Hyppää pääsisältöön

Koe pakkaselämys Haikossa!

Miltä tuntuu olo –120 °C pakkasessa? Tule ja koe extreme-elämys Haikon Huippukylmässä. Huippukylmä virkistää, antaa hyvän unen, tuo helpotusta erilaisiin nivel- ja lihaskipuihin, stressioireisiin ja iho-ongelmiin. Ennen kaikkea Huippukylmä on elämys, jota muistelet pitkään!

Kylmä on perinteinen hoitomuoto, jota on käytetty satoja vuosia kivun lievitykseen. Paikallisesti kylmää käytetään edelleenkin turvotuksen ja kipujen hoidossa. Alunperin se on kehitetty ja sitä on käytetty erityisesti kivun lievitykseen esim. reumasairauksien hoidossa. 

Huippukylmän käyttöalue on kuitenkin laajentunut, koska huippukylmässä käyneet ovat kivun lievityksen lisäksi kertoneet saaneensa apua mm. unihäiriöihin, stressioireisiin ja ihosairauksiin, kuten psoriasikseen. Kylmähoitoa saaneet ovat lisäksi kokeneet olonsa virkistyneeksi ja energiseksi.

Huippukylmä on hyvin siedettyä ja turvallista. Asuna kylmähoidossa on  uimapuku, lapaset, nilkkasukat ja huopatöppöset.

Huippukylmässä ollaan 1–3 minuuttia hoitotavoitteesta riippuen ja hoito tapahtuu hoitajan valvonnassa. Urheutesi palkitaan diplomilla.

Huippukylmää ei suositella raskaana oleville eikä alle 12-vuotiaille. Kylmäkabiinin pohja nousee asiakkaan pituuden mukaan, joten seurustelet mukavasti ystäviesi kanssa kaapin reunan yli.

Huippukylmän hoitoajat ja hinnat 2017

Vakioajat: ma-pe klo 17.30 ja la klo 16

Avoinna myös muina aikoina tilausten mukaan.
Ennakkoilmoittautuminen hoitovaraamoon hyvissä ajoin, viim. samana päivänä klo 12 mennessä.

Yksittäinen hoitokerta vakioaikoina (ma-la klo 17.30, la klo 16): 35 €/hlö, sarjalippu 10 krt 320 € 
Yksittäinen hoitokerta (muu kuin ed.main. aika): 40 €/hlö
Ryhmät ajanvarauksella: (3-6 hlöä) 35 €/hlö, (7-10 hlöä) 32 €/hlö
Ryhmät yli 10 hlöä: 29 €/hlö

 

Tutustu myös kylpylätarjouksiin

Varaukset

Hoitovaraamo puh.0600 13090 (+0,81/min) tai hoitovaraamo@haikko.fi