Tee huonevaraus
 
 
 
Muutamia jäljellä Täynnä
Huom! Yllä olevat merkinnät ovat viitteellisiä ja pätevät normaali-hintoihin. Tarjous sekä kiintiö-koodeilla voi silti olla vapaita huoneita.
PleaseWaitWhileLoading

Hotelli Haikon Kartano

Tutustu virtuaalisesti!Kartanohotelli Haikko

Juhlatilat, kabinetit, yksityistilat ja kahvilat
 

Tutustu kuvagalleriaan

 

Kartanon Juhlasali

Alun perin kappeliksi suunniteltu korkea tila toimii nykyisin kartanon ravintolasalina.

Kartanon Romanov-sali

Ravintolasali on saanut nimensä Haikossa paljon aikaa viettäneen tsaariperheen sukulaisten mukaan. Salin värit toistavat Romanov-suvun tunnusvärejä: kultaa, sinistä ja tummanpunaista. Romanov-Salista voidaan erottaa väliseinillä kaksi erikokoista yksityistilaa.

Kartanon Louis Sparre -kabinetti

Kabinetissa kreivi Louis Sparren Haikon Kartanoon suunnittelema jugend-henkinen visakoivukalusto kuuluu kartanon alkuperäisiin huonekaluihin 1800-luvulta.

Kartanon Kello-kabinetti

Tunnelmallisiin juhliin pienille seurueille. Kabinetissa on makeistehdas Chymoksen perustajalle, vuorineuvos Tammenoksalle aikoinaan kuulunut visakoivuinen sohvaryhmä sekä koristeellinen antiikkikello, jonka mukaan tila on nimetty.

Kristalli-kabinetti Kartanon toisessa kerroksessa

Kabinetin kristallikruunut, jykevä pöytä ja antiikkinen sohvaryhmä luovat juhlavat puitteet 10 henkilön kokouksiin.

Kartanon Keltainen Salonki ja Kartanon terassi

Keltaisen Salongin aidot Albert Edelfeltin taulut ja antiikkihuonekalut ovat upea tausta maljan nostoon. Tunnelmallinen salonki soveltuu loistavasti myös vihkiseremonioihin ja kastetilaisuuksiin. Täältä pääsee Kartanon terassille, mistä aukeaa upea näkymä puistoon ja Haikkoon selälle.

Kartanon Kirjasto-kabinetti

Viihtyisä paikka cocktailin tai kahvin nauttimiseen.

Kartanon Klubi päärakennuksen kivijalassa

Viihtyisä jatkopaikka illallisen jälkeen. Rauhallista seurustelua tai vauhdikkaampaa menoa levymusiikin tahdissa illasta riippuen. Klubilla mm. runsas viskivalikoima!

Villa Haikko meren rannassa

Aivan meren rannassa oleva tilausravintolamme on saaristolaishenkinen huvila, jossa on tilaa jopa 250 vieraalle. Villa Haikossa on vietetty monet hienot häät ja onnistuneet yritysjuhlat sekä pikkujoulut. Tunnelmallinen Villa toimii myös kokouspaikkana ja erilaisten tapahtumien näyttämönä. Lue lisää

Vihkipaviljonki kartanopuistossa

Kesähäiden vihkimispaikka keskellä vehreää kartanopuistoa.

Tupasaunat ja Hirsisauna meren rannalla

Tilaussaunat takkatupineen. Sopii hyvin esimerkiksi polttareihin ja seurojen saunailtoihin. Isompikin seurue mahtuu viettämään yhdessä saunailtaa nauttien iltapalaa takkatulen loimussa.