Tee huonevaraus
 
 
 
Muutamia jäljellä Täynnä
Huom! Yllä olevat merkinnät ovat viitteellisiä ja pätevät normaali-hintoihin. Tarjous sekä kiintiö-koodeilla voi silti olla vapaita huoneita.
PleaseWaitWhileLoading

Hotelli Haikon Kartano

Kartanohotelli Haikko

Tiedotteet

Haikon kylpylähotelli viettää 40-vuotispäiväänsä työn merkeissä »

23.01.2015

Hotelli Haikon Kartanoon olennaisena osana kuuluva kylpylähotellirakennus, Terveyskylpylä, vihittiin käyttöönsä 23. tammikuuta 1975. Merkkipäivää vietetään sananmukaisesti työn merkeissä sillä Haikossa on käynnissä intensiivinen remontti: Kylpylähotellin sisäänkäynti sekä uudistetut aula-, vastaanotto ja myymälätilat avataan uusittuina 10.2.2015.

Näyttely ”Saaristön väkeä ja huvilaneitejä” – Albert Edelfeltin porvoolaisia malleja 15.5.-15.9.2014 Haikon Kartanossa »

16.05.2014

Albert Edelfeltin säätiön toimesta on kerätty aineistoa taiteilijan käyttämistä itäuusmaalaisista malleista jo usean vuoden ajan. Aineiston on tutkinut ja saattanut kirjan muotoon tutkija Lillemor Jordas Porvoon museosta. Julkaisu kertoo taiteilijan vahvasta sidonnaisuudesta Porvoon seutuun ja sen asukkaisiin. Julkaisu tuo oman mielenkiintoisen lisänsä taiteilijan elämää käsittävään kirjallisuuteen.

 

Porvoon Teatterin ”Salonkinäytelmä Edelfelt” Haikon Kartanossa »

16.05.2014

Kesäkuun alussa toteutetaan Haikon Kartanossa Porvoon teatterin kanssa yhteistyössä Albert Edelfeltin elämästä ja malleista kertova ”Salonkinäytelmä Edelfelt”.

Ensi-ilta: ke 4.6.2014
Muut näytökset: pe 6.6., ti 10.6. ja ma 21.7.

 

Maailmalla palkittu Medik8 -ihonhoitosarja lanseerataan Suomeen »

25.01.2014

Haikon Kartanon Kylpylä on ensimmäisten joukossa aloittanut yhteistyön Medik8 -sarjan kanssa.
Haikon Spassa tehdään ylellisiä MediSpa -hoitoja, hellävaraisia mutta tehokkaita Peeling -hoitoja
sekä ihoa uudistavaa mikroneulausta eri ihotyypeille.

 

Haikko Catering – Vuoristo-Yhtiöt Oy laajentaa catering-toimintaansa »

15.01.2014

Hotelli Haikon Kartanoa pyörittävä Vuoristo-Yhtiöt Oy laajentaa menestyksekästä catering-toimintaansa Porvoon Taidetehtaan ja Premier Park –ajovalmennusradan lisäksi asiakkaiden omissa tiloissa tapahtuvaan cateringiin.

Haikon Kartano lahjoitti historiallisen Iris-huonekalun Porvoon museolle »

05.12.2013

Hotelli Haikon Kartanon historiallisen päärakennuksen huoneet sekä kartanon aulatilat remontoitiin alkuvuodesta 2013. Tilojen uudelleen järjestelyn yhteydessä kartanon Louis Sparre –kabinetti pieneni, jolloin historiallisesta, alkuperäisestä Iris-kalustosta vuodelta 1898 vapautui hyllykaappi, jonka kauppaneuvos Satu Tiivola lahjoitti Porvoon Museolle Haikossa 4.12. järjestetyssä lämminhenkisessä tilaisuudessa.

Vuoristo-Yhtiöt Oy:n myyntijohtajaksi on nimitetty MBA Timo Tirri »

09.09.2013

Vuoristo-Yhtiöt Oy:n myyntijohtajaksi on nimitetty 2.9.2013 alkaen Timo Tirri. Kokonaan uudessa tehtävän- ja toimenkuvassa Timo Tirri vastaa kaikesta myynti- ja markkinointitoiminnasta yhtiön toimitusjohtajalle Juha Mähöselle. 
 

Vuoristo-Yhtiöt ajovalmennuskeskus Premier Parkin ravintoloitsijaksi ja laajaan molemminpuoliseen yhteistyöhön »

02.04.2013

Hotelli Haikon Kartanoa pyörittävä Vuoristo-Yhtiöt Oy laajentaa menestyksekästä catering-toimintaansa ryhtymällä porvoolaisen Premier Park – ajovalmennuskeskuksen ravintoiloitsijaksi.

Hotelli Haikon Kartanon huoneet ja palvelukonsepti uudistuivat »

16.04.2013

Hotelli Haikon Kartano on tehnyt miljoonaluokan investoinnin uudistaen historiallisen kartanorakennuksensa. Kaikki 24 huonetta on entisöity vanhaa kunnioittaen. Samalla Kartanon palvelukonsepti uudistettiin vastaamaan parasta kansainvälistä tasoa: Haikko on juuri rekrytoinut ensimmäiset Butlerinsa*, joiden tehtävänä on nostaa palvelun tasoa entuudestaan.

Hotelli Haikon Kartano esittelee Nuku Hyvin -konseptin ja uudet unihuoneet »

17.01.2013

Suomen johtava kokous- ja kylpylähotelli Haikon Kartano on jo pitkään toiminut edelläkävijänä hyvinvointiin ja virkistymiseen liittyvissä palveluissa. Nyt esittelemme Nuku Hyvin -konseptin ja kylpylähotellin uudet unihuoneet yhteistyössä biomittaustekniikkayhtiö Bedditin kanssa.

Haikon Kartano voitti Skål Internationalin kestävän kehityksen palkinnon »

05.10.2012

Matkailualan yhteistyöjärjestö Skål International on valinnut maailmankonferenssissaan Hotelli Haikon Kartanon vuoden 2012 Kestävän kehityksen kilpailun voittajaksi Urban Accommodation –sarjassa.
 

Hotelli Haikon Kartanon satavuotias päärakennus remonttiin alkuvuodesta 2013 »

13.08.2012

Hotelli Haikon Kartanon historiallisen päärakennuksen huoneet sekä kartanon aulatilat saavat uuden ilmeen tammikuussa 2013 alkavassa remontissa. Sisustussuunnittelusta vastaa sisustusarkkitehti Kirsti Kaspi ja arkkitehtisuunnittelijana toimii Susanna Kallio. Remontin yhteydessä lanseerataan myös Suomessa uusi Butler Service –palvelukonsepti. Kartanorakennuksen 100-vuotispäiviä tullaan siis juhlimaan uudistetuissa tiloissa ja uudistunein palveluin.

Porvoon Taidetehtaan catering-toiminta menestyksekkäästi käyntiin »

30.05.2012

Porvoon keskustaan toukokuun alussa 2012 avautuneen uuden viihde-, taide- ja kokouskeskus Taidetehtaan catering- ja ravintolatoiminta on käynnistynyt menestyksekkäästi.

”Liiketoiminta on lähtenyt käyntiin yli odotusten”, myhäilee catering-palveluista vastaavan Vuoristo-yhtiöt Oy:n hallituksen puheenjohtaja Veikko Vuoristo: ”Vanha tehdasmiljöö tarjoaa inspiroivat puitteet elämykselliseen vapaa-ajan viettoon, ja näyttää siltä että niin porvoolaiset kuin ulkopaikkakuntalaisetkin ovat jo löytäneet Taidetehtaan.”

- Konserttien väliaikatarjoilut ovat olleet suosittuja, ja äitienpäivänä tilausravintola Vitriini tarjoili 150 lounasta hyvin vähäisellä mainonnalla, Vuoristo iloitsee.

Taidetehtaalle on vaihtuvia näyttelyitä kuten Taiteilijaseuran seitsemäs vuosinäyttely "Tämän työn takana seison" sekä taiteilija Jukka Rintalan juhlanäyttely, jotka tuovat lisää matkailijoita Porvooseen. Taidetehdas on omiaan mitä erilaisempien tapahtumien järjestämiseen, joten ennakkokiinnostus kesän konsertteja, syksyn Oktoberfestiä sekä pikkujoulukauden ”Nightmare before Christmas” -showdinnereitä kohtaan on ollut suurta.

Vuoristo-yhtiöt Oy hoitaa Taidetehtaan kaikki catering-palvelut tilausravintola Vitriinissä, lämpiössä, teatteritiloissa ja Avanti-salissa. Tiloissa voidaan järjestää jopa 1000 hengen tilaisuuksia. Vuoristo-yhtiöiden palkittu Haikon Kartano vain 5 km päässä Taidetehtaalta on toiminut kongressihotellina 46 vuotta. Se on valittu 10 kertaa vuoden kokoushotelliksi, viimeksi vuonna 2011.
 

Veikko Vuoristolle kestävän kehityksen hotellijohtajapalkinto »

02.04.2012

Euroopan hotellinjohtajayhdistys EHMA on palkinnut Hotelli Haikon Kartanon hallituksen puheenjohtaja Veikko Vuoriston historiansa ensimmäisellä kestävän kehityksen palkinnollaan, EHMA Sustainability Award by Diversey, järjestön 39. vuosikokouksen yhteydessä Wienissä 31.3.2012.

Vuoristo-yhtiöt nimetty Menestyjät 2011 -vertailussa 4. parhaaksi yhtiöksi »

12.12.2011

Kauppalehden vuosittainen yritysten toimialavertailu Menestyjät 2011, joka listaa parhaat yritykset ja puntaroi toimialat sekä valaisee näkymiä vuodelle 2012, on nimennyt Vuoristo-yhtiöt toimialansa 4. parhaaksi yhtiöksi Suomessa.

Haikon Kartano maan parhaimpien viiniravintoloiden joukossa »

07.12.2011

Haikon Kartano valittiin Suomen 15. parhaaksi viiniravintolaksi ja oli ainut suuri kokoushotelli 50:n parhaan joukossa.

Vuoristo-yhtiöt Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu »

15.11.2011

Vuoristo-yhtiöiden toimitusjohjaksi nousee ensimmäistä kertaa yhtiön 61-vuotisessa historiassa perheen ulkopuolinen henkilö.

Uusi ravintola Haikon Kartanossa »

10.06.2011

Kesäkuun alussa Haikon Kartanoon avautuu uusi ruokapaikka Spa Bistro & Café. Lähi- ja luomuruokaan tukeutuva kahvila-ravintola tarjoaa muun muassa sapas-lautasia sekä salaatti- ja keittolounaita.

Haikko Porvoon Taidetehtaan ravintolapalveluiden toimittajaksi »

05.04.2011

Vuoristo–yhtiöt Oy, Hotelli Haikon Kartano valittiin Porvoon Taidetehtaan kulttuuri-ja kongressikeskuksen ravintolapalveluiden toimittajaksi.

Haikko moninkertainen vuoden 2011 kokoushotelli »

21.01.2011

Haikon 45-juhlavuosi alkaa upeasti - Haikon Kartano on nyt tullut valituksi jo 10. kerran Suomen parhaaksi kokoushotelliksi. Mercuri International julkisti valintansa Matka-messuilla torstaina 20.1., jossa Haikon Kartano sai nyt halutun tittelin seitsemännen kerran. VIA Group palkitsi Haikon keskiviikkona 19.1. jo kolmannen kerran.

Haikon Kartanosta Ekoenergian kummiyritys »

01.06.2010

Porvoossa sijaitsevasta Haikon Kartanosta tuli Suomen ainoan energian ympäristömerkin Ekoenergian ensimmäinen kummiyritys. Haikon Kartano on jo vuosia käyttänyt itse ainoastaan Ekoenergia-merkittyä sähköä.

Porvoon kulttuurikesä Edelfeltin jalanjäljillä »

26.05.2010

Porvoon kulttuurikesän päähenkilö on Albert Edelfelt. Hänellä oli hyvin vahva sidos Porvooseen ja sen saaristoon, jonka inspiroimana hän maalasi täällä yli 200 maalausta. Monet näistä palkittiin kansainvälisissä salongeissa.

Virkeä startti -uutuuskonsepti »

19.11.2009

Vuodenvaihteessa moni tuskailee runsaan syömisen, pimeän vuodenajan ja vähentyneen liikunnan aiheuttamaa väsynyttä oloa. Haikon Kartano lanseeraa tammikuussa uudenlaisen hyvinvoinnin hotelliviikonlopun konseptin, jossa tähdätään uuden vuoden virkeämpään starttiin ammattilaisten opastuksella ja ainutlaatuisin hoidoin.

Miina Äkkijyrkän juhlanäyttely kesällä 2009 »

12.05.2009

Esillä kartanon puistossa romuraudasta tehtyjä suurikokoisia veistoksia. Sisällä taiteilijan piirroksia ja pronssiveistoksia.

Haikon uudet superior-huoneet »

19.03.2009

Maaliskuussa otettiin käyttöön täysin uusitut, ylelliset kylpylän superior-huoneet.

Mikko Leppilampi Live Villa Haikossa! »

10.02.2009

Mikko Leppilampi, yhdessä orkesterinsa kanssa, tuo Villa Haikkoon uuden, musiikillisesti kunnianhimoisen ja energisen show’n huhtikuussa 2009.

Huippukylmästä apua atooppiseen ihottumaan »

24.08.2008

Haikon Kylpylässä tutkittiin huippukylmän vaikutusta atooppiseen ihottumaan. Tulokset osoittavat, että säännöllisestä kylmähoidosta saattaa olla huomattavaa apua atooppiseen ihottumaan. Tutkittavat kokivat ihon kutinan vähentyneen sekä unenlaadun parantuneen ja myös ihottuma rauhoittui tutkimuksen aikana.

Yritysjuhliin halutaan hyväntuulista ohjelmaa »

24.01.2008

Juomatarjoilu ja leppoisa jutustelu eivät enää riitä viihdyttämään vieraita asiakastilaisuuksissa tai henkilöstön juhlissa. Haikon Kartanon rantahuvila Villa Haikko tarjoaa viihdepakettia, jossa yhdistyy hyväntuulinen livemusiikki, herkullinen buffetillallinen ja merihenkinen kodikas huvilamiljöö.

Villan show-illat aloitti the Beatles Story Band »

18.07.2007

Haikon Kartanon uusi rantahuvila Villa Haikko luo erinomaiset puitteet moninaisten show-ohjelmien järjestämiseen. Livemusiikki-illat aloitti heinäkuussa The Beatles Story Band nostalgiaa ja hyvää tuulta pursuavalla Beatles-show:llaan.

Juhlasta Juhlaan - Haikon kesänäyttely »

02.04.2007

”Juhlasta juhlaan” -näyttelyssä on esillä näyttäviä juhlakattauksia ja kokoelmia historian merkkihenkilöille Haikossa tarjoituista menuista. Mielenkiintoisen osan  kesänäyttelystä muodostaa kauppaneuvos Satu Tiivolan juhlapuvuista koottu näyttely. jonka toteuttavat Pro-Finlandia- mitalilla palkittu, muotitaiteilija Jukka Rintala ja Matti Vaskelainen. Mukana on mm. Nina Riccin ja Leonardin iltapukuja sekä Pierre Balminin, Louis Feraud:n ja Guy Larochen jakkupukuja.

Pääsiäisen makuja Haikon Kartanossa »

27.03.2007

Haikon Kartanon herkuista ja aurinkoisesta palvelusta voi nauttia myös pääsiäisenä, sillä monista muista ravintoloista poiketen Haikko on auki kaikkina pyhinä ja myös iltaisin.

VILLA HAIKKO - uusi rantahuvila »

19.03.2007

Kesäkuussa 2007 valmistuu Haikon Kartanon puistoon, meren rannalle uusi viihtyisä juhla- ja kokoustila. Villa Haikko on kartanomiljööseen hyvin sopiva paviljonkimainen huvilarakennus. Se huokuu vuosisadan alun tunnelmaa ja sieltä avautuu esteetön näkymä merelle.

Haikosta vuoden paras kokoushotelli 2007 »

18.01.2007

Hotelli Haikon Kartano on valittu vuoden 2007 parhaaksi kokous- ja kongressihotelliksi.

”Haikolla on pitkät perinteet kokoushotellina. Olemme panostaneet erityisesti kokous- ja kongressipalveluumme koko 40-vuotisen historiamme ajan", kertoo toimitusjohtaja Veikko Vuoristo Vuoristo-yhtiöt Oy:stä.

SuklaaTasting »

07.11.2006

SuklaaTasting on Haikon Kartanon uusi makuhermoja kutkutteleva ohjelma ryhmille. Se katkaisee kiireisen kokouspäivän ylellisesti rennon yhdessäolon merkeissä.

Haikon Kylpylähotellin uusitut suitet hemmottelevat ylellisyydellään »

07.06.2006

Haikon Kartanon kylpylähotellin kaksi sviittiä on uudistettu perusteellisesti. Kylpylähotellin sviiteistä toinen on tunnelmaltaan romanttinen, toinen business-henkinen.

Haikon Kartanon 40-v.juhlanäyttely ja juhlakirja »

19.04.2006

Kesällä 2006 on kulunut 40 vuotta siitä, kun Haikon Kartano avatiin ensimmäisenä kartanohotellina Suomessa. Juhlavuoden kunniaksi järjestetään mittava Haikon Kartanon yli 600 vuotuista historiaa esittelevä näyttely sekä julkaistaan kartanon kiehtovasta historiasta kertova kirja. Haikon juhlanäyttely (28,16 kilotavua)

Ääniaallot rentouttavat Haikon Kylpylän rentoutusstudiossa »

01.03.2006

Haikon Kylpylässä otettiin käyttöön tammikuussa ensimmäisenä maailmassa fysioakustinen kymmenen tuolin rentoutusstudio. Arjen stressiä pääsee nyt miellyttävällä tavalla purkamaan. Myös urheilijat käyttävät fysioakustista hoitoa kehon aktivointiin ja oikean vireystason saavuttamiseen ennen urheilusuorituksia sekä suoritusten jälkeiseen palautumiseen.

Haikossa on tyytyväinen, työssään viihtyvä henkilökunta! »

16.02.2006

Haikon Kartano on päässyt Suomen parhaat työpaikat 2006 -listalle. Yleisessä sarjassa Haikko oli ansioituneiden listan ainoa majoitus- ja ravitsemusalan yritys ja toinen listalle noussut perheyritys.

Haikon Kartanon uusi talonviini löytyi Etelä-Ranskasta »

30.01.2006

”Viini on mielenkiintoinen siksi, että se maistuu selkeästi Bordeaux’lta, vaikka se tulee Etelä-Ranskasta. Siinä on poikkeuksellisen hyvä hedelmä, se on laajakäyttöinen ja hinta-laatu-suhteeltaan aivan erinomainen. Hienoa on myös se, että kuten Haikolla itsellään myös uudella talonviinillä on pitkä historia. Château de Pennautier on ollut saman perheen omistuksessa jo kymmenen sukupolven ajan,” toimitusjohtaja Veikko Vuoristo kertoo.