Tee huonevaraus
 
 
 
Muutamia jäljellä Täynnä
Huom! Yllä olevat merkinnät ovat viitteellisiä ja pätevät normaali-hintoihin. Tarjous sekä kiintiö-koodeilla voi silti olla vapaita huoneita.
PleaseWaitWhileLoading

Hotelli Haikon Kartano

Kartanohotelli Haikko

Tiedotteet

Haikon Kartano voitti Skål Internationalin kestävän kehityksen palkinnon

Kirjoittaja Haikon Kartano 05.10.2012

Tiedotteet »

Matkailualan yhteistyöjärjestö Skål International on valinnut maailmankonferenssissaan Hotelli Haikon Kartanon vuoden 2012 Kestävän kehityksen kilpailun voittajaksi Urban Accommodation –sarjassa.

Palkinnon vastaanotti Soulissa Etelä-Koreassa järjestetyssä 73. Skål World Congress -tilaisuudessa Skål Finlandin puheenjohtaja Kari Halonen. Hotelli Haikon Kartanon omistavan Vuoristo-yhtiöt Oy:n hallituksen puheenjohtaja Veikko Vuoristo lähetti tilaisuuteen videoidun tervehdyksensä, jossa hän kertoi, että vihreät arvot ja kestävän kehitys ovat aina olleet tärkeä osa Haikon Kartanon toimintaa.

Voitto oli jo toinen kansainvälinen tunnustus tänä vuonna Haikon Kartanolle pitkäaikaisesta työstä kestävän kehityksen hyväksi - maaliskuussa 2012 Veikko Vuoristo vastaanotti Euroopan hotellinjohtajayhdistys EHMA:n ensimmäisen Kestävän kehityksen palkinnon. "Saamamme palkinnot ovat tunnustus määrätietoiselle työlle jota Haikossa on tehty kulissien takana. Ympäristön huomioiminen on Haikossa elämäntapa eikä muoti-ilmiö.” Hotelli Haikon Kartano on myös Suomen luonnonsuojeluliiton ensimmäinen yrityskummi ja suomalaisen yritysvastuita kehittävän Verso Globen tunnustama jäsen.

Hotelli Haikon Kartano kilpaili Skål Internationalin palkinnosta Kaupunkimajoituskategoriassa. Kriteerit tänä vuonna arvioinneissa olivat vastuullinen liiketoiminta yrityksen kestävän kehityksen projektissa - kuinka sosiaalista, taloudellista ja ympäristön huomioonottavaa yrityksen toiminta on. Tarkastelussa olivat myös yrityksessä toteutettavan projektin/projektien uusi ja innovatiivinen ajattelu sekä toiminta ja uudet, vaihtoehtoiset ja luovat ratkaisut.

Hotelli Haikon Kartano on Suomen ensimmäinen ja palkituin kartanohotelli, joka on toiminut jo vuodesta 1966. Hotelli on Vuoristo-yhtiöt Oy:n 100% omistama kartano-, kylpylä- ja kongressihotellikokonaisuus Suomenlahden rannalla Porvoossa, 50 km Helsingistä. Vuoristo-yhtiöt tuottaa myös catering-palvelut Porvoon uudelle Taidetehtaalle, joka on yksi Etelä-Suomen suosituimmista suurten kokouksien ja tapahtumien pitopaikoista.
 

Takaisin