Tee huonevaraus
 
 
 
Muutamia jäljellä Täynnä
Huom! Yllä olevat merkinnät ovat viitteellisiä ja pätevät normaali-hintoihin. Tarjous sekä kiintiö-koodeilla voi silti olla vapaita huoneita.
PleaseWaitWhileLoading

Hotelli Haikon Kartano

Tutustu virtuaalisesti!Kartanohotelli Haikko

Ohjelmaa ryhmille


Valitse monipuolisesta valikoimastamme sopivat oheisohjelmat osaksi kokousohjelmaanne, teemaksi tyhypäiväänne, juhliinne tai ryhmänne virkistykseksi. Inspiroidu ja virkisty historiallisessa Kartanossa, hemmottelevassa Kylpylässä, sporttisella Haikko Areenalla tai merellä ja saaristossa.

Ohjelmaa ryhmille

Liikuntaa, kunnon testauksia ja hyvää oloa Kylpylässä

Kylpylän liikuntaohjelmissa nautitaan yhdessä tekemisen ilosta ja kokeillaan uusia elämyksiä. Hyvinvointi-luennoilla ja -työpajoilla kerätään voimia arjen jaksamiseen. Hemmottelevissa hoidoissa rentoudutaan ja nautitaan kiireettömyydestä.

Aktiviteeteista esimerkkejä mm. saunajooga, huippukylmä -110C, luutapallo, Aqua Fit, Inbody-kehon koostumusmittaus, kickbike-retki, kahvakuulatreeni, Polar Body Age -kartoitus jne.
Hyvinvointi-luennoista ja työpajoista esim.
Hyvän unen aakkoset, mindfulness/tietoinen läsnäolo, stressileikkuri, ravintopyörä, jne.

Elämysohjelmat Haikossa

Vai haluatko hemmotella makuaistejasi tai saada luksusta päivääsi? Kartanon Viinitastingissä Sommelier kertoo viinin perusominaisuuksista ja esittelee 6 erilaista viiniä. Saat tietoa hyvän ruoan ja viinin yhdistämisestä olet sitten kotikokkina tai yrityksesi tilaisuuden isäntänä. "Maistelu & haistelu" on taas uudenlainen huvitteluohjelma, jossa saa istua ja antaa makunystyröiden ja hajuaistien tehdä kaiken työn.

Muita vaihtoehtoja ovat mm. Kokkikoulu, TaikaShow, Taikajuoman metsästys ja Finnywood - oman elokuvan tekeminen.

Ulkoilua ja merellisiä aktiviteettejä

Kesällä kannattaa myös nauttia raikkaasta meri-ilmasta. Haikon Kartano sijaitsee aivan meren rannalle, joten risteilylle lähdetään vaivattomasti Haikon omasta laivalaiturista. Tutustu myös alueen karttaan.

Yhteystiedot: myynti@haikko.fi tai p. 019 576 01/myynti

Pyydä tarjous