Tee huonevaraus
 
 
 
Muutamia jäljellä Täynnä
Huom! Yllä olevat merkinnät ovat viitteellisiä ja pätevät normaali-hintoihin. Tarjous sekä kiintiö-koodeilla voi silti olla vapaita huoneita.
PleaseWaitWhileLoading

Hotelli Haikon Kartano

Kartanohotelli Haikko

Avoimet työpaikat

Hotelli Haikon Kartano

Porvoossa sijaitseva Hotelli Haikon Kartano on Vuoristo Yhtiöiden omistuksessa tarjonnut jo vuodesta 1965 asiakkailleen hyvää ruokaa, hemmottelevia kylpylähoitoja, loistavaa palvelua ja unohtumattomia elämyksiä.

Liiketoimintamme käsittää majoitus-, kokous-, ravintola- ja kylpyläpalvelut. Hotelliimme voi majoittua yli 400 henkilöä, samoin kokoustilamme käsittää yhden salin 400:lle ja lukuisia pienempiä kokoustiloja. Kartanon erilaisiin saleihin ja kabinetteihin mahtuu ruokailemaan yhtä aikaa noin 400 henkilöä ja meren rannan tilaushuvila Villa Haikkoon noin 200. Näiden lisäksi iltaravintola Kartanon Klubi ja kylpylän Spa Cafe palvelevat asiakkaitamme.

Ravintolatoimintamme on erittäin laajaa: Kokouslounaasta presidenttitason banquetti-illallisiin ja suurista häistä yksittäisten hemmottelua haluavien aikuisten viikonloppuihin.

Tervetuloa töihin Haikon Kartanoon!

Jos et löydä tällä hetkellä avoimista työpaikoista sopivaa itsellesi nyt, niin pistä kuitenkin hakemus vastaavan varalle ja kerro, miksi juuri sinä olisit oikea henkilö haikkolaisten joukkoon!

Lähetä avoin hakemuksesi osoitteeseen hotelli.haikko@haikko.fi.

 

Avoimia työpaikkoja Haikon Kartanossa

Haemme palvelukseen

Hovimestaria/myyntineuvottelijaa

Haemme nyt juhlapalveluumme myyntineuvottelijaa/hovimestaria, jonka päätyö on juhla- ja hotellipalveluidemme myynti. Oletko sinä tehtävään sopiva asiakaslähtöinen ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja?

Odotamme sinulta:
- myyntihenkisyyttä ja erittäin positiivista asiakaspalveluasennetta
- ravintola-alan osaamista ja kokemusta
- juhla- ja banquet toiminnan kokemusta
- yleisimpien hotelli- ja ravintolajärjestelmien hallintaa (Opera, Micros)
- suomen, ruotsin ja englannin kielen hallintaa
- valmiutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin
 
Tarjoamme sinulle:
- arvostetun suomalaisen perheyrityksen iloisen ja joustavan työympäristön
- Suomen upeimmat asiakkaat
- viihtyisän, mutta arvokkaan työympäristön
- mahdollisuuden kehittää ja kehittyä
- turvallisen työpaikan monine henkilökuntaetuineen

Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolatoimenjohtaja Riitta Vesterinen,
puh. 019-57601 (keskus)
 

Hakemukset palkkatoiveineen pyydämme lähettämään 18.9. mennessä
sähköpostilla osoitteeseen riitta.vesterinen@haikko.fi
 

Haemme palvelukseen 

varastokokkia

Haikon Kartano on Suomen tunnetuin kartanohotelli ja sijaitsee n 5 km Porvoosta ja noin puolen tunnin ajomatkan päästä Helsingistä. Asiakkaitamme ovat niin kokousvieraat, kun juhlaseurueet ympäri maailmaa. Myös yksittäiset asiakkaat täyttävät viikonloppumme. Ruokatuotteemme on asiakasrakenteen myötä hyvin monipuolinen ja vaihtuva. Ruokailijoita Haikossa käy n 100 000 ja keittiöhenkilökunnan määrä on n 17.

Varastokokin toimenkuvaan tulee kuulumaan tavarantilaus, kuormanpurku ja inventaario, sekä lounasaikaan lounaan esillepano yhdessä muun keittiöhenkilökunnan kanssa. Työaika on pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin 8-15.30 . Varastokokin lähin esimies on keittiöpäällikkö. Työsuhde on vakituinen.

Tiedustelut ja hakemukset palkkapyyntöineen 28.9. mennessä
ravintolatoimenjohtaja riitta.vesterinen@haikko.fi