Tee huonevaraus
 
 
 
Muutamia jäljellä Täynnä
Huom! Yllä olevat merkinnät ovat viitteellisiä ja pätevät normaali-hintoihin. Tarjous sekä kiintiö-koodeilla voi silti olla vapaita huoneita.
PleaseWaitWhileLoading

Hotelli Haikon Kartano

Kartanohotelli Haikko

Tiedotteet

Vuoristo-Yhtiöt ajovalmennuskeskus Premier Parkin ravintoloitsijaksi ja laajaan molemminpuoliseen yhteistyöhön

Kirjoittaja Haikon Kartano 02.04.2013

Tiedotteet »


Hotelli Haikon Kartanon omistavan Vuoristo-yhtiöt Oy:n hallituksen puheenjohtaja Veikko Vuoristo on tyytyväinen catering-toimialan laajentumisesta uuteen toimipisteeseen: ”Olemme iloisia saadessamme yhteistyökumppaniksemme Pohjoismaiden monipuolisimman ja uudenaikaisimman ajovalmennuskeskuksen jonka arvot – korkea laatu, elämyksellisyys ja turvallisuus – jaamme täysin.”

AJOVALMENNUKSEN EDELLÄKÄVIJÄ

”Premier Parkin päämäärä on parantaa ajokoulutuksiin osallistuvien autoilijoiden ajotapoja, taitoja ja autonhallintaa Suomen vaativissa ja vaihtelevissa olosuhteissa. Pyrimme näin vähentämään liikenneonnettomuuksia ja niistä johtuvia ikäviä seuraamuksia. ”Tarjoamme elämyksiä turvallisesti, aitoja liikenne- ja autoiluolosuhteita simuloivassa ympäristössä, aitoja nopeuksia ja liikevoimia käyttäen. Näin asiakkaamme kokevat oivaltamisen riemua ja saamme aikaiseksi vahvan muistijäljen, jolla varmistamme koulutuksen tuomat todelliset hyödyt yksittäiselle autoilijalle, yritykselle ja ympäristölle” kertoo Premier Parkin toimitusjohtaja Henrik Sundberg.

”Yhteistyössämme ei ole kysymys vain ravintolapalveluiden tuottamisesta Premier Parkissa”, toteavat Veikko Vuoristo ja Henrik Sundberg kuin yhdestä suusta, ”kyseessä on strateginen allianssi jossa Premier Park voi yhdistää Haikon korkealaatuisia kokous-, kylpylä-, ravintola- ja hotellipalveluja omiin paketteihinsa. Haikko taas tarjoaa Premier Parkin tuotteita omille ryhmäasiakkailleen koulutus- ja elämystuotteina. Sekä Premier Park että Haikko ovat Porvoon länsipuolella, vain 15 minuutin matkan päästä toisistaan
Hotelli Haikon Kartano on Suomen ensimmäinen ja palkituin kartanohotelli, joka on toiminut jo vuodesta 1966. Hotelli on Vuoristo-yhtiöt Oy:n 100% omistama kartano-, kylpylä- ja kongressihotellikokonaisuus Suomenlahden rannalla Porvoossa, 50 km Helsingistä. Vuoristo-yhtiöt tuottaa myös catering-palvelut Porvoon uudelle Taidetehtaalle, joka on yksi Etelä-Suomen suosituimmista suurten kokouksien ja tapahtumien pitopaikoista.

Premier Park –ajovalmennuskeskus on perustettu vuonna 2008 ja toimii 11 hehtaarin alueella. Keskuksen pääareena on yli kaksi kilometriä pitkä, hyvin valaistu asfalttirata. Radalla on 4 ympärivuotista liukkaan kelin harjoittelualuetta. Korkeuserot, monipuoliset koulutusalueet, sadetusjärjestelmät sekä nykyaikainen koulutuskalusto takaavat upeat puitteet tehokkaalle ajovalmennukselle. Toinen, metsämaastossa sijaitseva Offroad-rata haastaa sekä ajokaluston että kuljettajat äärimmäisiin kokemuksiin.
 

Takaisin