Tee huonevaraus
 
 
 
Muutamia jäljellä Täynnä
Huom! Yllä olevat merkinnät ovat viitteellisiä ja pätevät normaali-hintoihin. Tarjous sekä kiintiö-koodeilla voi silti olla vapaita huoneita.
PleaseWaitWhileLoading

Hotelli Haikon Kartano

Kartanohotelli Haikko

Ravintolat

À la Carte

À la Carte

Haikossa herkutellaan klassiseen kartanotyyliin. Tarjoamme vuodenaikojen parhaita raaka-aineita sekä makujen, tuoksujen ja värien juhlaa. Huomaavainen palvelu ja upea viinivalikoima täydentävät nautinnon.

Lue lisää

Ravintolatilat ja kahvilat

Ravintolatilat ja kahvilat

Historiallisessa Kartanossa on kaksi suurta, upeaa ravintolasalia sekä useita viehättäviä kabinetteja. Kartanossa kohtaat tsaarinajan tunnelmaa ja kauniita kattauksia, antiikkia ja perinteitä. Kartanon Klubin ja Kylpylän Spa Cafén rento tunnelma taas sopii hyvin vapaamuotoisempiin tilaisuuksiin.

Lue lisää

Villa Haikko

Villa Haikko

Upea saaristolaishuvila meren rannalla on raikas vaihtoehto suurillekin tilaisuuksille. Rapujuhlat, häät, kokoukset ja asiakastilaisuudet toimivat loistavasti tyylikkäässä Villa Haikossa. Merituulen tuoksu, luonnon valo ja upeat merinäköalat luovat Villaan oman keveän tunnelmansa.

Lue lisää

Menut ja juhlatarjoilut

Menut ja juhlatarjoilut

Keittiömme tarjoaa keisarillista loistoa ja nostalgisia makumuistoja tähän päivään sovitettuina. Juhlapyhinä keittiömestarimme tarjoavat herkullisia menuita tai pääset nauttimaan runsaiden buffetpöytien antimista.

Lue lisää

Lounas

Lounas

Myös lounashetki on herkuttelua Haikossa. Lounaat tarjoillaan pöytiin Kartanon tunnelmallisissa ruokasaleissa. Tuletpa läheltä tai kaukaa, meille on kunnia-asia tarjoilla sinulle kauniita ja herkullisia päivittäin vaihtuvia lounaskokonaisuuksia. Tee pöytävaraus.

Lue lisää

Viinit

Viinit

Kartanon viinikaapin sisältö on yksi maan parhaimpia. Haikon viinitiimi valitsee hyvät viinit kellaristamme ja maistelee niistä sopivimmat kullekin menulle. Autamme sinua mielellämme kaikissa viinivalinnoissasi.

Lue lisää

Tutustu Haikon Oiva -raportteihin:

Haikon kartanon ravintola (PDF / 192kb)
Spa bistro (PDF / 668kb)