Tee huonevaraus
 
 
 
Muutamia jäljellä Täynnä
Huom! Yllä olevat merkinnät ovat viitteellisiä ja pätevät normaali-hintoihin. Tarjous sekä kiintiö-koodeilla voi silti olla vapaita huoneita.
PleaseWaitWhileLoading

Hotelli Haikon Kartano

Kartanohotelli Haikko

Tiedotteet

Haikon Kylpylähotellin uusitut suitet hemmottelevat ylellisyydellään

Kirjoittaja Ylläpitäjä 07.06.2006

Tiedotteet »

Haikon Kartanon kylpylähotellin kaksi sviittiä on uudistettu perusteellisesti. Kartanomiljööseen hyvin sopivissa ylellisissä sviiteissä on nyt entistäkin helpompi tuntea olonsa hemmotelluksi.

Kylpylähotellin sviiteistä toinen on tunnelmaltaan romanttinen, toinen business-henkinen.

Molemmat ovat saaneet lattiamateriaalikseen aidon merbau-parketin, jota pehmentävät Hanna Korvelan sviittejä varten mittatilaustyönä kutomat, sisustukseen sävytetyt matot. Sviittien verhot ovat italialaista silkkiä, ja seinillä tunnelmaa luovat Laila Pullisen maalaamat taulut.

Virkistäville unille kutsuvat sviittien uudet huippulaadukkaat Unikulman sängyt, jotka business-sviitissä on varustettu moottorilla.

Kylpyhuoneiden uutuuksiin kuuluvat Novitekin valaistut kahden hengen poreammeet. Kylpyhuoneissa on nyt myös teak-puiset tasot, italialaiset seinä- ja lattialaatat sekä Ranskassa käsin taotut kupariset, kromatut lavuaarit.

Uudistuneet sviitit jatkavat Haikon Kartanon perinteitä design-hotellina. Kartanon kaikki huoneet olivat erilaisia jo 1960-luvulla.

- Hieman vastaavaa koettiin 1970-luvun puolivälissä, jolloin Armi Ratia ja Satu Vuoristo sisustivat kylpylähotellin huoneet Marimekon kankailla, kertoo Haikon Kartanon toimitusjohtaja Veikko Vuoristo.

Digitaalinen hotelli-tv-järjestelmä kaikkiin huoneisiin

Kaikkiin hotellihuoneisiin on alkuvuodesta asennettu litteät taulutelevisiot. Samalla on otettu käyttöön alan edistyksellisimpiin kuuluva digitaalinen hotelli-tv-järjestelmä.

Hotellihuoneiden uusi media- ja viihdekeskus on nimeltään GENESIS. Entistä laajemman ohjelmatarjonnan ja monipuolisten kieliversioiden lisäksi järjestelmä mahdollistaa kokonaan uudenlaisten vuorovaikutteisten palvelujen toteuttamisen. GENESIKSEN avulla voidaan myös tarjota laajakaistainen internet-yhteys tv:n kautta tai asiakkaiden omille päätelaitteille.

Takaisin