Hyppää pääsisältöön

Tunnelmallisessa tilassa voit seurustella ystävien tai työporukan kanssa ja nauttia samalla hemmottelevista hoidoista yhdessä. Hemmotteluhuoneessa voi samasta hoidosta nauttia 2 henkilöä yhtä aikaa. 

SPA HEMMOTTELUHUONE 3-8 HENKILÖN PIENRYHMILLE 2018

MA-PE LA-SU
Hoitohinnat sisältävät päivän smoothien tilaan tarjoiltuna. Huone on ryhmän käytettävissä hoitojen jälkeen vielä 30 minuuttia. Jos kaikki ryhmän jäsenet varaavat yhden alla olevista hoidoista, saavat he halutessaan käydä myös poreammeessa kylvyssä veloituksetta. Hinta/hlö Hinta/hlö
Ylellinen kylpy 30 min  75 € 83 €
eri tuoksuvaihtoehtoja    
Hartioita lämmittävä savipakkaus ja rentouttava jalkojen hieronta 30 min   75 € 83 €
Käsiä pehmentävä & kosteuttava naamio sekä jalkojen rentouttava hieronta 30 min 75 € 83 €
Klassinen niska-hartiahieronta 30 min  75 € 83 €
Rentouttava päänhieronta 30 min  75 € 83 €
VOIT NAUTTIA HEMMOTTELUHUONEESSA HOITOJEN LOMASSA esim.    
talon kuohuviini 1/2 pullo 24 €    
talon kuohuviinipullo 50 €
Hedelmälautanen 5 €/hlö
   

 

 

SPA ETIKETTI & MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT

Ilmoitetut hoitoajat sisältävät pukeutumiseen tarvittavan ajan. Toivomme Teidän saapuvan ajoissa ennen hoidon alkua, myöhästyessänne joudumme lyhentämään hoidon kestoa. Hoitoaikaa varatessanne muistakaa mainita, mikäli Teillä on jokin sairaus, allergia, käytätte lääkitystä tai olette raskaana. Alan yleisen käytännön mukaisesti, emme vastaa hoitotuotteiden mahdollisesti aiheuttamista allergisista tai ärsytysreaktioista. Hoitoja on saatavilla maanantaista lauantaihin. Sunnuntaisin ja juhlapyhinä hoitoja saatavilla  ennakkovarauksella vain majoittuville asiakkaille. Juhlapyhinä Pe-Su hinnat. Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden muutoksiin. Hoitojen peruutukset kuluitta viimeistään 2 vrk ennen varattua hoitoaikaa. Sen jälkeen perutuista hoidoista veloitamme 50% hoidon hinnasta.
Hoidot maksetaan paikan päällä, Haikko hyväksyy tavallisimmat maksukortit. Tutustu myös Haikko Osamaksuun.