À la carte alkaen 30.8.2016

Valitse keittiömestarin suosittelema valmis menukokonaisuus tai valitse mieleisesi alku-, pää- ja jälkiruoista.

À la Carte Haikon Kartanossa 
30.8.2016 - 12.12.2016

MENUT

IMPERIAL MENU ”HAIKON KARTANO 50 VUOTTA” 72,-
Nieriä-confit ja kampasimpukkaa
Rapukeittoa ja mätivannike
Savustettua Haikon härkää "since 1966" ja  yrttivoikastiketta
Juustoa ja hilloketta
Paahdettua valkosuklaavanukasta ja vadelmaa
HAIKKO MENU  57,-
Rapukeittoa ja mätivannike
Savustettua Haikon härkää "since 1966" ja  yrttivoikastiketta
Paahdettua valkosuklaavanukasta ja vadelmaa
Stockmannin kanta-asiakaskortilla  49,-
KEITTIÖMESTARIN ILLALLINEN 57,- 
Kevyesti palvattua hirvenpaistia ja katajanmarja-punajuuri-aiolia
Haukimoussella täytettyä merilohta ja rapukastiketta
Syysomena-hasselpähkinäpiirasta ja Calvados-jäätelöä
ALKURUOKIA
Amuse bouche 4,50
Salaatti syksyn pikkelöidyistä juureksista ja versoista 8,00
Rapukeittoa ja mätivannike 13,00
Etanat Haikon tapaan 13,50
Nieriä-confit ja kampasimpukkaa 14,00
Kevyesti palvattua hirvenpaistia ja katajanmarja-punajuuri-aiolia 14,50
VÄLIRUOKA
Cava-sorbetti  4,5
LÄMPIMIÄ RUOKIA
Malmgårdin Emmer-vehnärisottoa, lehtikaalia ja vuohenjuustoa 22,00
Haukimoussella täytettyä merilohta ja rapukastiketta 31,00
Pistaasimantelivoilla kuorrutettua kuhaa ja paprikakastiketta. 32,00
Savustettua Haikon härkää "since 1966" ja  yrttivoikastiketta 34,00

Peuranfileetä ja mäntyvoissa paahdettua perunaa, riistakastiketta   39,00

JÄLKIRUOKIA
Syysomena-hasselpähkinäpiirasta ja Calvados-jäätelöä 12,50
Paahdettua valkosuklaavanukasta ja vadelmaa 12,50
Puutarhamarja-triffle 12,50
Kartanojäätelöt ja –sorbetit, 1 pallo 6,-  / 2 palloa 10,-
Juustoa ja hilloketta 8,50
Porvoon Pienen Suklaatehtaan suklaatrilogia 7,50
Hinnat sisältävät alv:n. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

À la carte alkaen 13.12.2016

Valitse keittiömestarin suosittelema valmis menukokonaisuus tai valitse mieleisesi alku-, pää- ja jälkiruoista.

À la Carte Haikon Kartanossa 
13.12.2016 - 18.4.2017

MENUT

ITSENÄINEN SUOMI 100 V. MENU  73,-
Halstrattua lohta, savulohirilletteä ja lohenmätiä
Maa-artisokkakeittoa ja metsäsienimoussea
Savustettua Haikon härkää "since 1966" ja  yrttivoikastiketta
Juustoa ja hilloketta
Lakka créme brûlée
HAIKKO MENU  58,-
Maa-artisokkakeittoa ja metsäsienimoussea
Savustettua Haikon härkää "since 1966" ja  yrttivoikastiketta
Suklaa-ganache "Manjari" ja mustaherukka-valkosuklaamoussea
Stockmannin kanta-asiakaskortilla  49,-
KEITTIÖMESTARIN ILLALLINEN 58,- 
Riimipeuraa, myskikurpitsaa ja Keisarin juustoa
Päivän tuoretta kalaa paistettuna, sitrus-valkoviinikastike
Puolukkamoussea, jogurttijäätelöä ja suolakaramellikastiketta
ALKURUOKIA
Amuse bouche 4,50
Etanat Haikon tapaan 13,50
Riimipeuraa, myskikurpitsaa ja Keisarin juustoa  14,50
Maa-artisokkakeittoa ja metsäsienimoussea  13,00
Kauden salaatteja ja marinoituja kasviksia  8,00
VÄLIRUOKA
Cava-sorbetti  4,5
LÄMPIMIÄ RUOKIA
Päivän tuoretta kalaa paistettuna, sitrus-valkoviinikastiketta  32,00
Pitkään haudutettua vasikanposkea ja tiristettyä kateenkorvaa, madeirakastiketta  28,00
Savustettua Haikon härkää "since 1966" ja  yrttivoikastiketta 34,00
Sorsaa padassa ja emmervehnä-kukkakaalipaistosta  29,00

Nyhtökaura-kurpitsalasagnea ja vuohenjuustokastiketta  24,00

JÄLKIRUOKIA
Lakka-créme brûlée  12,50
Puolukkamoussea, jogurttijäätelöä ja suolakaramellikastiketta  12,50
Suklaa-ganache "Manjari" ja mustaherukka-valkosuklaamoussea  12,50
Suklaata Porvoosta  8,50
Juustoa ja hilloketta 8,50
Hinnat sisältävät alv:n. Pidätämme oikeuden muutoksiin.