Hyppää pääsisältöön

Valitse monipuolisesta valikoimastamme sopivat oheisohjelmat! Inspiroidu ja virkisty historiallisessa Kartanossa, hemmottelevassa Kylpylässä, sporttisella Haikko Areenalla tai merellä ja saaristossa.

Liikuntaa  ja elämysohjelmia Haikossa

Aktiviteeteista esimerkkejä mm. Huippukylmä -120°C, Haikko balance, hohto frisbee-golf, nuijasähly, kahvakuulatreeni. Tutustu liikuntaohjelmiin

Vai haluatko hemmotella makuaistejasi tai saada luksusta päivääsi? Kartanon Viinitastingissä Sommelier kertoo viinin perusominaisuuksista ja esittelee erilaisiä viinejä. Muita vaihtoehtoja ovat mm. Kokkikoulu tai Tarinaa kartanon kiehtovasta historiasta. Tutustu elämysohjelmiin

Kunnon testauksia ja kylpylähoitoja

Kylpylän liikuntaohjelmissa nautitaan yhdessä tekemisen ilosta ja kokeillaan uusia elämyksiä. Kauneushetkissä saat hyviä meikkaus- ja ihonhoitovinkkejä Kylpylän Spa Studiossa. Ohjelmat sopivat hyvin työhyvinvointi- ja virkistyspäivään, polttareihin, urheiluporukoille ja muille ryhmille. Yhdistä aktiviteetteihin hemmottelevat kylpylähoidot.
Missä kunnossa kroppasi on? Kokeile esim. Inbody-kehon koostumusmittausPolar Body Age -kartoitus.

Rantasaunat ja hemmottelevat porekylvyt

Hirsi- ja tupasaunat meren rannalla tarjoavat mahdollisuuden saunoa omassa rauhassa 10-40 henkilön ryhmille. Pulahda mereen uimaan tai nauti porepaljusta tähtitaivaan alla.
Wellness & Beautyn uusi hemmotteluhuone kylpylässä sopii pienemmille ryhmille ja sinne on mahdollista tilata hoitoja sekä kuohuvaa, suositus 3-6 henkilölle.

Top 6 suosituimmat oheisohjelmamme

1. Haikko Balance (vaikutteita Pilateksesta ja joogasta)
2. Huippukylmä -120°C
3. Kokkikoulu
4. Cocktail-kurssi
5. Tarinaa Kartanon kiehtovasta historiasta
6. Herrasväen hauskat pihakisat
 

Haikon asiantuntijaluennot virkistyspäivän ohjelmaksi

Hyvinvointi-luennoista ja tietoiskuista mm. hyvästä unesta, virkistävästä ravinnosta, liikunnan merkityksestä, jne.

Merellisiä aktiviteettejä

Kesällä kannattaa myös nauttia raikkaasta meri-ilmasta. Haikon Kartano sijaitsee aivan meren rannalle, joten risteilylle lähdetään vaivattomasti Haikon omasta laivalaiturista. Tutustu myös alueen karttaan.

 

Ota yhteyttä ja varaa