Hyppää pääsisältöön

Häät, merkkipäivät ja juhlat ammattitaidolla

HAIKON AMMATTITAITOINEN JUHLAPALVELU 

Asiantunteva juhlapalvelumme auttaa juhlien yksityiskohtien järjestämisessä. Teemme valmiin ja viimeistellyn kokonaisuuden ja saat nauttia huoletta juhlan odotuksesta. 

Jos hääpari tai koko juhlaväki haluaa saapua mieleenjäävällä tavalla juhliin, voimme varata käyttöönne myös limusiinin, bussin tai laivan. Kartanon alueella on myös helikopterikenttä, joten juhliin voi saapua näyttävästi helikopterilla. 

Olemme järjestäneet juhlia jo yli 50 v. ajan ja järjestämällä juhlat Haikossa on käytettävissä koko ammattitaitoisen henkilökunnan osaaminen ja kokemus.

Haikko Osamaksu - maksamalla erissä saat juhlille jopa 24 kk maksuaikaa.

Lähetä tarjouspyyntö juhlista

JUHLATARJOILUT

Monipuolinen juhlabuffet sopii sekä yritys- että sukujuhliin. Cocktail- tai kahvitilaisuutena juhlittaviin ristiäisiin, lakkiaisiin ja vastaanotoille on tarjolla cocktailpaloja ja näyttäviä täytekakkuja.

Tutustu juhlatarjoiluihin
Täytekakkumme 2016

MENUT RYHMILLE

Pöytiin tarjoiltavat menut suunnitellaan vuodenaikojen mukaan saatavien ruoka-aineiden ympärille. Haikon viinitiimin menuisiin tarkkaan valitsemat viinit kruunaavat juhlapäivän. Haikon Juhlapalvelusta 

Katso menut ryhmille täältä
Tee pöytävaraus ryhmälle

SAUNAMENUT RYHMILLE

Tupasaunoilla ja Hirsisaunassa voi viettää rennon illan merimaisemasta nauttien. Tuomme saunoille sekä pikkupurtavaa että runsaamman buffet´n, josta isokin nälkä talttuu.

Tutustu juhlatiloihin

 

Varaa juhlat tai pyydä tarjous

Oheisella lomakkeella voit jättää tarjouspyynnön TAI tehdä pöytävarauksen seurueellesi juhliin.

Majoitushintaan sisältyy aamiaisbuffet, kylpylän HyvänOlon altaiden, saunojen ja kuntosalin vapaa käyttö.