Tee huonevaraus
 
 
 
Muutamia jäljellä Täynnä
Huom! Yllä olevat merkinnät ovat viitteellisiä ja pätevät normaali-hintoihin. Tarjous sekä kiintiö-koodeilla voi silti olla vapaita huoneita.
PleaseWaitWhileLoading

Hotelli Haikon Kartano

Kartanohotelli Haikko

Tiedotteet

SuklaaTasting

Kirjoittaja Ylläpitäjä 07.11.2006

Tiedotteet »

Haikon Kartanossa maistellaan nyt suklaata ja alkoholijuomia.

SuklaaTasting on Haikon Kartanon uusi makuhermoja kutkutteleva ohjelma ryhmille. Se katkaisee kiireisen kokouspäivän ylellisesti rennon yhdessäolon merkeissä.

Kartanon viehättävissä kabineteissa järjestettävässä SuklaaTastingissa kuullaan mielenkiintoista tietoa ja tarinoita suklaan historiasta ja valmistuksesta sekä vertaillaan kuuden erilaisen suklaan ja kolmen alkoholijuoman yhteensopivuutta. Onko Sinun valintasi chilisuklaalle punaviini vai vanha brandy?

Haikon SuklaaTasting on toteutettu yhdessä Cloetta Fazerin kanssa. Suklaat ja viinit valikoituivat molempien talojen tarkkamakuisten ammattilaisten yhteistyönä.

Tuotelaatuasiantuntija Majlen Fazer Cloetta Fazerista on mielissään uudesta yhteistyömuodosta.

- Haikko on hieno vanha kartano ja perheyritys kuten Fazerkin. Suklaan ja viinien yhdistäminen on meillekin uutta, ja sitä on mukava kokeilla näin korkeatasoisissa puitteissa, Majlen Fazer sanoo.

Reilun tunnin mittaisia SuklaaTasting-tilaisuuksia järjestetään 6-20 hengen ryhmille. Maisteluun voi yhdistää myös esimerkiksi hemmottelevan suklaakasvohoidon Haikon Kylpylän Beauty Centerin ylellisissä hoitohuoneissa. Muistoksi ja kotiin viemisiksi on tarjolla Fazerin käsintehtyjä konvehteja.

Lisätietoa

Hotelli Haikon Kartano
Ravintolatoimenjohtaja Riitta Vesterinen

Takaisin