Tee huonevaraus
 
 
 
Muutamia jäljellä Täynnä
Huom! Yllä olevat merkinnät ovat viitteellisiä ja pätevät normaali-hintoihin. Tarjous sekä kiintiö-koodeilla voi silti olla vapaita huoneita.
PleaseWaitWhileLoading

Hotelli Haikon Kartano

Kartanohotelli Haikko

Tiedotteet

Uusi ravintola Haikon Kartanossa

Kirjoittaja Ylläpitäjä 10.06.2011

Tiedotteet »

Haikon Kartanon bistro aukeaa 13.6.2011, kun kylpylän vastaanoton alakerrassa sijaitseva kahvila muuttuu lähituotteita tarjoilevaksi ravintolaksi.

”Spa Bistro & Café on kahvilan ja bistron yhdistelmä. Kahvilatoiminto säilyy, mutta paikasta tehdään entistä viihtyisämpi ja kodikkaampi”, kertoo hovimestari Sakari Ellilä.

Uudistuksen tavoitteena on Haikon Kartanon ravintolapalveluiden monipuolistaminen. Tarjonta laajenee, kun Kartanon ravintolan oheen ilmestyy uusi vaihtoehto. Spa Bistro & Café’hen voi tulla suoraan kylpyläosastolta tai kokouksesta. Kuuluisa haikkolainen palveluasenne näkyy ystävällisenä hymynä, rentoutena ja asiakaslähtöisyytenä.

Bistron valikoimista löytyy kevyttä, helppoa ja nopeaa ruokaa. Listalla on muun muassa sapaksia eli suomalaisista kauden raaka-aineista rakennettuja tapaksia, salaatteja, keittoja, hampurilaisia, leipiä ja terveysjuomia. Ravintolassa on A-oikeudet ja tarjolla on muun muassa naapurikartano Malmgårdin panemaa olutta sekä kaarinalaisen Ciderhousen luomusiideriä.

”Haikon Kartanoon voi tulla myös päiväretkelle tai vain lounaalle. Bistrosta voi etukäteen varaamalla tilata vaikka piknik-korin, jonka antimista voi nauttia Kartanon alueella. Kartanon puistoon on helppo levittää piknik-viltti, sillä se on yksi suuri 14 hehtaarin anniskelualue”, Sakari Ellilä sanoo.

Luomu- ja lähiruoka ovat Spa Bistro & Caféssa hyvin tärkeässä osassa. Lähipaikkakuntien pientuottajien tuotteita voi myös ostaa kotiin vietäväksi. Listalta löytyy muun muassa lähileipomon leipää, Porvoon Pienen Suklaatehtaan ja Brunbergin suklaata sekä Makulakun luomulakritsia. Myös muita raaka-aineita hankitaan lähialueelta, ja yrtit noudetaan Kartanon omasta yrttitarhasta.

Ekologisuus on Haikossa kantava teema. Energiatehokkuuteen ja ympäristöystävällisyyteen panostetaan niin siivouksessa, valaistuksessa kuin ravintolapalveluissakin. Kiinteistöt lämpiävät merilämmöllä ja sähkö on Ekoenergiaa.

Bistron uudistus on osa kartanohotellin 45-vuotisjuhlaa, jonka vuoksi Kartanolla tapahtuu paljon muutakin. Juhlamenut, -viinit ja muuta tietoa juhlavuodesta löytyy Haikon Kartanon kotisivuilta.

 


Café Bistron aukioloajat: Ma–La klo 10–21, Su klo 14–20.

Lisätietoa Haikon Kartanon hovimestari Sakari Ellilä puh. 040 417 6845.
 

Takaisin