Tee huonevaraus
 
 
 
Muutamia jäljellä Täynnä
Huom! Yllä olevat merkinnät ovat viitteellisiä ja pätevät normaali-hintoihin. Tarjous sekä kiintiö-koodeilla voi silti olla vapaita huoneita.
PleaseWaitWhileLoading

Hotelli Haikon Kartano

Kartanohotelli Haikko

 Menut

Haikon Kartanon ruokafilosofia perustuu skandinaaviseen keittiöön, suomalaisiin raaka-aineisiin sekä läheltä tulevaan ruokaan. Ruokalistoillamme näkyy myös kunnioitus historiaamme ja perinteitä kohtaan sekä sijaintimme idän ja lännen yhdistävän kuninkaantien varrella. Haikon Kartanon illallisilla ovat istuneet niin Venäjän ruhtinassuvun jäsenet kuin Suomen kulttuurielämän kermakin. Jatkamme herkkujen tarjoamista klassiseen kartanotyyliin.

À la Carte

À la Carte

Tarjoamme vuodenaikojen parhaita raaka-aineita sekä makujen, tuoksujen ja värien juhlaa, jonka täydentää upea viinivalikoimamme.

Tutustu À la Carte listaamme
Tutustu viinilistaamme

Lounas

Lounas

Haikossa herkutellaan kartanoravintolassa ja Bistro& Spa Cafessa myös lounasaikaan. Pöytävaraukset suositellaan tekemään ennakkoon.

Lue lisää
 

Juhlatarjoilut

Juhlatarjoilut

Juhlabuffet sopii sekä yritys- että sukujuhliin, varsinkin Villa Haikossa se on edukseen. Cocktail- tai kahvitilaisuutena juhlittaviin ristiäisiin, lakkiaisiin ja vastaanotoille teemme kauniita cocktailpaloja ja koristeellisia täytekakkuja.

Tutustu juhlamenuun
Täytekakut

Spa Bistro & Cafe

 Spa Bistro &  Cafe

Spa Bistro & Cafe tarjoaa kevyttä, tuoretta ja nopeaa ruokaa. Lounasaikaan tarjolla oleva päivän keitto on kuumaa ja salaattibuffet raikas ja monipuolinen. Niiden kanssa maistuu paikan päällä leivottu leipä.

Juomavalikoima sopii niin nautiskelijoille kuin saunojille ja kuntoilijoillekin. Kylpyläpäivänä vietettäville syntymäpäiville voit tilata ennakkoon kartanon konditoriasta vaikka täytekakun lounaan jälkiruuaksi.

Lue lisää

Suositusmenut

Suositusmenut

Pöytiin tarjoiltavat menukokonaisuudet noudattavat vuoden kiertoa.

Lue lisää

Ruokailu saunoilla

Ruokailu saunoilla

Tupasaunoilla ja Hirsisaunassa voi viettää rennon illan merimaisemasta nauttien. Tuomme saunoille sekä pikkupurtavaa että runsaamman buffet´n, josta isokin nälkä talttuu. Ks myös juomavalikoima

Iltapala ja saunaruokalista
Juomasuositukset