Tee huonevaraus
 
 
 
Muutamia jäljellä Täynnä
Huom! Yllä olevat merkinnät ovat viitteellisiä ja pätevät normaali-hintoihin. Tarjous sekä kiintiö-koodeilla voi silti olla vapaita huoneita.
PleaseWaitWhileLoading

Hotelli Haikon Kartano

Kartanohotelli Haikko

Huippukylmähoito

Koe pakkaselämys Haikossa!

Miltä tuntuu olo –110 °C pakkasessa? Tule ja koe extreme-elämys Haikon Huippukylmässä. Huippukylmä virkistää, antaa hyvän unen, tuo helpotusta erilaisiin nivel- ja lihaskipuihin, stressioireisiin ja iho-ongelmiin. Ennen kaikkea Huippukylmä on elämys, jota muistelet pitkään! Jo useat virkistys- ja kokousryhmät ottaneet huippukylmän osaksi päiväohjelmaansa Haikossa.

Kylmä on perinteinen hoitomuoto, jota on käytetty satoja vuosia kivun lievitykseen. Paikallisesti kylmää käytetään edelleenkin turvotuksen ja kipujen hoidossa. Alunperin se on kehitetty ja sitä on käytetty erityisesti kivun lievitykseen esim. reumasairauksien hoidossa. 

Huippukylmän käyttöalue on kuitenkin laajentunut, koska huippukylmässä käyneet ovat kivun lievityksen lisäksi kertoneet saaneensa apua mm. unihäiriöihin, stressioireisiin ja ihosairauksiin, kuten psoriasikseen. Kylmähoitoa saaneet ovat lisäksi kokeneet olonsa virkistyneeksi ja energiseksi.

Huippukylmä on hyvin siedettyä ja turvallista. Asuna kylmähoidossa on  uimapuku, korvalehdet suojaava pääpanta tai hattu, lapaset, nilkkasukat ja huopatöppöset.

–110 asteen kylmähuoneessa ollaan 1–3 minuuttia hoitotavoitteesta riippuen. Henkilökunta saattaa sisään ja informoi ajan kulumisesta sekä huolehtii hyvinvoinnistasi. Urheutesi palkitaan diplomilla.

Huippukylmää ei suositella raskaana oleville eikä alle 12-vuotiaille.

Huippukylmähoitoa käytetään ympäri maailmaa. Haikon kylmähoitolaite on Suomessa kehitetty (Oy MJG Univers AB) ja on ensimmäinen yhdistelmäteknologiaa hyödyntävä hoitoyksikkö, joka tuottaa huippukylmää (–110 °C) sähkön ja nesteytetyn typen avulla.

Huippukylmä avoinna

Pe klo 18 ja la klo 16. Ilmoittauduthan arkisin klo 15 mennessä hoitovaraamoon. 
Ryhmille avoinna myös muina aikoina tilauksesta.

Hoitovaraamo avoinna:
ma –pe klo 8 – 19 ja la klo 9-18


 

Varaukset ja tiedustelut

Tee hoitovaraus täältä, tai ota yhteyttä
puh. (019) 576 01/hoitovaraukset
sähköposti: hoitovaraamo@haikko.fi