Menut ryhmille 19.4.-28.8.2017

Haikon keittiöpäällikkö on suunnitellut ryhmille valmiit, herkulliset menukokonaisuudet. Menut tilattavissa vähintään kuuden henkilön ennakkotilaus seurueille.

Haikon Kartanon menut ryhmille

Voimassa 19.4.-28.8.2017, vähintään 6 henkilön seurueille, ennakkotilaus
1 menu/ryhmä, saman sisältöinen menu koko ryhmälle
ITSENÄINEN SUOMI 100 -JUHLAVUODEN MENU 73 €
Sokerisuolattua siikaa ja punajuurifenkolisalaattia
Parsakeittoa ja Parmankinkkua
Savustettua Haikon härkää "since 1966" ja  yrttivoikastiketta
Juustoa ja hilloketta
Mustikkapuuroa malmgårdin ruis-sihtijauhoista ja maitosuklaamoussea
KARTANON JUHLAILLALLINEN 58 €
Sokerisuolattua siikaa ja punajuuri-fenkolisalaattia
Savustettua Haikon Härkää ja yrttivoikastiketta
Mustikkapuuroa malmgårdin ruis-sihtijauhoista ja maitosuklaamoussea
KEITTIÖMESTARIN ILLALLINEN 58 €
Parsakeittoa ja Parmankinkkua
Kevyesti savustettua kotimaista kirjolohta ja korvasienikastiketta
Romanovin mansikoita
FOUR SEASONS -MENU
Kokoa seuraavista ruokalajeista ryhmällesi yksi 3–6 ruokalajin menu: Valitse: 3 ruokalajia 58€ ,  4 ruokalajia 66 €, 5 ruokalajia 74€, 6 ruokalajia 82€  
ALKURUOKIA
Parsakeittoa ja parmankinkkua
Marinoitua parsaa ja avocadomoussea
Sokerisuolattua siikaa ja kampasimpukkaa, punajuuri-fenkolisalaattia
Peura carpacciota ja katajanmarja aiolia
VÄLIRUOKIA
Pieni parsakeitto
Cava-sorbetti L,G
Pala juustoa ja hilloketta
PÄÄRUOKIA
Nyhtökaura canneloneja ja kirsikkatomaattisalsaa
Kevyesti savustettua kotimaista kirjolohta ja korvasienikastiketta
Savustettua Haikon härkää "since 1966" ja yrttivoikastiketta L,G
Haudutettua fasaanin rintaa ja calvadoskastiketta
JÄLKIRUOKIA
Mustikkapuuroa malmgårdin ruis-sihtijauhoista ja maitosuklaamoussea
Romanovin mansikoita
Raparperi-tuorejuustopavlova
VERDE-MENU 44 €
Marinoitua parsaa ja avocadomoussea
Nyhtökaura canneloneja ja kirsikkatomaattisalsaa
Jälkiruoka yllä olevasta valikoimasta (sama koko ryhmälle)
ROMANOV-MENU, 4 ruokalajia  70 €,  5 ruokalajia 77 €
Nuoren keisarin Nikolai II:n virkaanastujaispäivänä Pietarissa vuonna 1896 7000 juhlavierasta nautti kultalautasilta ylellisen illallisen. Nyt kutsumme Teidät Haikkoon maistamaan versiotamme tuosta illallisesta.
Sokerisuolattua siikaa ja kampasimpukkaa, punajuuri-fenkolisalaattia
Hanhenmaksakeittoa L,G
Tatteja "Julienne" L,G
Haudutettua fasaanin rintaa ja calvadoskastiketta
Romanovin mansikoita
 
Suunnittelemme myös pidempiä menukokonaisuuksia toiveidenne mukaan. Valmistamme kaikki ruoat mahdollisuuksien mukaan laktoosittomina. Mahdolliset muut erikoisruokavaliot huomioimme ja hinnoittelemme erikseen.
Haikko-vesi 1,50 €/henkilö. Kaikki hinnat sisältävät alv:n. Pidätämme oikeuden muutoksiin.
L=Laktoositon, VL= Vähälaktoosinen, G= Gluteeniton

VARAUKSET

 Hotelli Haikon Kartanon myyntipalvelusta puh.09-576 0360, myynti@haikko.fi

Suunnittelemme myös pidempiä menukokonaisuuksia toiveidenne mukaan. Valmistamme kaikki ruoat mahdollisuuksien mukaan laktoosittomina. Mahdolliset muut erikoisruokavaliot huomioimme ja hinnoittelemme erikseen.
Haikko-vesi 1,50 €/henkilö. Kaikki hinnat sisältävät alv:n. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

VARAUKSET Hotelli Haikon Kartanon myyntipalvelusta puh.09-576 0360, myynti@haikko.fi

Menut voimassa vähintään kuuden henkilön seurueille. 1 menu / ryhmä (samansisältöinen menu koko ryhmälle). Ennakkotilaus.

Suunnittelemme myös pidempiä menukokonaisuuksia toiveidenne mukaan. Valmistamme kaikki ruoat mahdollisuuksien mukaan vähälaktoosisina. Mahdolliset muut erikoisruokavaliot huomioimme ja hinnoittelemme erikseen.

Kaikki hinnat sisältävät alv:n. Pidätämme oikeuden muutoksiin.