Haikon Kartanon menut ryhmille alkaen 13.12.2016

Haikon keittiöpäällikkö on suunnitellut ryhmille valmiit, herkulliset menukokonaisuudet. Menut tilattavissa vähintään kuuden henkilön ennakkotilaus seurueille.

Haikon Kartanon menut ryhmille
Voimassa 13.12.2016-18.4.2017, vähintään 6 henkilön seurueille, ennakkotilaus
1 menu/ryhmä, saman sisältöinen menu koko ryhmälle

KARTANON JUHLAILLALLINEN 58 €

Maa-artisokkakeittoa ja metsäsienimoussea
Savustettua Haikon härkää ”since 1966”, yrttivoi- ja pikkelssikastiketta
Suklaa-ganache "Manjari" ja mustaherukka-valkosuklaamoussea

KEITTIÖMESTARIN ILLALLINEN 58 €

Riimipeuraa, myskikurpitsaa ja keisarin juustoa
Paahdettua nieriää ja sitrus-valkoviinikastiketta
Puolukkamoussea, jogurttijäätelöä ja suolakaramellikastiketta

FOUR SEASONS -MENU

Kokoa seuraavista ruokalajeista ryhmällesi yksi 3–6 ruokalajin menu:
Valitse: 3 ruokalajia 58€ ,  4 ruokalajia 66 €, 5 ruokalajia 74€, 6 ruokalajia 82€

ALKURUOKIA

Maa-artisokkakeittoa ja metsäsienimoussea
Halstrattua lohta, savulohirilletteä ja lohenmätiä
Riimipeuraa, myskikurpitsaa ja keisarin juustoa

VÄLIRUOKIA

Pieni maa-artisokkakeitto
Cava-sorbetti
Pala juustoa ja hilloketta

PÄÄRUOKIA

Paahdettua nieriää ja sitrus-valkoviinikastiketta
Haudutettua sorsaa ja emmervehnä-kukkakaalipaistosta
Savustettua Haikon härkää "since 1966" ja yrttivoikastiketta
Pitkään kypsennettyä vasikanposkea ja madeirakastiketta

JÄLKIRUOKIA

Suklaa-ganache "Manjari" ja mustaherukka-valkosuklaamoussea
Puolukkamoussea, jogurttijäätelöä ja suolakaramellikastiketta
Lakka créme brûlée

VERDE-MENU 44 €

Kauden salaatteja ja marinoituja kasviksia
Nyhtökaura-kurpitsalasagnea ja vuohenjuustokastiketta
Jälkiruoka yllä olevasta valikoimasta (sama koko ryhmälle)

ROMANOV-MENU, 4 ruokalajia  70 €,  5 ruokalajia 77 €

Nuoren keisarin Nikolai II:n virkaanastujaispäivänä Pietarissa vuonna 1896 7000 juhlavierasta nautti kultalautasilta ylellisen illallisen. Nyt kutsumme Teidät Haikkoon maistamaan versiotamme tuosta illallisesta.

Halstrattua lohta, savulohirilletteä ja lohenmätiä
Hanhenmaksakeittoa
Tatteja "Julienne"
Haudutettua sorsaa ja emmervehnä-kukkakaalipaistosta
Puolukkamoussea, jogurttijäätelöä ja suolakaramellikastiketta

Suunnittelemme myös pidempiä menukokonaisuuksia toiveidenne mukaan. Valmistamme kaikki ruoat mahdollisuuksien mukaan laktoosittomina. Mahdolliset muut erikoisruokavaliot huomioimme ja hinnoittelemme erikseen.
Haikko-vesi 1,50 €/henkilö. Kaikki hinnat sisältävät alv:n. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

VARAUKSET Hotelli Haikon Kartanon myyntipalvelusta puh.09-576 0360, myynti@haikko.fi

Menut voimassa vähintään kuuden henkilön seurueille. 1 menu / ryhmä (samansisältöinen menu koko ryhmälle). Ennakkotilaus.

Suunnittelemme myös pidempiä menukokonaisuuksia toiveidenne mukaan. Valmistamme kaikki ruoat mahdollisuuksien mukaan vähälaktoosisina. Mahdolliset muut erikoisruokavaliot huomioimme ja hinnoittelemme erikseen.

Kaikki hinnat sisältävät alv:n. Pidätämme oikeuden muutoksiin.