Tee huonevaraus
 
 
 
Muutamia jäljellä Täynnä
Huom! Yllä olevat merkinnät ovat viitteellisiä ja pätevät normaali-hintoihin. Tarjous sekä kiintiö-koodeilla voi silti olla vapaita huoneita.
PleaseWaitWhileLoading

Hotelli Haikon Kartano

Kartanohotelli Haikko

Elämyksiä Porvoossa - kuten haluat!

Taidetehdas

Uusi Taidetehdas yhdistää uudella tavalla Haikon Kartanon kulttuuriin

Taidetehtaan tapahtumakalenteri

Porvooseen on 1.5.2012 avattu uusi kulttuuri- ja kokouspaikka, Taidetehdas. Se sijaitsee Porvoon länsirannalla vain viiden kilometrin päässä Haikosta. Oman säväyksensä Taidetehtaalle antavat Porvoonjoen ranta ja vanhan kaupungin läheisyys.

Taidetehtaalla toimii myös Vuoristo Yhtiöiden omistama uusi tilausravintola Vitriini. Se hoitaa kaikki catering-palvelut eli tarjoilut lämpiöissä, teatteritiloissa ja Avanti-salissa jopa 1000 henkilön tilaisuuksiin! Ravintola aukeaa myös turisti- ja kokousryhmille sovittuihin tilaisuuksiin ja huolehtii konserttien ja teatteriesitysten väliaikatarjoilusta.

Varaa helposti lippuostosi yhteydessä myös yöpyminen Haikon kartanosta. Hemmottele itseäsi hyvällä ruoalla ja ylellisillä kylpylähoidoilla ja lomasi kruunaa historiallinen kartanoympäristö.

Suuret kokoukset ja ryhmämatkat onnistuvat tunnelmallisessa Avanti-salissa

Taidetehtaan upeissa puitteissa järjestät kokoukset jopa 800 hengelle ja voit vaivattomasti yhdistää niihin esimerkiksi teatteria ja konsertin. Kokoustarjoilusta vastaa Vuoristo Yhtiöiden omistama tilausravintola Vitriini.

Lisätietoa: www.taidetehdas.fi

Taidetehtaan varaukset ja tiedustelut:
Taidetehtaan myyntipalvelu s-posti info@taidetehdas.fi, puh.050 5648776