Tee huonevaraus
 
 
 
Muutamia jäljellä Täynnä
Huom! Yllä olevat merkinnät ovat viitteellisiä ja pätevät normaali-hintoihin. Tarjous sekä kiintiö-koodeilla voi silti olla vapaita huoneita.
PleaseWaitWhileLoading

Hotelli Haikon Kartano

Kartanohotelli Haikko

Avoimet työpaikat

Hotelli Haikon Kartano

Porvoossa sijaitseva Hotelli Haikon Kartano on Vuoristo Yhtiöiden omistuksessa tarjonnut jo vuodesta 1965 asiakkailleen hyvää ruokaa, hemmottelevia kylpylähoitoja, loistavaa palvelua ja unohtumattomia elämyksiä.

Liiketoimintamme käsittää majoitus-, kokous-, ravintola- ja kylpyläpalvelut. Hotelliimme voi majoittua yli 400 henkilöä, samoin kokoustilamme käsittää yhden salin 400:lle ja lukuisia pienempiä kokoustiloja. Kartanon erilaisiin saleihin ja kabinetteihin mahtuu ruokailemaan yhtä aikaa noin 400 henkilöä ja meren rannan tilaushuvila Villa Haikkoon noin 200. Näiden lisäksi iltaravintola Kartanon Klubi ja kylpylän Spa Cafe palvelevat asiakkaitamme.

Ravintolatoimintamme on erittäin laajaa: Kokouslounaasta presidenttitason banquetti-illallisiin ja suurista häistä yksittäisten hemmottelua haluavien aikuisten viikonloppuihin.

Tervetuloa töihin Haikon Kartanoon!

Jos et löydä tällä hetkellä avoimista työpaikoista sopivaa itsellesi nyt, niin pistä kuitenkin hakemus vastaavan varalle ja kerro, miksi juuri sinä olisit oikea henkilö haikkolaisten joukkoon!

Lähetä avoin hakemuksesi osoitteeseen hotelli.haikko@haikko.fi.

 

Kesäksi haemme nyt

KAHTA KOKKIA

Hotelli Haikon Kartano etsii 2 kokkia kesänajan vahvistukseksi keittiömme touko-syyskuulle. Olet itsenäiseen työskentelyyn kykenevä, sekä lämmin että kylmäkeittiötaitoinen. Sinulla on sekä hygieniapassi että ajokortti. Työtä on tarjolla 90-111 h/3vkoa kahdessa vuorossa 7 päivää viikossa.

Lisätiedot: patrik.karbin@haikko.fi tai 019-576 0771

Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostitse: patrik.karbin@haikko.fi 31.3.2014 mennessä

 

 

 

 


Etsimme nyt

KEITTIÖPÄÄLLIKKÖÄ

jonka tehtäviin kuuluu johtaa kaikkia yhtiömme keittiötoimintoja. Ravintolamyyntimme on n. 7 miljoonaa euroa vuodessa, ruokailijoita Haikossa käy vuosittain n. 100 000 ja keittiöhenkilökunnan määrä on n. 20. Edellytämme hakijalta:

- usean vuoden monipuolista keittiömestarikokemusta
- osaamista ja kokemusta sekä ryhmä- että À la Carte tuotannosta
- tulosvastuullista tehokkuusajattelua kaikilla keittiöalueilla
- innovatiivisuutta ja uudistavaa otetta koko ruokatuotteeseen
- kokemusta ja ymmärrystä kylpylä- ja kokousympäristöön sopivasta terveellisestä ruoasta ja erityisruokavalioista

Tarjoamme itsenäisen työkentän perheyrityksessä, monipuolisen ja laatutietoisen asiakaskunnan,
osaavan keittiö ja salitiimin toteuttamaan omaa luovuutta sekä turvallisen työpaikan monine henkilökuntaetuineen.

Tiedustelut: toimitusjohtaja Juha Mähönen, p. 040 8211 822

Hakemukset palkkapyyntöineen 14.02.2014 mennessä s-postitse: juha.mahonen@haikko.fi