Tee huonevaraus
 
 
 
Muutamia jäljellä Täynnä
Huom! Yllä olevat merkinnät ovat viitteellisiä ja pätevät normaali-hintoihin. Tarjous sekä kiintiö-koodeilla voi silti olla vapaita huoneita.
PleaseWaitWhileLoading

Hotelli Haikon Kartano

Kartanohotelli Haikko

Tiedotteet

Haikko Catering – Vuoristo-Yhtiöt Oy laajentaa catering-toimintaansa

Kirjoittaja Haikon Kartano 15.01.2014

Tiedotteet »

Hotelli Haikon Kartanoa pyörittävä Vuoristo-Yhtiöt Oy laajentaa menestyksekästä catering-toimintaansa Porvoon Taidetehtaan ja Premier Park –ajovalmennusradan lisäksi asiakkaiden omissa tiloissa tapahtuvaan cateringiin.

”Haikon Kartanolla on vuosien kokemus edustusluokan tilaisuuksista ja meiltä kysytään usein catering-palveluja Haikon ulkopuolelle. Nyt pääsevät siis osaamisestamme nauttimaan myös omissa tiloissaan tilaisuuksiaan järjestävät asiakkaamme. Kun tilaisuudessa halutaan kaiken sujuvan poikkeuksellisen tasokkaasti, niin Haikon palvelutaso voidaan tuoda yritysten ja perheiden juhliin omiin tiloihin. Korkeatasoinen ruokamme, laadukas astiastomme ja osaava smokkipukuinen henkilökuntamme nostavat tilaisuutenne paljon tavanomaisen yläpuolelle – tasolle joka muistetaan!”, kertoo toimitusjohtaja Juha Mähönen.

Catering-päällikkö Sakari Ellilä kertoo, että Haikko Cateringin henkilökunnalla on runsaasti kokemusta huipputason tilaisuuksissa työskentelystä. ”Haikon Kartanossa on lähes 50 vuoden kokemus tuhansista onnistuneista isoista ja pienemmistä tilaisuuksista. Tiedämme, että myös korkealaatuiselle catering- palvelulle on alueellamme kysyntää.”

Haikko Cateringin menut on suunnitellut Haikon keittiömestari Markus Boström ja ruokafilosofia noudattaa kartanon perinteitä kunnioittavaa, mutta silti innovatiivista linjaa sisältäen luomua ja lähiruokaa. Huippuammattilaiset valmistavat ruuan, joka toimitetaan asiakkaan haluamiin tiloihin, katetaan esille ja myös tarjoillaan asiakkaille Haikon Kartanon toimittamissa astioissa. Saatavana on kaikki tarvittava kynttilänjaloista servietteihin ja pöytäkukkiin. Asiakas voi ulkoistaa koko tarjoilun ammattilaisille ja siten varmistaa, ettei juhlien onnistuminen ei jää ainakaan tarjoiluista kiinni. Näin isännille jää aikaa hoitaa isännän etuoikeutta seurustella vieraidensa kanssa, eikä keskittyä tarjoilun sujuvuuteen.
 

Takaisin