Menut ryhmille 12.6.-10.9.2018

Haikon keittiöpäällikkö on suunnitellut ryhmille valmiit, herkulliset menukokonaisuudet.
Menut tilattavissa vähintään kuuden henkilön seurueille, ennakkotilaus.

NORDISKA SMAKER MED MICHAEL BJÖRKLUND 66 €  
Kylmäsavustettua Ahvenanmaan kirjolohta ja käsin kuorittuja katkarapuja L,G
Kermainen perunakeitto, rapeaa pekonia ja ketunlaukkakreemiä L,G
Voissa paistettua ahventa, perunan ja yrttien kanssa muhennettua kylmäsavuhaukea L,G
Kevyesti jäädytettyä maitosuklaamoussea, mutakakkua, sesongin marjoja ja kinuskia
Legend Bordeaux Blanc, Les Domaines Barons de Rothschild 1/1   56,00
Hecht & Bannier Rose 2017,  Côtes de Provance 1/1  58,00
Asti Tosti, Italia  8 cl 4,80
IMPERIAL MENU 74 €  
Gubbröra siiasta ja marinoitua uuden sadon perunaa  L,G
Vuohen tinkimaidosta tehtyä juustoa ja pikanttia tomaattipikkelssiä  VL,G
Savustettua Haikon härkää ”since 1966” ja yrttivoikastiketta L,G
Juustoa ja hilloketta L
Mehustettua raparperia, mansikkaa ja valkosuklaamoussea G
Wolfberger Riesling Signature, Alsace 1/1  55,00
Hecht & Bannier Rose 2017, Côtes de Provance  1/1 58,00
Belpasso 2015, Allegrini, Veneto   1/1 58,00
Asti Tosti, Italia   8 cl 4,80
HAIKKO MENU 59 €  
Gubbröra siiasta ja marinoitua uuden sadon perunaa L,G
Savustettua Haikon härkää ”since 1966” pikkelssi- ja yrttivoikastiketta L,G 
Mehustettua raparperia, mansikkaa ja valkosuklaamoussea G
Wolfberger Riesling Signature, Alsace 1/1  55,00
Belpasso 2015, Allegrini, Veneto   1/1 58,00
Asti Tosti, Italia   8 cl 4,80
ROMANOV-MENU, 4-ruokalajia 70 €, 5-ruokalajia 77 €  
Kylmäsavustettua Ahvenanmaan kirjolohta ja käsin kuorittuja katkarapuja L,G
Hanhenmaksakeittoa L,G
Tatteja ”Julienne” L,G
Ahvenanmaan luomukaritsan fileetä, -paistia ja -kylkeä, paahdettua valkosipulikastiketta L,G 
Paahdettua appelsiinikermavanukasta, Porvoon lakritsista tehtyä crumblea ja puutarhavadelmaa L 
Corte Giara Soave 2016, Allegrini  1/1 58,00
Karl May Riesling 2016  1/1  54,00
tateille joko jatkuu valkoviinillä tai punaviini
Mas Janeil, Francois Lurtin, Roussillon  1/1 56,00
Asti Tosti, Italia  8 cl 4,80
VERDE MENU 49 €  
Vuohen tinkimaidosta tehtyä juustoa ja pikanttia tomaattipikkelssiä  VL,G
Risotto kauden sienistä, kesävihanneksia ja paahdettua sipulia  L,G
Paahdettua appelsiinikermavanukasta, Porvoon lakritsista tehtyä crumblea ja puutarhavadelmaa L 
 
FOUR SEASONS -MENUT
3-ruokalajia 59 €, 4-ruokalajia 66 €, 5-ruokalajia 74 €, 6-ruokalajia 82 €
 
valitse haluamasi ruokalajit alla olevista vaihtoehdoista (1 sama menu/ryhmä)  
ALKURUOKIA   
Kermaista perunakeittoa, rapeaa pekonia ja ketunlaukkakreemiä L,G
Vuohen tinkimaidosta tehtyä juustoa ja pikanttia tomaattipikkelssiä  VL,G
Kylmäsavustettua Ahvenanmaan kirjolohta ja käsin kuorittuja katkarapuja L,G 
Gubbröra siiasta ja marinoitua uuden sadon perunaa L,G
Legend Bordeaux Blanc , Les Domaines Barons de Rothschild 1/1   56,00
Hecht & Bannier Rose 2017, Côtes de Provance  1/1 58,00
Legend Bordeaux Blanc , Les Domaines Barons de Rothschild 1/1   56,00
VÄLIRUOKIA  
Pieni kermainen perunakeitto ja ketunlaukkakreemiä L,G
Cava-sorbetti L,G
Juustoa ja hilloketta 
 
 
LÄMPIMIÄ RUOKIA   
Risotto kauden sienistä, kesävihanneksia ja paahdettua sipulia  L,G  
Voissa paistettua ahventa, perunan ja yrttien kanssa muhennettua kylmäsavuhaukea L,G
Vasikan poskea madeiraliemessä ja timjamivoissa paistettuja tatteja L,G
Savustettua Haikon härkää ”since 1966” pikkelssi- ja yrttivoikastiketta L,G 
Ahvenanmaan luomukaritsan fileetä, -paistia ja -kylkeä, paahdettua valkosipulikastiketta L,G 
Jülg Spätburgunder 2014, Pfalz  1/1 59,00
Hecht & Bannier Rose 2017, Côtes de Provance  1/1 58,00
Finca Resalso 2016, Emilio Moro, Ribera del Duero  1/1 53,00
Belpasso 2015, Allegrini, Veneto   1/1 58,00
Mas Janeil, Francois Lurtin, Roussillon  1/1 56,00
 
JÄLKIRUOKIA   
Paahdettua appelsiinikermavanukasta, Porvoon lakritsista tehtyä crumblea ja puutarhavadelmaa L 
Mehustettua raparperia, mansikkaa ja valkosuklaamoussea L,G
Kevyesti jäädytettyä maitosuklaamoussea, mutakakkua, sesongin marjoja ja kinuskia
Kesällä suosittelemme kuplivaa Asti Tostia 8 cl
4,80  jälkiruoalle

 

Menut voimassa vähintään kuuden henkilön seurueille. 1 menu / ryhmä (samansisältöinen menu koko ryhmälle). Ennakkotilaus. Suunnittelemme myös pidempiä menukokonaisuuksia toiveidenne mukaan. Valmistamme kaikki ruoat mahdollisuuksien mukaan vähälaktoosisina. Mahdolliset muut erikoisruokavaliot huomioimme ja hinnoittelemme erikseen.

Haikko-vesi 1,50 €/henkilö. Kaikki hinnat sisältävät alv:n. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

VARAUKSET Hotelli Haikon Kartanon myyntipalvelusta puh.019 576 0360, myynti@haikko.fi