Menut ryhmille 6.9.-8.12.2017

Haikon keittiöpäällikkö on suunnitellut ryhmille valmiit, herkulliset menukokonaisuudet. Menut tilattavissa vähintään kuuden henkilön ennakkotilaus seurueille.

KARTANON JUHLAILLALLINEN 57 €
Jäämeren katkarapuja ja kuhaa "Skagen" mallasleivällä
Savustettua Haikon härkää "since 1966" ja yrttivoikastiketta
Kinuski-kermahyytelöä ja vadelmaa
MENU NORDIC BY PEKKA TERÄVÄ  66 €
Herkkutattikeittoa ja tiristettyä kaalia
Tartar Ahvenanmaan karitsasta ja pikkelöityä kanttarellia
Paahdettua taimenta ja suppilovahverolientä
Omenapuuroa ja kyytön maitojäätelö
ITSENÄINEN SUOMI 100 v. MENU 73 €
Jäämeren katkarapuja ja kuhaa "Skagen" mallasleivällä
Herkkutattikeittoa
Savustettua Haikon härkää "since 1966" ja  yrttivoikastiketta
Juustoa ja hilloketta
Kinuski-kermahyytelöä ja vadelmia
FOUR SEASONS -MENU
Valitse: kolme ruokalajia 57 € ,  neljä ruokalajia 66 €, viisi ruokalajia 74 €, kuusi ruokalajia 82 €  
ALKURUOKIA
Tattikeittoa ja tiristettyä kaalia
Jäämeren katkarapuja ja kuhaa "Skagen"
Tartar Ahvenanmaan karitsasta ja pikkelöityä kanttarellia
VÄLIRUOKIA
Pieni sienikeitto
Cava-sorbetti
Pala juustoa ja hilloketta
PÄÄRUOKIA
Paahdettua taimenta ja suppilovahverolientä
Fasaaninrintaa, pistaasipähkinää ja riistaista herukkakastiketta
Savustettua Haikon härkää "since 1966" ja yrttivoikastiketta
Peuran paahtopaistia ja -lapaa, puikulaperunagratiinia
JÄLKIRUOKIA
Kinuski-kermahyytelöä ja vadelmaa
Maitosuklaa-ganache ja mantelikakkua
Omenapuuroa ja kyytön maitojäätelö
VERDE-MENU 50 €
Salaatti pikkelöidyistä kanttarelleista, myskikurpitsasta ja versoista
Sieni-emmervehnä-ragoût, punajuurta ja perunagratiinia
Jälkiruoka yllä olevasta valikoimasta (sama koko ryhmälle)
ROMANOV-MENU, 4 ruokalajia  70 €,  5 ruokalajia 77 €
Nuoren keisarin Nikolai II:n virkaanastujaispäivänä Pietarissa vuonna 1896 7000 juhlavierasta nautti kultalautasilta ylellisen illallisen. Nyt kutsumme Teidät Haikkoon maistamaan versiotamme tuosta illallisesta.
Jäämeren katkarapuja ja kuhaa "Skagen" mallasleivällä
Hanhenmaksakeittoa
Tatteja "Julienne"
Fasaaninrintaa, pistaasipähkinää ja riistaista herukkakastiketta
Kinuski-kermahyytelöä ja vadelmaa

 

Menut voimassa vähintään kuuden henkilön seurueille. 1 menu / ryhmä (samansisältöinen menu koko ryhmälle). Ennakkotilaus. Suunnittelemme myös pidempiä menukokonaisuuksia toiveidenne mukaan. Valmistamme kaikki ruoat mahdollisuuksien mukaan vähälaktoosisina. Mahdolliset muut erikoisruokavaliot huomioimme ja hinnoittelemme erikseen.

Haikko-vesi 1,50 €/henkilö. Kaikki hinnat sisältävät alv:n. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

VARAUKSET Hotelli Haikon Kartanon myyntipalvelusta puh.019 576 0360, myynti@haikko.fi

 

Menut ryhmille 9.12.-18.4.2018

KARTANON JUHLAILLALLINEN 59 €
Maa-artisokkakeittoa, kylmäsavustettua kotimaista kirjolohta
Savustettua Haikon härkää ”since 1966” ja yrttivoikastiketta
Uuniomenamoussea ja puolukkaa
MENU NORDIC BY PEKKA TERÄVÄ  66 €
Fasaanimoussea ja pihlajanmarjageeliä
Talossa tehtyä vuohenmaitotuorejuustoa,
versosalaatteja  ja pikkelöityjä suppilovahveroita ja juureksia
Paahdettua kuhaa, savulohi-perunakroketti ja palsternakkaa
Kuusenkerkällä maustettua uunijäätelöä ja korpihillaa
IMPERIAL MENU 74 €
Taimenta ja siikaa pastramina , siianmätiä, kurkkua- ja hampun siementä
Pieni maa-artisokkakeitto
Savustettua Haikon härkää ”since 1966” ja yrttivoikastiketta
Juustoa ja hilloketta
Uuniomenamoussea ja puolukkaa
FOUR SEASONS -MENU
Valitse: kolme ruokalajia 59 €, neljä ruokalajia 66 €, viisi ruokalajia 74 €, kuusi ruokalajia 82 €  
 
ALKURUOKIA
Talossa tehtyä vuohenmaitotuorejuustoa, versosalaatteja  ja pikkelöityjä suppilovahveroita ja juureksia
Maa-artisokkakeittoa ja  kylmäsavustettua  kotimaista kirjolohta
Taimenta ja siikaa pastramina , siian mätiä, kurkkua ja hampun siementä
Fasaanimoussea ja pihlajanmarjageeliä
VÄLIRUOKIA
Pieni maa-artisokkakeitto
Cava-sorbetti
Pala juustoa ja hilloketta
PÄÄRUOKIA
Kesäkurpitsarisottoa, paahdettua myskikurpitsaa, pähkinää ja palsternakkaa
Paahdettua kuhaa, savulohi-perunakroketti ja palsternakkaa
Savustettua Haikon härkää ”since 1966” ja yrttivoikastiketta
Grillattua hirvenfileetä, männyllä maustettua bearnaisekastiketta
JÄLKIRUOKIA
Kuusenkerkällä maustettua uunijäätelöä ja korpihillaa
Uuniomenamoussea ja puolukkaa
Passion-suklaajäädyke ja inkivääriä 
 
VERDE-MENU 50 €
Talossa tehtyä vuohenmaitotuorejuustoa, versosalaatteja  ja pikkelöityjä suppilovahveroita ja juureksia
Kesäkurpitsarisottoa, paahdettua myskikurpitsaa, pähkinää ja palsternakkaa
Jälkiruoka yllä olevasta valikoimasta (sama koko ryhmälle)
ROMANOV-MENU, 4 ruokalajia  70 €,  5 ruokalajia 77 €
Nuoren keisarin Nikolai II:n virkaanastujaispäivänä Pietarissa vuonna 1896 7000 juhlavierasta nautti kultalautasilta ylellisen illallisen. Nyt kutsumme Teidät Haikkoon maistamaan versiotamme tuosta illallisesta.
Taimenta ja siikaa pastramina , siianmätiä, kurkkua ja hampunsiementä
Hanhenmaksakeittoa
Tatteja ”Julienne”
Grillattua hirvenfileettä, männyllä maustettua bearnaisekastiketta
Uuniomenamoussea ja puolukkaa
 
L=Laktoositon, VL= Vähälaktoosinen, G= Gluteeniton

vähintään 6 henkilön seurueille, ennakkotilaus 1 menu/ryhmä, saman sisältöinen menu koko ryhmälle

Suunnittelemme myös pidempiä menukokonaisuuksia toiveidenne mukaan. Valmistamme kaikki ruoat mahdollisuuksien mukaan vähälaktoosisina. Mahdolliset muut erikoisruokavaliot huomioimme ja hinnoittelemme erikseen.

Haikko-vesi 1,50 €/henkilö. Kaikki hinnat sisältävät alv:n. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

VARAUKSET Hotelli Haikon Kartanon myyntipalvelusta puh.09-576 0360, myynti@haikko.fi