjestää oman aikataulunsa mukaisesti. Hääparille ja vieraille on helppoa, kun koko hääjuhla pidetään yhdessä paikassa. Kesäaikaa lupaukset annetaan vihkikatoksessa vehreässä kartanopuistossa ja muina aikoina vihkimenen voi tapahtua vaikkapa Kartanon Keltaisessa salongissa, jonne mahtuu sadan henkilön vierasjoukko.

Häät Haikon Kartanossa vuodenajan mukaan

Romanttisen Kartanon ravintolasalien lisäksi Villa Haikko, juhlahuvila aivan meren ääressä, on varattavissa juhlakäyttöön.

Juhlat saavat hienon aloituksen esimerkiksi Kartanon Keltaisessa Salongissa tai Terassilla. Kartanon puisto tarjoaa hienon taustan juhlille ja valokuvauksille.  

Haikon keittiössä ruokalistojen suunnittelu lähtee perinteistä. Niihin sovitetaan uutuudet ja sesonkien parhaat herkut, mutta kaikista tärkeintä on hääparin omat toiveet!

Villa Haikko 

Juhlatilat ja koristelut

Juhlatilat ja koristelu

Autamme teitä valitsemaan tunnelmaan ja tilaisuuteen parhaiten sopivat tilat. Suunnittelemme yhdessä pöytäjärjestyksen salin, henkilömäärän ja juhlan luonteen mukaisesti.

Upea ympäristö, kauniit salit ja juhlaan pukeutuneet vieraat virittävät tunnelman. Juhlakattauksiimme kuuluvat valkoiset pöytäliinat ja servietit sekä kukat ja kynttilät pöydissä sekä menukortit joka katteessa tarjoiltavilla aterioilla. Viimeistely kattaukseen saadaan plaseerauskorteillanne.
 

 

Hääyö Haikossa ja majoitus häävieraille

Juhlikaa kiireettä, jääkää yöksi ja nauttikaa aamulla yhteisestä aamiaisbuffetista. Voitte rauhassa rentoutua Kylpylässä ja nauttia yhdessäolosta. Teemme teille yksilöidyn majoitustarjouksen tarpeenne mukaan.

Hääsviitiksi sopivat mm. Kartanon Sviitit (4 kpl), Imperial-huoneet (5 kpl) ja Kylpylähotellin Junior Sviitti.

Huoneet

Juhlatarjoilu

Juhlatarjoilut

Haikon Kartanossa osataan perinteinen juhlatarjoilu. Ruokalistallamme on upeita menukokonaisuuksiasekä pöytiin tarjoiltuna että buffet-pöytään katettuna.

Hyvän ruuan kruunaa sille täydellisesti sopiva viini. Haikon juomasuositusten takana on viinitiimi, joka on maistelemalla ja vertailemalla löytänyt hyvät ruuan ja viinin yhdistelmät. 
Loppuillasta Villa Haikossakin voidaan avata baari.

Juhlatarjoilut   Viinilista

 


  

Musiikki ja ohjelma

Kartanossa soi vaimeana kevyt klassinen musiikki tai ever greenit. Villa Haikossa ja Romanov-salissa on piano ja tanssiparketti. Varaamme tarvittaessa orkesterin tai muita esiintyjiä tilaisuuteenne.

Suurissa juhlissa seremoniamestarin rooli on tärkeä juhlien onnistumisen kannalta. Hän huolehtii vieraiden viihtymisestä ja ohjelman etenemisestä. Sujuva yhteistyö hänen kanssaan on kunnia-asiamme.

Näyttävä sisääntulo haikkoon

Kuljetus ja parkkipaikat

Voimme varata käyttöönne limusiinin, bussin tai laivan. Haikossa on runsaasti paikoitustilaa juhlavieraiden autoille.

Palveluksessanne

Koko Haikon Kartanon ammattitaitoinen henkilökunta on palveluksessanne! Asiantunteva juhlapalvelu auttaa yksityiskohtien järjestämisestä.

Pyydä tarjous