Hyppää pääsisältöön

Hotelli Haikon Kartano on palkittu ja monipuolinen suomalainen perheyritys, joka sijaitsee Porvoossa. Kartanohotellissa on ravintolatilojen lisäksi 24 hotellihuonetta ja kylpylähotellissa 184 hotellihuonetta, noin 20 kokoustilaa sekä kylpylän tilat. Meren rannalla sijaitsee juhlahuoneisto Villa Haikko.

Haemme

Hierojia keikkatyöhön

Haikon kylpylä hakee mukavaan ja innostuneeseen porukkaansa mukaan ammattitaitoisia ja asiakaspalveluhenkisiä HIEROJIA keikkatyöhön.

Tarve lisätyövoimasta on erityisesti viikonloppuisin. Voit työskennellä yrittäjänä tai Haikon palkkalistoilla. 

Noudatamme kylpylässä Maravan TES:ä. Hyvät työsuhde-edut!

Lisätietoja Kylpylän vapaista työpaikoista: kylpylänjohtaja Raija Huovinen puh. 019 57601
Vapaamuotoiset hakemukset 31.3.2018 mennessä raija.huovinen@haikko.fi

 

Monipuolinen Haikon Kartano

Porvoossa sijaitseva Hotelli Haikon Kartano on Vuoristo-yhtiöiden omistuksessa tarjonnut jo vuodesta 1966 asiakkailleen hyvää ruokaa, hemmottelevia kylpylähoitoja, loistavaa palvelua ja unohtumattomia elämyksiä.

Liiketoimintamme käsittää majoitus-, kokous-, ravintola- ja kylpyläpalvelut. Hotelliimme voi majoittua yli 400 henkilöä, samoin kokoustilamme käsittää yhden salin 400:lle ja lukuisia pienempiä kokoustiloja. Kartanon erilaisiin saleihin ja kabinetteihin mahtuu ruokailemaan yhtä aikaa noin 400 henkilöä ja meren rannan tilaushuvila Villa Haikkoon noin 200. Näiden lisäksi iltaravintola Kartanon Klubi, Bollinger bar ja kylpylän Lobby-baari sekä Spa Bistro & Cafe palvelevat asiakkaitamme.

Kylpyläosasto sekä Beauty & Wellness uudistettiin v. 2016 täysin. Samaan aikaan Haikko Anti-age Clinic aloitti toimintansa tarjoten tehokkaita ja turvallisia esteettisiä laitehoitoja kasvoille ja vartalolle. Kylpylässä tarjotaan edelleen myös perinteisiä, hemmottelevia kylpylähoitoja sekä fysikaalista hoitoa.