Tee huonevaraus
 
 
 
Muutamia jäljellä Täynnä
Huom! Yllä olevat merkinnät ovat viitteellisiä ja pätevät normaali-hintoihin. Tarjous sekä kiintiö-koodeilla voi silti olla vapaita huoneita.
PleaseWaitWhileLoading

Hotelli Haikon Kartano

Kartanohotelli Haikko

Tiedotteet

Vuoristo-yhtiöt nimetty Menestyjät 2011 -vertailussa 4. parhaaksi yhtiöksi

Kirjoittaja Ylläpitäjä 12.12.2011

Tiedotteet »

Vuoristo-yhtiöt sijoittui neljänneksi 473 hotellialan yrityksen joukossa. Vuoristo-yhtiöt oli kärkinelikossa selkeästi suurin yhtiö: yhtiön liikevaihto 13.71 MEUR on suurempi kuin kolmen kärjessä olleen yhtiön liikevaihto yhteensä.

Vuoristo-yhtiöiden liikevaihdon kasvu oli 16.5% kun alan keskiarvoon vain 1.4% ja sijoitetun pääoman tuotto 11.9% (6.3%). Perinteisesti vaikeimpien toimialojen joukkoon sijoittuva hotelliala sitoo paljon pääomia, joten kasvu ja sijoitetun pääoman tuotto jäävät usein mataliksi. Kauppalehti arvioi alalle tulon kynnyksen olevan korkea juuri suurten kustannusten vuoksi. 

Hotelli Haikon Kartano kiinteistöineen sekä Vuoristo-yhtiöt Oy on 100% Vuoriston perheen omistuksessa.Haikon Kartano on Suomen ensimmäinen ja palkituin kartanohotelli. Se on toiminut hotellina jo vuodesta 1966.

1.3.2012 yhtiön johdossa aloittaa Juha Mähönen, ensimmäinen toimitusjohtaja yhtiön 61-vuotisessa historiassa perheen ulkopuolelta. 

Toukokuussa 2012 Vuoristo-yhtiöiden toiminta laajenee, kun yhtiö alkaa tuottaa catering-palveluja Porvoossa avattavassa Taidetehtaassa.

Lisätietoa
Vuoristo-yhtiöt Oy, Veikko Vuoristo, veikko.vuoristo@haikko.fi

Takaisin