Tee huonevaraus
 
 
 
Muutamia jäljellä Täynnä
Huom! Yllä olevat merkinnät ovat viitteellisiä ja pätevät normaali-hintoihin. Tarjous sekä kiintiö-koodeilla voi silti olla vapaita huoneita.
PleaseWaitWhileLoading

Hotelli Haikon Kartano

Kartanohotelli Haikko

Nuku hyvin ja paranna elämänlaatuasi!


Hyvän unen merkitys

Unen aikana elimistö korjaa itseään ja rakentaa uutta. Hyvän levon varaan rakentuu koko päiväaikainen aktiivisuutemme – se minkä koemme elämänä. Hyvinvointi alkaa siis unesta – mehän nukumme melkein kolmanneksen elämästämme.

Uniongelmat ovat yleisiä

Unettomuus on kuitenkin pahimpia kansanterveysongelmia ja unettomuus vaivaa jo yli miljoonaa suomalaista. Unettomuus voi myös tuhota fyysisen terveyden ja viedä toimintakyvyn. Uniongelmien vuoksi elämänhalu vähenee, perhe-elämä häiriintyy ja päiväväsymys haittaa merkittävästi työntekoa. Vastavuoroisesti hyvä uni parantaa elämänlaatua, hyvinvointia ja antaa voimia arjen aherrukseen. Riittävä ja laadultaan hyvä uni edistää terveyttä, parantaa muistia sekä vastustuskykyä. Levossa elimistö palautuu päivän rasituksesta.

Unenhuolto Haikon Kartanossa

Yhdessä johtavan unitutkijan, professori Markku Partisen ja Uniklinikan kanssa olemme suunnitelleet asiakkaillemme myös mm.
Unenhuolto-kurssin. Tarjolla on myös Unikoulu-kuntoremontti yrityksien työntekijöille sekä luentoja unesta.


Jos olet kiinnostunut omasta hyvinvoinnistasi ja elämänhallinnasta, kannattaa sopia tapaaminen univalmentajan kanssa.

Hyvän unen aakkoset -luento 45 min .. . . . . . . . . . . . . . . 275 €/h
Tapaaminen univalmentajan kanssa (45 min).. . . . . . . . 50

Kysy ryhmätarjousta tai luentoa myynti@haikko.fi