Hyppää pääsisältöön

Hotelli Haikon Kartano on palkittu ja monipuolinen suomalainen perheyritys, joka sijaitsee Porvoossa. Kartanohotellissa on ravintolatilojen lisäksi 24 hotellihuonetta ja kylpylähotellissa 184 hotellihuonetta, noin 20 kokoustilaa sekä kylpylän tilat. Meren rannalla sijaitsee juhlahuoneisto Villa Haikko.

oppisopimustarjoilija

Haikon Kartanon ravintola hakee nuoria oppisopimuskoulutukseen. Tarjoamme mahdollisuuden palkalliseen opiskeluun, josta valmistutaan tarjoilijaksi noin kahdessa vuodessa. Haikon Kartanossa työskentely on monipuolista ammattitaitoisessa n. 100 hlön tiimissämme. Ravintolassamme on myös kesätyöpaikkoja alasta kiinnostuneille.

Vaatimuksena:

  • halukkuus asiakaspalveluun
  • kielitaito suomi, englanti ja ruotsin ymmärtäminen

Tule mukaan iloiseen joukkoomme tekemään odotukset ylittävää asiakaspalvelutyötä arvokkaassa ja historiallisessa ympäristössä! 

Tarjoamme

  • arvostetun perheyrityksen iloisen ja joustavan työympäristön
  • Suomen upeimmat asiakkaat
  • Viihtyisän mutta arvokkaan työympäristön
  • Hyvät henkilökuntaedut

Hakemukset ja lisätietoja oppisopimuskoulutuksesta: Taru Uotila, ravintolapäällikkö taru.uotila@haikko.fi

 

Monipuolinen Haikon Kartano

Porvoossa sijaitseva Hotelli Haikon Kartano on Vuoristo-yhtiöiden omistuksessa tarjonnut jo vuodesta 1966 asiakkailleen hyvää ruokaa, hemmottelevia kylpylähoitoja, loistavaa palvelua ja unohtumattomia elämyksiä.

Liiketoimintamme käsittää majoitus-, kokous-, ravintola- ja kylpyläpalvelut. Hotelliimme voi majoittua yli 400 henkilöä, samoin kokoustilamme käsittää yhden salin 400:lle ja lukuisia pienempiä kokoustiloja. Kartanon erilaisiin saleihin ja kabinetteihin mahtuu ruokailemaan yhtä aikaa noin 400 henkilöä ja meren rannan tilaushuvila Villa Haikkoon noin 200. Näiden lisäksi iltaravintola Kartanon Klubi, Bollinger bar ja kylpylän Lobby-baari sekä Spa Bistro & Cafe palvelevat asiakkaitamme.

Ravintolatoimintamme on erittäin laajaa: kokouslounaasta presidenttitason banquetti-illallisiin ja suurista häistä yksittäisten hemmottelua haluavien aikuisten viikonloppuihin.