À la carte 19.4.-11.6.2018

Valitse valmis menukokonaisuus tai valitse mieleisesi alku-, pää- ja jälkiruoista.



À LA CARTE MENU 19.4.-11.6.2018

 
   
IMPERIAL MENU 74,00
Kotimaista kirjolohta jääkellarin tapaan suolattuna, kananmunaa ja anjovismajoneesia  L,G
Parsakeittoa valkoisesta parsasta ja jokirapua L,G
Savustettua Haikon härkää "since 1966", yrttivoi- ja pikkelssikastiketta  L,G
Juustoa ja hilloketta  L,G
Mehustettua raparperia ja mansikkaa, valkosuklaavaahtoa
 
PARSAMENU 58,00
Valkoista parsaa ja hollanninkastiketta, rapeaksi paahdettua porsaan kylkeä ja versoja   L,G
Ahvenanmaan luomukaritsan fileetä ja kylkeä, katajanmarjakastiketta ja grillattua parsaa  L,G                                               
Mehustettua raparperia ja mansikkaa, valkosuklaavaahtoa
 
HAIKKO MENU  60,00
Kotimaista kirjolohta jääkellarin tapaan suolattuna, kananmunaa ja anjovismajoneesia  L,G
Savustettua Haikon härkää ”since 1966”, yrttivoi- ja pikkelssikastiketta  L,G
Mehustettua raparperia ja mansikkaa, valkosuklaavaahtoa
 
NORDIC MENU 66,00
Hiillostettu tartar Bosgårdin härästä, kanttarelleja ja yrtti-aiolia  L,G
Vuohen tinkimaidosta tehtyä juustoa, pikanttia tomaattipikkelssiä  VL,G
Paistettua siikaa ja tummaa tillikastiketta, kevätvihanneksia ja sitruuna-varhaisperunapyreetä  L,G
Paahdettua appelsiini-kermavanukasta  ja lakritsaa  L
 
   
ALKURUOKIA  
Amuse bouche    4,50
Kotimaista kirjolohta jääkellarin tapaan suolattuna, kananmunaa ja anjovismajoneesia  L,G 14,00
Parsakeittoa valkoisesta parsasta ja jokirapua  L,G 13,00
Hiillostettu tartar Bosgårdin härästä, kanttarelleja ja yrtti-aiolia  L,G    15,50/25,50
Valkoista parsaa ja hollanninkastiketta, rapeaksi paahdettua porsaan kylkeä ja versoja   L,G      13,50/24,00
Etanoita Haikon tapaan   L,G 13,50
Vuohen tinkimaidosta tehtyä juustoa, pikanttia tomaattipikkelssiä  VL,G 12,50
   
VÄLIIN          
Cava-sorbetti   L,G 4,50
   
LÄMPIMIÄ RUOKIA  
Paistettua siikaa ja tummaa tillikastiketta,  
kevätvihanneksia ja sitruuna-varhaisperunapyrettä  L,G 34,00
Savustettua Haikon härkää ”since 1966”, yrttivoi- ja pikkelssikastiketta   L,G 36,00
Vasikan poskea madeiraliemessä ja timjamivoissa paistettuja tatteja  L,G 29,00
Ahvenanmaan luomukaritsan fileetä ja kylkeä,  
katajanmarjakastiketta ja grillattua parsaa  L,G 38,00
Parsa-flan vihreästä parsasta, lämmintä kasvissalaattia ja rapeaa ohraa  L 26,00
   
JÄLKIRUOKIA  
Paahdettua appelsiini-kermavanukasta  ja lakritsaa   L 12,50
Mehustettua raparperia ja mansikkaa, valkosuklaavaahtoa  12,50
Kristallisoitua maitosuklaata ja revittyä mantelikakkua 12,50
Vanhan Porvoon Jäätelötehtaan Jäätelöt ja –sorbetit  VL, G  1 pallo 6,- / 2 palloa 10,-  
Suklaata Porvoosta   G 9,00
Juustoa ja hilloketta   L  9,00
   
VL= Vähälaktoosinen  L=Laktoositon  G= Gluteeniton  
Pyydäthän tarvittaessa henkilökunnalta lisää tietoa ruuan sisältämistä allergeeneista.