Tee huonevaraus
 
 
 
Muutamia jäljellä Täynnä
Huom! Yllä olevat merkinnät ovat viitteellisiä ja pätevät normaali-hintoihin. Tarjous sekä kiintiö-koodeilla voi silti olla vapaita huoneita.
PleaseWaitWhileLoading

Hotelli Haikon Kartano

Tutustu virtuaalisesti!Juhlat haikossa Juhlat haikossa Juhlat haikossa Juhlat haikossa

Villa Haikko juhliin ja kokouksiin


Haikon Kartanon merenrantapuiston upea tilaushuvila Villa Haikko tarjoaa ainutlaatuiset puitteet juhliin, kokouksiin ja erilaisiin tapahtumiin läpi vuoden. Villa mukautuu monenlaiseen käyttöön rapujuhlista perhejuhliin, seminaareista koulutuspäiviin ja kokouksiin.
 

Haikon Kartanon rantahuvila meren äärellä

Villa Haikko

Villa vailla vertaa! 

Villa on suunniteltu monitoimitilaksi. Kokousvälineistö on huomaamattomasti upotettu sisustukseen. Tekniikalla on käyttöä myös juhlissa - puheet kuuluvat ja valkokankaalla voidaan näyttää omaa ohjelmaa.

Majoitu mukavasti Villan lähellä sijaitsevissa Haikon kylpylä- ja kartanohotellirakennuksissa. 

 

Aurinkoista palvelua ja herkullisia aterioita

Avoin merinäköala, sisustuksen raikkaat sävyt, kentiapalmut ja pilasterit tuovat mieleen tyylikkäät saaristolaishuvilat. Villa Haikon tunnelma irrottaa juhlasi arjesta. Haikon Kartanon keittiö on tunnelttu herkuistaan ja pääset nauttimaan niistä myös Villassa.

Pyydä kokoustarjous   Pyydä juhlatarjous

Villa Haikon salit

Alakerran Villa-saliin mahtuu juhlimaan jopa 230 vierasta ja kokoustilaksi sali voidaan rakentaa noin 100 osallistujalle.

 

Toimivat kokoustilat

Villan yläkerrassa on kaksi kabinettia 8-26 kokousvieraalle. Molemmissa tiloissa oma tilava parveke kauniilla meri- tai puistonäkymällä.