Tee huonevaraus
 
 
 
Muutamia jäljellä Täynnä
Huom! Yllä olevat merkinnät ovat viitteellisiä ja pätevät normaali-hintoihin. Tarjous sekä kiintiö-koodeilla voi silti olla vapaita huoneita.
PleaseWaitWhileLoading

Hotelli Haikon Kartano

Haikko - Porvoo

Lomavinkit Porvoossa ja Haikossa

Mitä elämyksiä ja tekemistä Sinä kaipaat lomasi yhteyteen?
Kylpylää, saaristoristeilyä, konserttia, taidehetkiä, teatteria, pyöräilyä, kuntoilua, jne.
Haikon Kartanossa ja kylpylähotellissa sekä Porvoossa jokaiselle jotakin - valitse juuri Sinun lomaasi sopivin!

Idyllinen Porvoo on vain vartin ajomatkan päässä Haikosta. Porvoossa koet taide-,konsertti- ja teatterielämyksiä kulttuurikeskus Taidetehtaalla. Porvoon vanhasta kaupungista löydät ihastuttavia puoteja, kahviloita ja museoita. Lähellä sijaitsevat ratsastajille hevostalli sekä talvisin Kokonniemen hiihto- ja laskettelukeskus ovat vain osa alueen persoonallista tarjontaa. Joulun tunnelmaan virittäytyy luonnostaan vanhan ajan joulumarkkinoilla Porvoossa.

Lisätietoa:

Taidetehtaan tapahtumat

Porvoon matkailusivusto

Risteilyt

Golf

Taidenäyttelyt

Lennä tuulitunnelissa tai surffaa

Laskettelu

Puutarhanhoitoa Haikossa

Haikon Kartano ja Marttaliitto järjestävät yhteistyössä puutarhanhoitokurssin. Haikko tarjoaa hienot puitteet ja oman kasvimaansa koekentäksi ja Marttaliiton asiantuntija luennoi ja opastaa käytännön töissä. Tule mukaan ja tutustu puutarhanhoidon saloihin!

26.4. Puutarhan kevättyöt
24.5. Villivihannekset ja yrtit
28.6. Perennat
16.8. sadonkorjuu ja kompostointi

Päiväpaketin hinta 59 € /hlö
Pakettihinta hotellissa majoittuville 99 € /hlö

Lisätietoa ja ilmoittautumiset ennakkoon suoraan Haikon myyntipalveluun puh. 019-57601
 

 

Kylpylän teemaviikonloput 2014

Haikon Kylpylässä vapaa-ajan loma- ja kurssitarjonnassa jokaiselle jotakin. Valitse sopiva kokonaisuus reipasta liikuntaa, rauhallista joogaa, kauneuden hoitoa, hyvää oloa tmv.

11.-12.7. Jooga ja aarrekartta
29.-30.8. Kesäkiloille kyytiä
19.-20.9. Kunnon startti syksyyn
26.-27.9. Ihonhoitoa
24.-26.10. Hyvän olon viikonloppu
21.-22.11. Kauneusviikonloppu

Lisätietoa ja ilmoittautumiset puhelimitse suoraan Haikon myyntipalveluun Jaana Venäläiselle puh.019-57601.

 

Taidenäyttely Porvoon Taidetehtaalla 9.4.-14.5. - Albert Edelfelt

Albert Edelfeltin syntymän 160-vuotisjuhlanäyttely

Tehdassaliin loihditaan Albert Edelfeltin huonekaluista ja esineistöstä taiteilijan salonki ja ateljeenurkkaus, joissa esitellään Edelfeltin Porvoossa syntyneitä teoksia, niihin liittyviä tarinoita ja porvoolaisia ja saaristolaisia malleja. Tämä näyttelyosio toteutetaan isojen teoskuvatulosteiden ja malleja esittelevien valokuvien keinoin. Näyttelyohjelmassa on myös yleisöluentoja Edelfeltin elämästä ja taiteesta.

Näyttelyn toteuttaa Porvoon museo ja Albert Edelfeltin säätiö

Sisäänpääsymaksu 4 €, alle 12-vuotiaat ilmaisia. Koululaisryhmät ilmaisia.
Näyttely avoinna ti-pe klo 11-18, la ja su klo 11-16.

Lue lisää

Taidenäyttely Haikon kylpylähotellissa 15.5.-15.9. - Albert Edelfelt

Albert Edelfeltin syntymän 160-vuotisjuhlanäyttely

Haikon Kartanon kesänäyttelyssä esillä Albert Edelfeltin Porvoossa syntyneitä teoksia ja näissä maalauksissa taiteilijan käyttämiä saaristolaisia malleja. Monet malleista olivat Haikon kartanon palvelusväkeä.

Näyttely esillä Haikon kylpylähotellin aulatiloissa, sisäänpääsy ilmainen. Esilllä isoja teoskuvatulosteita ja valokuvia malleista.

Taiteilija syntyi Kiialan kartanossa Porvoon maalaiskunnassa 21.heinäkuuta 1854. Albert Edelfeltin vahva tunneside Porvoon saaristoon syntyi jo varhain, sillä kaikki lapsuutensa kesät hän vietti täällä äidin kotikartanossa ja aikuisena maalasi monet tunnetuimmat teoksensa Haikkoossa sijaitsevassa omassa ateljeessaan. Albert Edelfelt vietti täällä kaikkiaan 26 kesää ja maalasi yli 220 teosta, joista useat palkittiin Pariisin salongeissa.

 

Porvoon Biorex Taidehtehtaalla: Ooppera Aida 17.5.2014

Aida / Giuseppe Verdi
Taltioitu 2013 Pariisin Oopperatalolla

Giuseppe Verdin suurteos Aida (Aïda) on yksi maailman tunnetuimmista oopperoista. Mahtipontinen mutta samanaikaisesti myös herkkä teos kertoo sotapäällikkö Radamesin ja orjatar Aidan kielletystä rakkaudesta. Kantaesityksensä vuonna 1871 saaneen Aidan nimikkoroolia esittää upeaääninen kaunotar Oksana Dyka. Sotapäällikkö Radamesin roolissa nähdään argentiinalainen, useita palkintojakin voittanut Marcelo Alvarez.

Lue lisää

Tove 100v.-juhlavuosi

Vuonna 2014 on kulunut 100 vuotta rakastetun Muumi-peikkojen luojan Tove Janssonin syntymästä!
Porvoolaiset ovat mukana kunnoittamassa rakastetun Toven elämää ja tuotantoa.

Taidemaalari, kirjailija, sarjakuvataiteilija, Muumi-peikkojen luoja Tove Jansson syntyi 9.8.1914.
Tove Jansson ja taiteilija Tuulikki Pietilä viettivät liki 30 työn- ja elämäntäyteistä kesää pienellä ja karulla Klovharun luodolla Pellingissä.

Lue lisää

Avantin Suvisoitto 25.-29.6.

Avanti! Suvisoitto järjestetään Porvoossa ja Loviisassa jo 29. kertaa. Vuoden 2014 festivaalin taiteellinen suunnittelija on klassisen musiikin tähti, kanadalainen sopraano ja kapellimestari Barbara Hannigan. Hannigan on valinnut kesän teemasäveltäjäksi irlantilaisen Gerald Barryn. Festivaaliohjelma Earthly Pleasures sisältää yhteensä 12 tapahtumaa viiden päivän aikana. Lisäksi mukana on paljon lastenohjelmaa. 
 

Lue lisää