Hyppää pääsisältöön

Hotelli Haikon Kartano on palkittu ja monipuolinen suomalainen perheyritys, joka sijaitsee Porvoossa. Kartanohotellissa on ravintolatilojen lisäksi 24 hotellihuonetta ja kylpylähotellissa 184 hotellihuonetta, noin 20 kokoustilaa sekä kylpylän tilat.

Haemme oppisopimukseen

Hovimestariharjoittelijaa

Tarjoamme loistavan mahdollisuuden oppia monipuoliseksi ravintola-alan ammattilaiseksi huipputiimissämme.

Laaja asiakasrakenne mahdollistaa erilaisiin tilaisuuksiin perehtymisen; kansainvälinen hotelliaamiainen, kiireiset kokouslounaat ja pitkät juhlaillalliset arvoviineineen tuovat alan monipuolisuuden hyvin esille. Ravintoloissamme vierailee vuosittain n. 100 000 asiakasta.

Tiimimme koostuu lukuisista kovan luokan ammattilaisista. Ruokatuotteemme, perinteinen kartanokeittiö modernein maustein, on monipuolinen ja arvostettu. Salipuolen osaamisesta ja asiakasherkkyydestä saamme paljon kiitosta. Klassinen tarjoilutaito on Haikossa kunniassaan hyvää esimiestyötä unohtamatta.

Oppisopimuksessa pääset harjoittelemaan ja oppimaan saliesimiehen töitä käytännössä, toteuttamaan Haikon missiota ”odotukset ylittäviä elämyksiä ainutlaatuisessa miljöössä”.

Koulutuksen teoriapuolesta vastaa liiketalousopisto Perho.

Odotamme sinulta ammatillista peruskoulutusta ja muutaman vuoden kokemusta ravintola-alalta. Suomen- ja englanninkielen taito on välttämätön, lisäkielet eduksi. Ravintolassa työskentelevälle tiimityötaidot ovat välttämättömyys ja palveluhalukkuus ehdoton ykkönen!

Tarjoamme

  • arvostetun perheyrityksen iloisen ja joustavan työympäristön
  • Suomen upeimmat asiakkaat
  • Viihtyisän ja arvokkaan työympäristön
  • Hyvät henkilökuntaedut

Työ alkaa sopimuksen mukaan, tavoitteena helmi-maaliskuu. Pystymme auttamaan myös asunnon hankinnassa.

Tutustu Haikon Kartanoon www.haikko.fi ja koulutuskumppaniimme www.perho.fi

Hakemukset ja lisää tietoja riitta.vesterinen@haikko.fi

 

Monipuolinen Haikon Kartano

Porvoossa sijaitseva Hotelli Haikon Kartano on Vuoristo-yhtiöiden omistuksessa tarjonnut jo vuodesta 1966 asiakkailleen hyvää ruokaa, hemmottelevia kylpylähoitoja, loistavaa palvelua ja unohtumattomia elämyksiä.

Liiketoimintamme käsittää majoitus-, kokous-, ravintola- ja kylpyläpalvelut. Hotelliimme voi majoittua yli 400 henkilöä, samoin kokoustilamme käsittää yhden salin 400:lle ja lukuisia pienempiä kokoustiloja. Kartanon erilaisiin saleihin ja kabinetteihin mahtuu ruokailemaan yhtä aikaa noin 400 henkilöä ja meren rannan tilaushuvila Villa Haikkoon noin 200. Näiden lisäksi iltaravintola Kartanon Klubi, Bollinger bar ja kylpylän Lobby-baari sekä Spa Bistro & Cafe palvelevat asiakkaitamme.

Ravintolatoimintamme on erittäin laajaa: kokouslounaasta presidenttitason banquetti-illallisiin ja suurista häistä yksittäisten hemmottelua haluavien aikuisten viikonloppuihin.