Hyppää pääsisältöön

Hotelli Haikon Kartano on palkittu ja monipuolinen kartanohotelli, kongressikeskus ja kylpylä Porvoossa. Kartanohotellissa on ravintolatilojen lisäksi 24 hotellihuonetta ja kylpylähotellissa 184 hotellihuonetta, noin 20 kokoustilaa sekä kylpylä- ja hoito-osastot. Meren rannalla sijaitsevat juhlahuoneisto Villa Haikko sekä hirsi- ja tupasaunamme.

Etsimme nyt kesäksi 2018 iloista ja energistä

Aktiviteettiohjaajaa

Tarjoamme kesällä paljon erilaisia aktiviteetteja vieraillemme. Ne liittyvät oheispalveluihimme liikunnan, kulttuurin ja ruokailun ympärillä. Asiakaskuntamme koostuu ryhmien ohella lähinnä aikuisista pariskunnista, joiden viihtyminen vieraanamme on meille sydämen asia.

Vastuullasi on taata, että ohjelmat toteutetaan laadukkaasti sovitun mukaisesti, ja että asiakkaat löytävät ja tietävät Haikon tarjoamista eri mahdollisuuksista. Työtehtäväsi ovat hyvin vaihtelevia, riippuen siitä mikä aktiviteetti milloinkin on vuorossa. Aktiviteetit toteutetaan joko Haikon oman henkilökunnan toimesta, tai ulkopuolisen kumppanin toteuttamana.

Haikon aktiviteettiohjaajana työskentelet yhteistyössä ravintola-, kylpylä- ja hotellihenkilökuntamme kanssa. Olet tukena asiakkaillemme heidän etsiessään mukavaa tekemistä vierailunsa aikana. Joskus tehtäviisi voi kuulua myös hotelli-, ravintola- tai kylpylähenkilökunnan avustaminen monipuolisissa tehtävissä.

Odotamme sinulta

  • Energisyys, iloisuus ja aito innostus ovat tärkeimpiä työkalujasi. Samalla olet palveluhenkinen ihminen, joka luontaisesti tarjoaa tilanteeseen sopivaa palvelua asiakkaillemme.
  • Sinulla on tehtävään sopivaa koulutusta tai tausta, mutta muodollista pätevyyttä tärkeämpää on iloisen avulias elämänasenteesi. Olitpa taustaltasi opas, risteilyisäntä/emäntä, partion lippukunnanjohtaja, sirkustirehtööri, lastentarhanopettaja tai tavallista seurallisempi ja järjestelykykyisempi jokapaikanhöylä, saatat olla etsimämme tiimiläinen.
  • Pärjäät ainakin kolmella kielellä: suomi, ruotsi ja englanti.
  • Ymmärrät hotelli- ja ravintolatoimintaa ja olet kiinnostunut alasta

Ensimmäisestä päivästä lähtien olet osa Haikon tiimiä, joka yhdessä ratkaisee haastavia tilanteita ja jossa työskennellään hyvässä yhteishengessä. Tunnet omaksesi Haikon mission: Odotukset ylittäviä elämyksiä ainutlaatuisessa miljöössä.

Tehtävä on määräaikainen, 1.6. – 31.8. 2018. Tarjoamme tarvittaessa asuntoedun.

Hakemukset 31.1.2018 mennessä myyntijohtaja Timo Tirrille, timo.tirri@haikko.fi