Tee huonevaraus
 
 
 
Muutamia jäljellä Täynnä
Huom! Yllä olevat merkinnät ovat viitteellisiä ja pätevät normaali-hintoihin. Tarjous sekä kiintiö-koodeilla voi silti olla vapaita huoneita.
PleaseWaitWhileLoading

Hotelli Haikon Kartano

Kartanohotelli Haikko

Tiedotteet

Hotelli Haikon Kartano esittelee Nuku Hyvin -konseptin ja uudet unihuoneet

Kirjoittaja Haikon Kartano 17.01.2013

Tiedotteet »

 

Haikon Kartano ja kylpylä haluaa lisätä ja parantaa hyvinvointia, ja siksi panostamme entistä enemmän myös asiakkaidemme hyvään uneen. Kuuteen hotellihuoneeseemme on asennettu Beddit-palvelu ja ne on varusteltu edesauttamaan hyvään uneen pääsyä. Yhdessä johtavien unitutkijoiden kanssa kehitetty Beddit mittaa kuinka paljon ja laadukkaasti nukut. Se analysoi tarkasti unesi rakenteen ja kertoo saatko riittävästi syvää unta. Beddit seuraa automaattisesti leposykettä ja stressitasoa, mutta ilman rannekkeita tai sykevöitä. Palvelun avulla jokainen voi tarkkailla ja parantaa untaan ja nukkumisolosuhteitaan.

Säännöllinen liikunta ja se, mitä syömme ovat perustana terveelliselle elämälle ja hyvinvoin-nillemme. Liikunnalla ja terveelliselle ravinnolla on kuitenkin vaikutusta vain riittävän levon ja palautumisen kautta. Koska unen aikana elimistö korjaa itseään ja rakentaa uutta, hyvän levon varaan rakentuu koko päiväaikainen aktiivisuutemme – se minkä koemme elämänä. Nukummehan lähes kolmanneksen elämästämme! Sitä huolestuttavampaa on että unettomuus on pahimpia kansanterveysongelmiamme: tutkimuksen mukaan unettomuus vaivaa jo yli miljoonaa suomalaista. Unettomuus voi tuhota fyysisen terveyden ja viedä toimintakyvyn, kun taas hyvä uni parantaa elämänlaatua, hyvinvointia ja antaa voimia arkeen.

Beddit-mittaukseen on olennaista yhdistää koulutettujen asiantuntijoidemme Beddit sleep coachien, tapaaminen. He selvittävät asiakkaalle hänen unensa laadun ja auttavat kohti parempaa unta. Tavoitteena on saada asiakas sisäistämään unen merkitys hyvinvoinnille ja muuttamaan elintapojaan uniystävällisempään suuntaan. Yhdessä Suomen johtavan unitutkijan, professori Markku Partisen ja Uniklinikan kanssa olemme suunnitelleet asiakkaillemme myös mm. Unenhuolto-kurssin. Tarjolla on myös Unikoulu -kuntoremontti sekä erilaisia luentoja unesta.

Jos olet kiinnostunut omasta hyvinvoinnistasi ja elämänhallinnastasi, kannattaa sopia tapaaminen univalmentajan kanssa. Varaukset Haikon myyntipalvelu puh.019 57601. Beddit palvelun ja valmennuksen saat hotellistamme, mutta laitteen voi ostaa tai lainata myös meiltä kotiin.

Hotelli Haikon Kartano on Suomen ensimmäinen ja palkituin kartanohotelli, joka on toiminut jo vuodesta 1966. Hotelli on Vuoristo-yhtiöt Oy:n 100% omistama kartano-, kylpylä- ja kongressihotellikokonaisuus Suomenlahden rannalla Porvoossa, 50 km Helsingistä.

Vuoristo-yhtiöt tuottaa myös catering-palvelut Porvoon uudelle Taidetehtaalle, joka on yksi Etelä-Suomen suosituimmista suurten kokouksien ja tapahtumien pitopaikoista.
 

Takaisin