Hyppää pääsisältöön

Haikko osamaksu - voit maksaa kätevästi erissä

Haikko Osamaksu mahdollistaa sinulle joustavan vaihtoehdon Haikon palveluiden maksamiseen useammassa erässä.

Käyt vain ostamassa Haikon palveluihin lahjakorttikaupassa lahjakortin haluamallesi summalle sekä valitset sinulle parhaiten sopivan maksuajan ja -erät. Lahjakortilla voit taas maksaa Haikon kylpylässä, ravintolassa ja hotellissa.

Siirry lahjakorttikauppaan

Laskulla tai erämaksulla

Kertaluottoon perustuva maksutapa on vaivatta käytössäsi välittömästi ostohetkellä, eikä se sido sinua pysyvään luottosuhteeseen. Sinun tulee vain antaa henkilötietosi luottopäätöksen tekemiseksi. Tämän jälkeen vahvistat ostotapahtuman ja lasku ostoksestasi toimitetaan sinulle muutaman päivän kuluessa tekemäsi toimitustapavalinnan mukaisesti. Saat ostoksellesi aina 14 vrk korotonta maksuaikaa laskun päiväyksestä.

Valitessasi erämaksuvaihtoehdon, voit maksaa ostoksesi summasta riippuen 3 - 24 erässä. Luottosopimus Lindorff Invest Oy:n kanssa astuu voimaan maksettuasi ensimmäisen kuukausierän laskun eräpäivään mennessä.

Huomaathan, että maksaessasi Hotelli Haikon Kartanon Osamaksulla henkilöllisyytesi voidaan varmentaa tupas-varmennepalvelun avulla. Varmennepalvelussa käytettävissäsi ovat pankeista Osuuspankki, Nordea, Sampo, Handelsbanken, Aktia, Säästöpankki, POP Pankki, S-pankki, LähiTapiola sekä Ålandsbanken. Asiointisi on mahdollista myös mobiilivarmennetta käyttämällä.

Maksutavan ehdot

Maksutapa on mahdollinen, kun ostoksesi arvo ylittää 20 euroa ja on enintään 2000 euroa. Maksutapa edellyttää 20 vuoden ikää ja suomalaista henkilötunnusta sekä vakituista, virallista kotiosoitetta Suomessa. Maksutapa on käytössä vain yksityishenkilöille. Maksutavan käyttö ei ole mahdollista, mikäli osoitetietosi ovat salatut tai olet asettanut oman luottokiellon.

Luoton kuukausimaksu kustakin erästä on 3,50 € ja erämaksun korko 15 %. Todellinen vuosikorko laskettuna 1 000 € luotolle tyypillisellä 12 kk maksuajalla luottokorko ja kuukausimaksut huomioiden on 25,75 %. Ostoksen luotollinen kokonaissumma on 1 117,80 €. Maksuerät laskutetaan kuukausittain.

Tutustu yleisiin luottoehtoihin tästä Halutessasi voit tallentaa ne itsellesi oston varmennuksen yhteydessä. Luotonmyöntäjänä Lindorff Invest Oy, PL 20, 20101 Turku. Lisätietoja bill.lindorff.fi

Asiakaspalvelu maksuasioissa

Laskuun ja ostoksen maksamiseen liittyvissä asioissa sinua palvelee Lindorffin asiakaspalvelu:
Verkkopalvelu: bill.lindorff.fi
Puhelinpalvelu: 02 2700 550 arkisin kello 8-20 ja lauantaisin kello 10-15 (puhelun hinta on normaali paikallis- tai kaukopuhelumaksu).
Sähköposti: eramaksu@lindorff.fi

Perimme mahdollisista maksuviivästyksistä lainmukaisen kulut ja korot. Eräpäivän siirrot yleisten luottoehtojen mukaisesti.

 

Palautusten ja peruutusten käsittely

Lindorff hyvittää avointa luottoa automaattisesti saatuaan tiedon kauppiaalta hyväksytystä palautuksesta tai hyvityksestä. Tämä ei vaadi sinulta toimenpiteitä.

Mikäli kyseeseen tulee jo maksetun suorituksen palautus, sinun tulee toimittaa henkilö- ja tiliyhteystietosi kirjallisesti Lindorffin asiakaspalveluun.
Sähköpostitse: eramaksu@lindorff.fi, otsikolla Lindorff Invest Oy/suorituksen palautus
Postitse: Lindorff Oy/ Laskutusasiakaspalvelu, PL 20, 20101 Turku

Luottopäätöksessä käytetyt tiedot

Kun valitset maksutavaksi Hotelli Haikon Kartanon Osamaksun, pyydämme henkilötietojasi. Tarkistamme luottotietosi luottotietoyhtiöltä ja teemme reaaliaikaisen luottopäätöksen. Luottopäätöksen ja tarkistukset toteuttaa Lindorff Oy, eivätkä tiedot tallennu myyjän asiakastietorekisteriin. Lisätietoja mahdollisesta kielteisestä luottopäätöksestä voit tarvittaessa tiedustella Lindorffin asiakaspalvelusta.

Turvallisuutesi varmistamiseksi tietosi välittyvät meille SSL/TLS-suojatulla yhteydellä.

Lataa vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot tästä.