À la carte 18.4.2017 asti

Valitse keittiömestarin suosittelema valmis menukokonaisuus tai valitse mieleisesi alku-, pää- ja jälkiruoista.

À la Carte Haikon Kartanossa 

13.12.2016 - 18.4.2017

MENUT

ITSENÄINEN SUOMI 100 V. MENU  73,-
Halstrattua lohta, savulohirilletteä ja lohenmätiä
Maa-artisokkakeittoa ja metsäsienimoussea
Savustettua Haikon härkää "since 1966" ja  yrttivoikastiketta
Juustoa ja hilloketta
Lakka créme brûlée
HAIKKO MENU  58,-
Maa-artisokkakeittoa ja metsäsienimoussea
Savustettua Haikon härkää "since 1966" ja  yrttivoikastiketta
Suklaa-ganache "Manjari" ja mustaherukka-valkosuklaamoussea
Stockmannin kanta-asiakaskortilla  49,- (4.-18.4. Stockmann-etuna Pääsiäismenu)
KEITTIÖMESTARIN ILLALLINEN 58,- 
Riimipeuraa, myskikurpitsaa ja Keisarin juustoa
Päivän tuoretta kalaa paistettuna, sitrus-valkoviinikastike
Puolukkamoussea, jogurttijäätelöä ja suolakaramellikastiketta
ALKURUOKIA
Amuse bouche 4,50
Etanat Haikon tapaan 13,50
Riimipeuraa, myskikurpitsaa ja Keisarin juustoa  14,50
Maa-artisokkakeittoa ja metsäsienimoussea  13,00
Kauden salaatteja ja marinoituja kasviksia  8,00
VÄLIRUOKA
Cava-sorbetti  4,5
LÄMPIMIÄ RUOKIA
Päivän tuoretta kalaa paistettuna, sitrus-valkoviinikastiketta  32,00
Pitkään haudutettua vasikanposkea ja tiristettyä kateenkorvaa, madeirakastiketta  28,00
Savustettua Haikon härkää "since 1966" ja  yrttivoikastiketta 34,00
Sorsaa padassa ja emmervehnä-kukkakaalipaistosta  29,00

Nyhtökaura-kurpitsalasagnea ja vuohenjuustokastiketta  24,00

JÄLKIRUOKIA
Lakka-créme brûlée  12,50
Puolukkamoussea, jogurttijäätelöä ja suolakaramellikastiketta  12,50
Suklaa-ganache "Manjari" ja mustaherukka-valkosuklaamoussea  12,50
Suklaata Porvoosta  8,50
Juustoa ja hilloketta 8,50
Hinnat sisältävät alv:n. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

À la carte 19.4.-8.8.2017

Valitse keittiömestarin suosittelema valmis menukokonaisuus tai valitse mieleisesi alku-, pää- ja jälkiruoista.

À la Carte Haikon Kartanossa 19.4. - 8.8.2017

 

MENUT

ITSENÄINEN SUOMI 100 v. MENU 73,-
Sokerisuolattua siikaa ja punajuurifenkolisalaattia
Parsakeittoa ja Parmankinkkua
Savustettua Haikon härkää "since 1966" ja  yrttivoikastiketta
Juustoa ja hilloketta
Mustikkapuuroa malmgårdin ruis-sihtijauhoista ja maitosuklaamoussea
HAIKKO MENU  58,-
Sokerisuolattua siikaa ja punajuuri-fenkolisalaattia
Savustettua Haikon härkää "since 1966" ja  yrttivoikastiketta
Mustikkapuuroa malmgårdin ruis-sihtijauhoista ja maitosuklaamoussea
Stockmannin kanta-asiakaskortilla  49,-
KEITTIÖMESTARIN ILLALLINEN 53,- (22.6.2017 saakka)
Parsakeittoa ja Parmankinkkua
Kevyesti savustettua kotimaista kirjolohta ja korvasienikastiketta
Romanovin mansikoita

ALKURUOKIA

Amuse bouche 4,50
Parsakeittoa ja parmankinkkua 13 €
Marinoitua parsaa ja avocadomoussea 14 €
Sokerisuolattua siikaa ja kampasimpukkaa, punajuuri-fenkolisalaattia 14 €
Caesar salaattia 
Naturel 8,50/12 €
Grillatulla kananpojalla 12/18 €
Jokiravun pyrstöillä 12/18 €
Lämminsavulohella 12/18 €
Nordic Taste- lautanen 
Sokerisuolattua siikaa ja kampasimpukkaa, savusilakkarilletteä, poron sydäntä ja peura carpacciota
yhdelle 16 €/ kahdelle 29 €
Etanat Haikon tapaan 13,50 €
Peura carpacciota ja katajanmarja aiolia 14,50 €

VÄLIRUOKA

Cava-sorbetti  4,5

LÄMPIMIÄ RUOKIA

Nyhtökaura canneloneja ja kirsikkatomaattisalsaa 24 €
Kevyesti savustettua kotimaista kirjolohta ja korvasienikastiketta 28 €
Päivän tuoretta kalaa  ja sitrus-valkoviinikastiketta 32 €
Savustettua Haikon härkää "since 1966" ja  yrttivoikastiketta 34,00
Haudutettua fasaanin rintaa ja calvadoskastiketta 29 €

JÄLKIRUOKIA

Mustikkapuuroa malmgårdin ruis-sihtijauhoista ja maitosuklaamoussea 12,50 €
Romanovin mansikoita 12,50 €
Raparperi-tuorejuustopavlova 12,50 €
Juustoa ja hilloketta 8,50
Suklaata porvoosta 8,50 €
Hinnat sisältävät alv:n. Pidätämme oikeuden muutoksiin.