Tee huonevaraus
 
 
 
Muutamia jäljellä Täynnä
Huom! Yllä olevat merkinnät ovat viitteellisiä ja pätevät normaali-hintoihin. Tarjous sekä kiintiö-koodeilla voi silti olla vapaita huoneita.
PleaseWaitWhileLoading

Hotelli Haikon Kartano

Kartanohotelli Haikko

Tiedotteet

Haikossa on tyytyväinen, työssään viihtyvä henkilökunta!

Kirjoittaja Ylläpitäjä 16.02.2006

Tiedotteet »

Yleisessä sarjassa Haikko oli ansioituneiden listan ainoa majoitus- ja ravitsemusalan yritys ja toinen listalle noussut perheyritys.

Vuoristo-yhtiöiden toimitusjohtaja Veikko Vuoristo arvioi, että henkilökunta on arvostanut työnantajansa aitoa halua pitää työntekijöistään huolta. Vuoriston mukaan Haikolle on strategisestikin tärkeää, että henkilökunta viihtyy työssään. Jos näin ei olisi, se näkyisi nopeasti myös palvelussa ja liiketoiminnassa. Haikossa on jo vuosia ollut tulospalkkausjärjestelmä, jossa koko henkilökunta on mukana. Tulospalkkioiden saaminen edellyttää mm. että työntekijö tekee asiakkailta saadun palautteen pohjalta ehdotuksia asiakaspalvelun ja työolojen parantamiseksi. Lisäksi käytössä on erilaisia tehokkuusmittareita, joiden perusteella tehdystä hyvästä työstä palkitaan henkilökuntaa.

Haikon Kartanossa on noin 150 työntekijää.

Haikon Kartano on päässyt Suomen parhaat työpaikat 2006 –listalle!

Helsingin kauppakorkeakoulun omistaman LTT:n tutkimus Oy:n

Great Place to Work Institute toteuttaa tutkimuksen Suomen parhaista työpaikoista, jotka työllistävät vähintään 50 henkilöä. Pisteytyksestä kaksi kolmasosaa muodostuu suoraan työntekijöiden henkilöstökyselyvastausten perusteella ja kolmannes yritykselle tehdystä hyvin tarkasta taustakyselystä koskien yrityksen henkilöstöjohtamiskäytäntöjä. Parhaat työpaikat –tutkimus on lähtöisin Yhdysvalloista ja se perustuu yli 20 vuoden tutkimustyölle. Nykyään tutkimus toteutetaan vuosittain 27 maassa ympäri maailman.

Lisää tietoa Suomen parhaat työpaikat -tutkimuksestä tästä.

 

Takaisin