Kokouslounaat ja -päivälliset 23.5.-2.9.2017

Oheisten kokousmenuiden lisäksi keittiömestarimme on laatinut myös upeita menukokonaisuuksia, kun on aihetta kiittää tai palkita ryhmääsi enemmän. Sesongin mukaan vaihtuvat illallismenut tarjoillaan juhlavasti pöytiin tai voit valita isommille ryhmille myös herkkuja notkuvan buffetpöydän.

Yksityis- ja yritystilaisuuksiin varattavissa myös upea Villa Haikko.

Kokousmenut 23.5.-2.9.2017

LOUNASBUFFET 24,50 /hlö
Lounaaseen sisältyy juomana Haikko-vesi sekä kahvi, joka tarjoillaan kokouskahviossa tai toivomuksesta myös kartanossa.
MAANANTAI 
Alkupalat ja salaatit
Sitruuna-yrttikananpoikaa
Munakoiso-tomaattipaistosta
Emmervehnää, herneitä ja kurpitsansiemeniä
TIISTAI
Alkupalat ja salaatit
Hauki-kylmäsavulohiterriiniä
Bouillabaisse kastiketta
Kasviskääryleitä
Uuden sadon perunaa
KESKIVIIKKO
Alkupalat ja salaatit
Härän rintaa tummassa tillikastikkeessa
Piparjuuri-smetanaa
Ratouille kasviksia, quinoaa ja vuohenjuustoa
Paahdettua perunaa
TORSTAI
Alkupalat ja salaatit
Sitruuna-yrttikananpoikaa
Munakoiso-tomaattipaistosta
Emmervehnää, herneitä ja kurpitsansiemeniä
PERJANTAI
Alkupalat ja salaatit
Kartanon hauki-kylmäsavulohiterriiniä
Bouillabaisse kastiketta
Kasviskääryleitä
Uuden sadon perunaa
LAUANTAI
Alkupalat ja salaatit
Härän rintaa tummassa tillikastikkeessa
Piparjuuri-smetanaa
Ratouille kasviksia, quinoaa ja vuohenjuustoa
Paahdettua perunaa
 
KOKOUSPÄIVÄLLINEN 42 € /hlö 
MAANANTAI
Hernesosekeittoa ja parsafluid
Härän linnapaistia, Kartanon konjakki-kermakastiketta, vihannes-perunapaistosta
Suklaakakkua ja mangoa
TIISTAI
Korvasienikeittoa
Parmankinkkuun käärittyä fasaaninrintaa, Calvadoskastiketta, uuden sadon perunaa ja vihanneksia
Raparperi-jugurttipannacottaa
KESKIVIIKKO
Purjo-perunasosekeittoa ja punajuuriraviolia
Paahdettua nieriää, pinaatti-valkoviinikastiketta, kauden vihanneksia ja perunaa
Mansikkamoussea ja hasselpähkinää
TORSTAI
Hernesosekeittoa ja parsafluid
Härän linnapaistia, Kartanon konjakki-kermakastiketta, vihannes-perunapaistosta
Suklaakakkua ja mangoa
PERJANTAI
Korvasienikeittoa
Parmankinkkuun käärittyä fasaaninrintaa, Calvadoskastiketta, uuden sadon perunaa ja vihanneksia
Raparperi-jugurttipannacottaa
LAUANTAI

Purjo-perunasosekeittoa ja punajuuriraviolia
Paahdettua nieriää, pinaatti-valkoviinikastiketta, kauden vihanneksia ja perunaa
Mansikkamoussea ja hasselpähkinää

Valmistamme kaikki ruoat mahdollisuuksien mukaan vähälaktoosisiksi. Mahdolliset muut erikoisruokavaliot huomioimme ja hinnoittelemme erikseen. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.