Tee huonevaraus
 
 
 
Muutamia jäljellä Täynnä
Huom! Yllä olevat merkinnät ovat viitteellisiä ja pätevät normaali-hintoihin. Tarjous sekä kiintiö-koodeilla voi silti olla vapaita huoneita.
PleaseWaitWhileLoading

Hotelli Haikon Kartano

Kartanohotelli Haikko

Kunnon testaukset

Haikon Kylpylän kunnon testaukset

Tiedätkö kehosi todellisen iän? Tai mikä mahtaa olla lihaskuntosi? Valitse sinulle sopivin monipuolisista kuntotesteistämme. Saat aina henkilökohtaista ohjausta ja testipalautteen, joka motivoi ja tukee jatkoharjoitteluasi.

Kunnon testaukset

Polar BodyAge - Kehon Ikä

Tiedätkö, mikä on sinun kehosi todellinen ikä?

Kehon ikä -kartoitus antaa testituloksen kunto- ja terveydentilastasi nopeasti ja helposti. Testi on miellyttävä kokemus, joka ei vaadi ylimääräisiä ponnisteluja. Kehon Ikä määritellään tarkasti 26 eri kuntomuuttujan avulla. Kartoituksessa tehdään mm. testi hapenottokyvyn määrittämiseksi, voima- ja liikkuvuustesti, lisäksi tiedostoihin lisätään mm. tietoja ravintotottumuksista sekä verenpaine- ja kehon koostumustiedot. Kartoituksen jälkeen saat tiedon kehosi todellisesta iästä, jota verrataan Sinun biologiseen ikääsi.

Polar BodyAge -kartoitus sisältää henkilökohtainen testin, testipalauteen ja sen analysoinnin sekä henkilökohtaisen liikuntaohjelman, joka suunnitellaan yhdessä Haikon vetäjän kanssa.

Ergometritesti

Kolmiportainen polkupyörätesti, jolla arvioidaan yksilöllisesti hengitys- ja verenkiertoelimistön kuntoa ja hapenottokykyä. Testiin sisältyy pituus-painoindeksin ja rasvaprosentin määritys sekä verenpaineen mittaus. Testipalaute annetaan ryhmässä ja jokainen saa henkilökohtaiset ohjeet jatkoharjoitteluun.

Varaukset ja tiedustelut

Tee hoitovaraus täältä, tai ota yhteyttä:
Kylpylän hoitovaraamo, puh.019-5760 260

Kävelytesti ryhmille

Kävelytesti ryhmille

UKK-instituutin kehittämä 2 km:n testi, jolla arvioidaan hengitys- ja verenkiertoelimistön kuntoa.

Testi suoritetaan ryhmässä Kartanon puistossa. Testipalaute annetaan ryhmässä ja jokainen saa henkilökohtaiset ohjeet jatkoharjoitteluun.

Inbody-kehonkoostumusmittaus

Mittauksesta informatiivinen kehon koostumusanalyysi, joka sisältää mm. seuraavat tiedot:

• kehon koostumus
• paino
• lihasmassa
• rasvamassa
• painoindeksi
• rasvaprosentti
• sisäinen rasva
• vyötärö-lantiosuhde
• lihastasapaino