Tee huonevaraus
 
 
 
Muutamia jäljellä Täynnä
Huom! Yllä olevat merkinnät ovat viitteellisiä ja pätevät normaali-hintoihin. Tarjous sekä kiintiö-koodeilla voi silti olla vapaita huoneita.
PleaseWaitWhileLoading

Hotelli Haikon Kartano

Kartanohotelli Haikko

Tiedotteet

Haikko moninkertainen vuoden 2011 kokoushotelli

Kirjoittaja Ylläpitäjä 21.01.2011

Tiedotteet »

Lehdistötiedote 21.1.2011

Haikon Kartanosta moninkertainen Vuoden Kokoushotelli 2011.

Yksi on ylitse muiden, kun maan tärkeimmät kouluttajat ovat valinneet Haikon Kartanon jälleen vuoden kokoushotelliksi. Mercuri International julkisti valintansa Matka-messuilla torstaina 20.1. Haikon Kartano sai nyt halutun tittelin seitsemännen kerran. VIA Group palkitsi Haikon keskiviikkona jo kolmannen kerran.
”Olemme tavoitelleet erityisesti Mercurin Vuoden kokoushotelli-palkintoa, koska se on lajissaan arvostetuin Suomessa. Palkinto kannustaa henkilökuntaamme jatkossakin tekemään kaikkensa, jotta kokouksien järjestäjät voivat Haikossa keskittyä omaan asiaansa”, toteaa Vuoristo-yhtiöt Oy:n toimitusjohtaja Veikko Vuoristo.
” Se ,että olemme nyt tulleet palkituksi 10 kertaa maan parhaana kokoushotellina, kertoo pitkäjänteisestä työstä oikeiden asioiden parissa. Henkilökunnan mahtava palveluasenne ja puitteiden jatkuva parantaminen ovat varmaan yksi syy asiakkaiden tyytyväisyyteen. Olemme aidosti asiakaslähtöisiä ja emme ole tinkineet palvelusta huonoinakaan aikoina.”

”Haikossa ruokailut ovat tärkeä osa kokouksia ja ateriat ovatkin à la carte –tasoisia. Erotumme kilpailijoistamme myös runsaan oheispalvelutarjonnan ja kuntoiluun liittyvien kylpyläpalvelujen laadukkuudella”
Veikko Vuoristo toteaa lopuksi.” Iloitsemme saamistamme huomionosoituksista mutta voidaksemme ansaita niitä jatkossakin kehityksemme pitää olla jatkuvaa. Uudistamme mm. kokoustilamme tulevana kesänä ja parannamme myös majoitustilojen tasoa. Huolehdimme myös omasta väestämme niin, että hyvä olo näkyy hymynä asiakaspalvelussa jatkossakin”.

Lisätietoja
Veikko Vuoristo
0400 401450
veikko.vuoristo@haikko.fi
 

Takaisin