Hyppää pääsisältöön

Unohtumattomat pienet tai suuret häät onnistuvat Haikossa! Vietä hääyösi yhdessä sviiteistämme tai anna meidän järjestää unelmiesi juhlat.

 

Ylellisissä häissä tarjoillaan pitkän kaavan mukainen hääateria historiallisessa kartanossa ja merellisessä Villa Haikossa löytyy saaristolaistunnelmaa. Kartanosta löytyy useita erikokoisia kabinetteja, joten sopiva tila löytyy niin suurelle kuin pienemmällekin hääseurueelle.

Vihkiminen ja hääkuvat kauniissa Kartanopuistossa

Haikko on myös suosittu vihkipaikka. Kirkot voivat olla varattuja, mutta Haikossa voi vihkimisen järjestää oman aikataulunsa mukaisesti. Hääparille ja vieraille on helppoa, kun koko hääjuhla pidetään yhdessä paikassa. Kesäaikaa lupaukset annetaan vihkikatoksessa vehreässä kartanopuistossa ja muina aikoina vihkimenen voi tapahtua vaikkapa Kartanon Keltaisessa salongissa, jonne mahtuu sadan henkilön vierasjoukko.

Häät Haikon Kartanossa vuodenajan mukaan

Romanttisen Kartanon ravintolasalien lisäksi Villa Haikko, juhlahuvila aivan meren ääressä, on varattavissa juhlakäyttöön. Juhlat saavat hienon aloituksen esimerkiksi Kartanon Keltaisessa Salongissa tai Terassilla. Kartanon puisto tarjoaa hienon taustan juhlille ja valokuvauksille. Haikon keittiössä ruokalistojen suunnittelu lähtee perinteistä. Niihin sovitetaan uutuudet ja sesonkien parhaat herkut, mutta kaikista tärkeintä on hääparin omat toiveet!

Juhlatarjoilut

Haikon Kartanossa osataan perinteinen juhlatarjoilu. Ruokalistallamme on upeita menukokonaisuuksia sekä pöytiintarjoiltuna että buffet-pöytään katettuna.

Hyvän ruuan kruunaa sille täydellisesti sopiva viini. Haikon juomasuositusten takana on viinitiimi, joka on maistelemalla ja vertailemalla löytänyt hyvät ruuan ja viinin yhdistelmät. Loppuillasta Villa Haikossakin voidaan avata baari.

Varaa juhlat tai pyydä tarjous

Oheisella lomakkeella voit jättää tarjouspyynnön TAI tehdä pöytävarauksen seurueellesi juhliin.

Majoitushintaan sisältyy aamiaisbuffet, kylpylän HyvänOlon altaiden, saunojen ja kuntosalin vapaa käyttö.