Hyppää pääsisältöön

Hotelli Haikon Kartano on palkittu ja monipuolinen suomalainen perheyritys, joka sijaitsee Porvoossa. Kartanohotellissa on ravintolatilojen lisäksi 24 hotellihuonetta ja kylpylähotellissa 184 hotellihuonetta, noin 20 kokoustilaa sekä kylpylän tilat. Meren rannalla sijaitsee juhlahuoneisto Villa Haikko.

Avoimet työpaikat Kylpylässä

Kylpylämme remontoitiin ja uudistui keväällä 2016 ja Beauty & Wellness-osastolla  on nyt modernit ja viihtyisät hoitohuoneet sekä tasokas kampaamo.

Haikon kylpylä hakee mukavaan ja innostuneeseen ja ammattitaitoiseen porukkaansa mukaan ammattitaitoisia, asiakaspalvelu-ja myyntihenkisiä KOSMETOLOGEJA tuntityöhön. Tarve lisätyövoimasta on erityisesti viikonloppuisin, joten olet valmis työskentelemään myös lauantaisin, sunnuntaisin ja iltaisin. Käytössämme on Medik8 ja Sothys-tuotesarjat sekä Artdeco-meikit.

Lisäksi tarvitsemme keikkatyöhön ammattitaitoisia ja asiakaspalveluhenkisiä HIEROJIA. Tarve lisätyövoimasta on erityisesti iltaisin ja viikonloppuisin.

Voit työskennellä yrittäjänä tai Haikon palkkalistoilla. Noudatamme Kylpylässä Maravan työehtosopimusta.

Lisätietoja Kylpylän vapaista työpaikoista: kylpylänjohtaja Raija Huovinen puh.019 57601
Vapaamuotoiset hakemukset 15.3.2017 mennessä raija.huovinen@haikko.fi

 

Monipuolinen Haikon Kartano

Porvoossa sijaitseva Hotelli Haikon Kartano on Vuoristo-yhtiöiden omistuksessa tarjonnut jo vuodesta 1966 asiakkailleen hyvää ruokaa, hemmottelevia kylpylähoitoja, loistavaa palvelua ja unohtumattomia elämyksiä.

Liiketoimintamme käsittää majoitus-, kokous-, ravintola- ja kylpyläpalvelut. Hotelliimme voi majoittua yli 400 henkilöä, samoin kokoustilamme käsittää yhden salin 400:lle ja lukuisia pienempiä kokoustiloja. Kartanon erilaisiin saleihin ja kabinetteihin mahtuu ruokailemaan yhtä aikaa noin 400 henkilöä ja meren rannan tilaushuvila Villa Haikkoon noin 200. Näiden lisäksi iltaravintola Kartanon Klubi, Bollinger bar ja kylpylän Lobby-baari sekä Spa Bistro & Cafe palvelevat asiakkaitamme.

Kylpyläosasto sekä Beauty & Wellness uudistettiin v. 2016 täysin. Samaan aikaan Haikko Anti-age Clinic aloitti toimintansa tarjoten tehokkaita ja turvallisia laitehoitoja kasvoille ja vartalolle. Kylpylässä tarjotaan edelleen myös perinteisiä, hemmottelevia kylpylähoitoja sekä fysikaalista hoitoa.