Hyppää pääsisältöön

Valitse keittiömestarin suosittelema valmis menukokonaisuus tai valitse mieleisesi alku-, pää- ja jälkiruoista.


À la Carte Haikon Kartanossa 
30.8.2016 - 12.12.2016

MENUT

IMPERIAL MENU ”HAIKON KARTANO 50 VUOTTA” 72,-
Nieriä-confit ja kampasimpukkaa
Rapukeittoa ja mätivannike
Savustettua Haikon härkää "since 1966" ja  yrttivoikastiketta
Juustoa ja hilloketta
Paahdettua valkosuklaavanukasta ja vadelmaa
HAIKKO MENU  57,-
Rapukeittoa ja mätivannike
Savustettua Haikon härkää "since 1966" ja  yrttivoikastiketta
Paahdettua valkosuklaavanukasta ja vadelmaa
Stockmannin kanta-asiakaskortilla  49,-
KEITTIÖMESTARIN ILLALLINEN 57,- 
Kevyesti palvattua hirvenpaistia ja katajanmarja-punajuuri-aiolia
Haukimoussella täytettyä merilohta ja rapukastiketta
Syysomena-hasselpähkinäpiirasta ja Calvados-jäätelöä
ALKURUOKIA
Amuse bouche 4,50
Salaatti syksyn pikkelöidyistä juureksista ja versoista 8,00
Rapukeittoa ja mätivannike 13,00
Etanat Haikon tapaan 13,50
Nieriä-confit ja kampasimpukkaa 14,00
Kevyesti palvattua hirvenpaistia ja katajanmarja-punajuuri-aiolia 14,50
VÄLIRUOKA
Cava-sorbetti  4,5
LÄMPIMIÄ RUOKIA
Malmgårdin Emmer-vehnärisottoa, lehtikaalia ja vuohenjuustoa 22,00
Haukimoussella täytettyä merilohta ja rapukastiketta 31,00
Pistaasimantelivoilla kuorrutettua kuhaa ja paprikakastiketta. 32,00
Savustettua Haikon härkää "since 1966" ja  yrttivoikastiketta 34,00
Poronfileettä, tatti-riista-rilletteä ja pihlajanmarja-riistakastiketta  39,00
JÄLKIRUOKIA
Syysomena-hasselpähkinäpiirasta ja Calvados-jäätelöä 12,50
Paahdettua valkosuklaavanukasta ja vadelmaa 12,50
Puutarhamarja-triffle 12,50
Kartanojäätelöt ja –sorbetit, 1 pallo 6,-  / 2 palloa 10,-
Juustoa ja hilloketta 8,50
Porvoon Pienen Suklaatehtaan suklaatrilogia 7,50
Hinnat sisältävät alv:n. Pidätämme oikeuden muutoksiin.