Tee huonevaraus
 
 
 
Muutamia jäljellä Täynnä
Huom! Yllä olevat merkinnät ovat viitteellisiä ja pätevät normaali-hintoihin. Tarjous sekä kiintiö-koodeilla voi silti olla vapaita huoneita.
PleaseWaitWhileLoading

Hotelli Haikon Kartano

Kartanohotelli Haikko

Tiedotteet

Hotelli Haikon Kartanon huoneet ja palvelukonsepti uudistuivat

Kirjoittaja Haikon Kartano 16.04.2013

Tiedotteet »

Hotelli Haikon Kartano on tehnyt miljoonaluokan investoinnin uudistaen historiallisen kartanorakennuksensa. Kaikki 24 huonetta on entisöity vanhaa kunnioittaen. Samalla Kartanon palvelukonsepti uudistettiin vastaamaan parasta kansainvälistä tasoa: Haikko on juuri rekrytoinut ensimmäiset Butlerinsa*, joiden tehtävänä on nostaa palvelun tasoa entuudestaan.

Butlerin yksilöllinen osaaminen tekee palvelukokemuksesta uniikin

- Olemme erittäin innoissamme kehittyvistä konsepteistamme. Haikon Kartanon tapauksessa uudistuminen ei tarkoitakaan pelkästään korjaustöitä tai tekniikkaa, vaan ennen muuta kiitetyn palvelumme viemisestä Suomessa uudelle ja entistäkin yksilöllisemmälle tasolle, Hotelli Haikon Kartanoa pyörittävän Vuoristo-Yhtiöt Oy:n toimitusjohtaja Juha Mähönen kiteyttää.

Haikon uudet Butlerit ovat Kartanon vieraiden henkilökohtaisia ”Welcome Managereita”, joiden tehtävänä on saada vieras tuntemaan itsensä sydämellisesti tervetulleeksi, ruhtinaallisesti huomioiduksi ja viihtymään joka hetki. Butlereiden työhistoria ja koulutus voivat poiketa tavanomaisesta; esimerkiksi kokin taidot antavat tavallista laajempia valmiuksia menuun liittyvässä neuvonnassa ja vinkeissä.

Butler huolehtii paitsi kartanovieraan kaikkinaisesta hyvinvoinnista, myös erityisestä huomioimisesta esimerkiksi ylellisellä Kartano-aamiaisella.

- Butlerin odotetaan aina ylittävän tavanomaisen palvelun rajan asiakkaan iloksi. On kaikille osapuolille mielenkiintoista, jos ihmiset toimivat uutta luovina yksilöinä standardoidun ja rutiininomaisen palvelun sijaan. Uusien Butlereiden koulutuksessa korostamme nimenomaan tahdikkaan lämminhenkistä palvelua, Juha Mähönen kertoo.

- Haikon Kartanosta haetaan elämyksiä, ja niitä aiomme tarjota jatkossa aiempaakin enemmän niin ainutkertaista perhejuhlaansa viettävälle vieraalle kuin uudistetussa kabinetissa kokoustavalle yrityksen johtoryhmällekin, Mähönen jatkaa.

Kartanorakennuksen uudistettujen huoneiden kiehtovat tarinat

Haikon Kartanon historia juontaa 650 vuoden päähän aikaan, jolloin kartanoa hallitsivat munkit; 1800-1900-lukujen taitteessa oli von Etterien suvun aika keisarillisine vieraineen. Moni kartanon huonekalu ja koriste-esine onkin aitoa antiikkia. Näistä yksityiskohdista Haikko ammentaa myös tulevaisuutensa. Kartanon kaikki 24 huonetta kertovat tarinaansa tauluin, ja lisää mielenkiintoisia yksityiskohtia tarjoaa talon historiikkiteos.

Vanhaa ympäristöä on modernisoitu onnistuneesti esimerkiksi tuomalla Kartanorakennukseen uusi hissi.

- Perinteinen lattia narahtelee edelleen mukavasti painavamman kengän alla, mutta mukavuudetkin puoltavat paikkaansa silloin, kun tavoitteena on ylellinen rentoutuminen, Mähönen sanoo.

Hotelli Haikon Kartanon tunnustettu elämyksellisyys

Hotelli Haikon Kartano on valittu Suomen parhaaksi konferenssihotelliksi jo 10 kertaa, ja se on saanut useita kansainvälisiä hotellialan palkintoja. Laadukas ja yksilöllinen palvelu, korkeatasoinen gastronomia, historiallinen ja ylellinen kartanotunnelma merinäköaloineen sekä hemmotteleva kylpyläpalvelu tarjoavat elementit, josta kukin vieras voi osaavan henkilöstön avulla laatia toiveidensa kokonaisuuden.

Sijainti Helsingin kupeessa, kuitenkin riittävän välimatkan päässä kaupungin hälinästä meren rannalla, tarjoaa ihanteellisen tauon arjesta niin kotimaisille kuin kansainvälisille vieraille. Haikon perhejuhla- ja kokouspaketit luovat suurenkin seurueen kokoontumisesta vaivattoman ja mieleenpainuvan elämyksen.

 

Takaisin