Tee huonevaraus
 
 
 
Muutamia jäljellä Täynnä
Huom! Yllä olevat merkinnät ovat viitteellisiä ja pätevät normaali-hintoihin. Tarjous sekä kiintiö-koodeilla voi silti olla vapaita huoneita.
PleaseWaitWhileLoading

Hotelli Haikon Kartano

Kartanohotelli Haikko

Tiedotteet

Yritysjuhliin halutaan hyväntuulista ohjelmaa

Kirjoittaja Ylläpitäjä 24.01.2008

Tiedotteet »

Haikon Kartanon Villa tarjoaa Viihde-iltoja, joissa yhdistyy mukaansatempaava livemusiikki ja herkullinen buffetillallinen kodikkaassa merihenkisessä miljöössä.

Yritysten järjestämien juhlien luonne on muuttunut. Juomatarjoilu ja leppoisa jutustelu eivät enää riitä viihdyttämään vieraita asiakastilaisuuksissa tai henkilöstön juhlissa. Järjestelyihin tulee panostaa, jos mielii saada ihmiset liikkeelle.

Kongressi- ja kylpylähotelli Haikon Kartano on valmistautunut ohjelmapainotteisten juhlien järjestämiseen monipuolistamalla tarjontaansa. Viime kesänä avattuun Villa Haikkoon mahtuu isompikin yritys juhlimaan, ja Viihde-illat tarjoavat valmiin paketin musiikkiohjelmistoineen. Haikon Kartanon varatoimitusjohtaja Kai Mattssonin mukaan isojen juhlien järjestämiseen sopiville paikoille on tilausta, ja Villa on otettu ilolla vastaan.

- Tämäntyyppistä palvelua ei ole paljon tarjolla. Viihdeilloissa pystyy yhdistämään ruokailun, hyvän ohjelman ja tanssimisen. Asiakkaat ovat pitäneet niistä paljon ja kehuneet varsinkin Villan kodikkuutta.

Mattsson kuvailee Viihde-iltojen ohjelmistoa hyväntuuliseksi musiikiksi, joka sopii kaikille vieraille. Tarjolla on muun muassa soul- ja tanssimusiikkia eri vuosikymmeniltä sekä rokkia ja poppia a cappella – esityksinä.

- Ohjelman on haluttu sopivan sekä suomalaisille että kansainvälisille vieraille. Ohjelmistossa on ollut niin Beatlesia kuin Forkia.

Yritykset eivät ole kuitenkaan Haikon ainoa kohderyhmä, Villa Haikon Viihde-iltoihin myydään lippuja myös yksityisille henkilöille.

Ohjelmalta odotetaan paljon

Yritystilaisuuksien määrä on kasvanut viime vuosina, ja niiden järjestämiseen on nykyään paljon syitä. Perinteiset pikkujoulut ovat saaneet rinnalleen muun muassa tuotelanseeraustilaisuudet, kick off – juhlat ja erilaiset work shopit. Yritysten järjestämät juhlat eivät siis ole uusi trendi, mutta Kai Mattsson näkee juhlakulttuurin muuttuneen viime vuosien aikana. Juhlat eivät ole enää vain ”pakollisia juhlia”, vaan ne ovat osa yrityksen muuta toimintaa.

- Yritysjuhlia suunnitellaan enemmän ja niihin panostetaan enemmän kuin aikaisemmin. Yrityksissä on ymmärretty, että esimerkiksi asiakkaille järjestetyt tilaisuudet ovat merkittävä osa markkinointia, ja henkilökunnan juhlat osa henkilöstöstä huolehtimista.

Varsinkin iltatilaisuudet verottavat ihmisten vapaa-aikaa. Ohjelman tulee olla laadukasta, pelkän ruoan ja juoman voimalla ei enää saa ihmisiä liikkeelle.

- Ja tietenkin myös juhlien järjestäjillä on suuria odotuksia, ja silloin on tärkeää, että järjestelyt pelaavat, Mattsson toteaa.

Lisätietoja

Haikon Kartano
Varatoimitusjohtaja Kai Mattsson

Takaisin