Hyppää pääsisältöön

Unohtumattomat pienet tai suuret häät onnistuvat Haikossa joka vuodenaikaan. Haikko on aina kaunis juhlapaikka! Vietä hääyösi kahdestaan yhdessä sviiteistämme tai anna meidän järjestää unelmiesi juhlat koko suvullesi ja ystävillesi.

Valitse juhliisi sopiva juhlatila: Kartanon sali tai merellinen Villa Haikko

Ylellisissä häissä tarjoillaan pitkän kaavan mukainen hääateria romanttisessa Kartanossa tai merellisessä Villa Haikossa nautitaan buffetpöydän herkuista ja saaristolaistunnelmasta. Kartanosta löytyy useita erikokoisia kabinetteja, joten sopiva tila löytyy niin suurelle kuin pienemmällekin hääseurueelle. Tutustu juhlatiloihin.

Häät Haikon Kartanossa vuodenajan mukaan

Haikko on myös suosittu vihkipaikka. Kirkot voivat olla varattuja, mutta Haikossa voi vihkimisen järjestää oman aikataulunsa mukaisesti. Hääparille ja vieraille on helppoa, kun koko hääjuhla pidetään yhdessä paikassa. Kesäaikaa lupaukset annetaan vihkikatoksessa vehreässä kartanopuistossa ja muina aikoina vihkiminen voi tapahtua vaikkapa Kartanon Keltaisessa salongissa, jonne mahtuu sadan henkilön vierasjoukko. Kartanon puisto tarjoaa hienon taustan juhlille ja valokuvauksille kaikkina vuodenaikoina.

 

Juhlatarjoilut

Haikon keittiössä ruokalistojen suunnittelu lähtee perinteistä. Niihin sovitetaan uutuudet ja sesonkien parhaat herkut, mutta kaikista tärkeintä on hääparin omat toiveet! Ruokalistallamme on upeita menukokonaisuuksia sekä pöytiintarjoiltuna että buffetpöytään katettuna.

Hyvän ruuan kruunaa sille täydellisesti sopiva viini. Haikon juomasuositusten takana on viinitiimi, joka on maistelemalla ja vertailemalla löytänyt hyvät ruuan ja viinin yhdistelmät. Loppuillasta Villa Haikossakin voidaan avata baari.

Tutustu juhlatarjoiluihin.

Sivun pääkuva: Photography LilyChristina

Pyydä juhlapalvelusta häätarjous

Varaa juhlat tai pyydä tarjous

Oheisella lomakkeella voit jättää tarjouspyynnön TAI tehdä pöytävarauksen seurueellesi juhliin.
(* tark. pakollinen kenttä)

Majoitushintaan sisältyy kartanoaamiainen, sisäänpääsy kylpylään ja kuntosalille.