À la carte alkaen 13.12.2016

Valitse keittiömestarin suosittelema valmis menukokonaisuus tai valitse mieleisesi alku-, pää- ja jälkiruoista.

À la Carte Haikon Kartanossa 
13.12.2016 - 18.4.2017

MENUT

ITSENÄINEN SUOMI 100 V. MENU  73,-
Halstrattua lohta, savulohirilletteä ja lohenmätiä
Maa-artisokkakeittoa ja metsäsienimoussea
Savustettua Haikon härkää "since 1966" ja  yrttivoikastiketta
Juustoa ja hilloketta
Lakka créme brûlée
HAIKKO MENU  58,-
Maa-artisokkakeittoa ja metsäsienimoussea
Savustettua Haikon härkää "since 1966" ja  yrttivoikastiketta
Suklaa-ganache "Manjari" ja mustaherukka-valkosuklaamoussea
Stockmannin kanta-asiakaskortilla  49,-
KEITTIÖMESTARIN ILLALLINEN 58,- 
Riimipeuraa, myskikurpitsaa ja Keisarin juustoa
Päivän tuoretta kalaa paistettuna, sitrus-valkoviinikastike
Puolukkamoussea, jogurttijäätelöä ja suolakaramellikastiketta
ALKURUOKIA
Amuse bouche 4,50
Etanat Haikon tapaan 13,50
Riimipeuraa, myskikurpitsaa ja Keisarin juustoa  14,50
Maa-artisokkakeittoa ja metsäsienimoussea  13,00
Kauden salaatteja ja marinoituja kasviksia  8,00
VÄLIRUOKA
Cava-sorbetti  4,5
LÄMPIMIÄ RUOKIA
Päivän tuoretta kalaa paistettuna, sitrus-valkoviinikastiketta  32,00
Pitkään haudutettua vasikanposkea ja tiristettyä kateenkorvaa, madeirakastiketta  28,00
Savustettua Haikon härkää "since 1966" ja  yrttivoikastiketta 34,00
Sorsaa padassa ja emmervehnä-kukkakaalipaistosta  29,00

Nyhtökaura-kurpitsalasagnea ja vuohenjuustokastiketta  24,00

JÄLKIRUOKIA
Lakka-créme brûlée  12,50
Puolukkamoussea, jogurttijäätelöä ja suolakaramellikastiketta  12,50
Suklaa-ganache "Manjari" ja mustaherukka-valkosuklaamoussea  12,50
Suklaata Porvoosta  8,50
Juustoa ja hilloketta 8,50
Hinnat sisältävät alv:n. Pidätämme oikeuden muutoksiin.