Tee huonevaraus
 
 
 
Muutamia jäljellä Täynnä
Huom! Yllä olevat merkinnät ovat viitteellisiä ja pätevät normaali-hintoihin. Tarjous sekä kiintiö-koodeilla voi silti olla vapaita huoneita.
PleaseWaitWhileLoading

Hotelli Haikon Kartano

Kartanohotelli Haikko

Tiedotteet

Vuoristo-yhtiöt Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

Kirjoittaja Ylläpitäjä 15.11.2011

Tiedotteet »

Merkittäviä muutoksia Vuoristo-yhtiöt Oy:n johdossa

Ensimmäistä kertaa yhtiön 61-vuotisessa historiassa on toimitusjohtajaksi valittu perheen ulkopuolinen henkilö. Nykyinen toimitusjohtaja Veikko Vuoristo siirtyy hallituksen päätoimiseksi puheenjohtajaksi ja uudeksi toimitusjohtajaksi on kutsuttu Juha Mähönen 1.3 2012 alkaen.

Juha Mähönen aloittaa uuteen tehtäväänsä perehtymisen ja Haikkoon tutustumisen 1.12 2011. Mähönen on tehnyt pitkän uran hotellielinkeinon parissa Suomessa ja ulkomailla. Viimeiset yhdeksän vuotta hän on toiminut Baltiassa Reval Hotels ja Radisson Blu -ketjujen palveluksessa maa- ja aluejohtajana.

"Haikon uniikki brändi ja puitteet sekä henkilökunnan vahva osaaminen luovat erinomaiset lähtökohdat asiakaskokemuksen ja tuloksen kehittämiseen", toteaa Juha Mähönen: "Odotan innolla uusia tehtäviäni suomalaisen majoitus- ja ravitsemuselinkeinon ytimessä."

Hotelli Haikon Kartano kiinteistöineen sekä Vuoristo-yhtiöt Oy säilyy 100% perheen omistuksessa. "Uskon Haikon palveluiden laadun kehittyvän entistäkin paremmaksi saadessamme joukkoomme alallamme erinomaisia näyttöjä antaneen ammattijohtajan," kommentoi Veikko Vuoristo.

Haikon Kartano on Suomen ensimmäinen ja palkituin kartanohotelli. Se on toiminut hotellina jo vuodesta 1966.” Vuoristo-yhtiöiden toiminta laajenee Porvoossa, kun alamme tuottaa catering-palveluja keväällä valmistuvassa Taidetehtaassa. Siitä tulee varmasti yksi Etelä-Suomen halutuimmista suurten kokouksien ja tapahtumien pitopaikka”, toteaa Veikko Vuoristo

Lisätietoa:
Vuoristo-yhtiöt Oy
Veikko Vuoristo, hallituksen puheenjohtaja, veikko.vuoristo@haikko.fi , puh.0400-401450
Juha Mähönen, toimitusjohtaja (1.3.2012 alkaen), juha.mahonen@haikko.fi, puh.040-8211822
 

Takaisin