Tee huonevaraus
 
 
 
Muutamia jäljellä Täynnä
Huom! Yllä olevat merkinnät ovat viitteellisiä ja pätevät normaali-hintoihin. Tarjous sekä kiintiö-koodeilla voi silti olla vapaita huoneita.
PleaseWaitWhileLoading

Hotelli Haikon Kartano

Kartanohotelli Haikko

Ajankohtaista ravintolassa

Kesän juhlat ja polttarit

Tervetuloa Haikon Kartanoon juhlimaan! Tarjoamme puistomme ihanuuden ja hienon kartanomiljöömme lisäksi hyvää ruokaa ja aurinkoista palvelua juhliinne. Syntymäpäivät, lakkiaiset ja valmistujaisjuhlat saavat hyvän aloituksen kun onnittelu- maljat kohotetaan kartanon kauniissa Keltaisessa salongissa tai upealla terassilla.

Syntymäpäiväjuhlia ja hääpäiviä voi juhlia Haikossa pienellä joukolla viikonloppulounaan merkeissä tai laajan ystäväpiirin kera omassa yksityistilassa juhlabuffet´sta nauttien.

Kesähäitä odotellessa Haikossa juhlitaan polttareita yhtä hyvin sekä morsiamen että sulhasen mielen mukaan.

Tarjoilua juhliin

Ohjelmaa polttareihin

 

À la Carte -lista

Kartano on omiaan romanttisten, tunnelmallisten illallisten viettoon. Kokoa listalta oma herkullinen menusi ja nautiskele kartanon upeasta miljööstä! Kesällä sään salliessa voit nauttia listan antimista myös terassilla. Ravintola avoinna myös sunnuntaisin - tervetuloa! Pöytävaraukset: hovimestarit@haikko.fi

Tutustu à la carte -listaan

Jazz Trio Johan Bowman 28.6.-9.8.2014

Johan Bowman Trio soittaa Haikon Kartanon Klubilla tai kauniilla säällä Kartanon terassilla
lauantaisin aikavälillä 28.6. – 9.8.14. alk. klo 20.

"Johan Bowman Trio on nuorten helsinkiläisten muusikoiden muodostama yhtye, jonka musiikin ydintä on vahva svengi, väkevä ilmaisu ja persoonalliset, toisiinsa hienosti yhteen nivoutuvat solistit. Yhtyeen jäsenet jakavat samoja musiikillisia arvoja, joita on kuultavissa trion yhteissoitossa. Yhtyeen soundi on 50-luvun Amerikkalaisesta West Coast- tyylistä lainaava kuulas ja helposti lähestyttävä perinteinen jazzsoundi."
 

 

Spa Bistro & Café

Spa Bistro & Café

Haikon Kartanon kylpylähotellissa ruokapaikka Spa Bistro & Café, jonka valikoimista löytyy kevyttä, helppoa ja nopeaa ruokaa. Luomu- ja lähiruoka ovat Spa Bistro & Caféssa hyvin tärkeässä osassa.

Ravintolassa on A-oikeudet ja tarjolla on muun muassa naapurikartano Malmgårdin panemaa olutta sekä kaarinalaisen Ciderhousen luomusiideriä.

Lue lisää

Kartanon uusi Bollinger-baari

Uusi Bollinger-baarimme sijaitsee Kartanon vastaanoton vieressä ja sieltä saat samppanjan ohella mm. eksoottisia cocktaileja, viskiä, viiniä ja erikoiskahvijuomia. Piipahda lasillisella ennen illallista tai juhlien jälkeen. Tavataan Bollinger-baarissa!

Kartanon Klubi

Päärakennuksen kivijalassa sijaitseva Kartanon Klubi on viihtyisä jatkopaikka illallisen jälkeen. Rauhallista seurustelua tai vauhdikkaampaa menoa levymusiikin tahdissa illasta riippuen. Klubilla mm. runsas viskivalikoima!

Aukioloajat