Hyppää pääsisältöön

Avoimet työpaikat

Hotelli Haikon Kartano & Spa

Porvoossa sijaitseva Hotelli Haikon Kartano on Vuoristo Yhtiöiden omistuksessa tarjonnut jo vuodesta 1966 asiakkailleen hyvää ruokaa, hemmottelevia kylpylähoitoja, loistavaa palvelua ja unohtumattomia elämyksiä.

Liiketoimintamme käsittää majoitus-, kokous-, ravintola- ja kylpyläpalvelut. Hotelliimme voi majoittua yli 400 henkilöä, samoin kokoustilamme käsittää yhden salin 400:lle ja lukuisia pienempiä kokoustiloja. Kartanon erilaisiin saleihin ja kabinetteihin mahtuu ruokailemaan yhtä aikaa noin 400 henkilöä ja meren rannan tilaushuvila Villa Haikkoon noin 200. Näiden lisäksi iltaravintola Kartanon Klubi, Bollinger bar ja kylpylän Lobby-baari sekä Spa Cafe palvelevat asiakkaitamme.

Ravintolatoimintamme on erittäin laajaa: kokouslounaasta presidenttitason banquetti-illallisiin ja suurista häistä yksittäisten hemmottelua haluavien aikuisten viikonloppuihin.

Tervetuloa töihin Haikon Kartanoon!

Jos et löydä tällä hetkellä avoimista työpaikoista sopivaa itsellesi nyt, niin pistä kuitenkin hakemus vastaavan varalle ja kerro, miksi juuri sinä olisit oikea henkilö haikkolaisten joukkoon!

Lähetä avoin hakemuksesi osoitteeseen hotelli.haikko@haikko.fi.

 

Avoimet työpaikat Ravintolassa

Haikon Kartano hakee kesäksi ammattitaitoista tarjoiluhenkilökuntaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ on kaksivuorotyötä kaikkina viikonpäivinä. Aloitus mielellään jo toukokuussa.

Hakemukset ja lisätietoa  31.3.2017 mennessä: Taru Uotila, ravintolapäällikkö taru.uotila@haikko.fi

 

Avoimet työpaikat Kylpylässä

Kylpylämme remontoitiin ja uudistui keväällä 2016 ja Beauty & Wellness-osastolla  on nyt modernit ja viihtyisät hoitohuoneet sekä tasokas kampaamo.

Haikon kylpylä hakee mukavaan ja innostuneeseen ja ammattitaitoiseen porukkaansa mukaan ammattitaitoisia, asiakaspalvelu-ja myyntihenkisiä KOSMETOLOGEJA tuntityöhön. Tarve lisätyövoimasta on erityisesti viikonloppuisin, joten olet valmis työskentelemään myös lauantaisin, sunnuntaisin ja iltaisin. Käytössämme on Medik8 ja Sothys-tuotesarjat sekä Artdeco-meikit.

Lisäksi tarvitsemme keikkatyöhön ammattitaitoisia ja asiakaspalveluhenkisiä HIEROJIA. Tarve lisätyövoimasta on erityisesti iltaisin ja viikonloppuisin.

Voit työskennellä yrittäjänä tai Haikon palkkalistoilla. Noudatamme Kylpylässä Maravan työehtosopimusta.

Lisäksi haemme kylpylään ammattitaitoista PARTURI-KAMPAAJAA yrittäjäksi 01.06.2017 alkaen.

Lisätietoja Kylpylän vapaista työpaikoista: kylpylänjohtaja Raija Huovinen puh.019 57601
Vapaamuotoiset hakemukset 28.2.2017 mennessä raija.huovinen@haikko.fi