Menut ryhmille 12.6.-10.9.2018

Haikon keittiöpäällikkö on suunnitellut ryhmille valmiit, herkulliset menukokonaisuudet.
Menut tilattavissa vähintään kuuden henkilön seurueille, ennakkotilaus.

 
Nordiska smaker med Michael Björklund 66 €
  • Kylmäsavustettua Ahvenanmaan kirjolohta ja käsin kuorittuja katkarapuja L,G
  • Kermainen perunakeitto, rapeaa pekonia ja ketunlaukkakreemiä L,G
  • Voissa paistettua ahventa, perunan ja yrttien kanssa muhennettua kylmäsavuhaukea L,G
  • Kevyesti jäädytettyä maitosuklaamoussea, mutakakkua, sesongin marjoja ja kinuskia
Imperial menu 74 €
  • Gubbröra siiasta ja marinoitua uuden sadon perunaa  L,G
  • Vuohen tinkimaidosta tehtyä juustoa ja pikanttia tomaattipikkelssiä  VL,G
  • Savustettua Haikon härkää ”since 1966” ja yrttivoikastiketta L,G
  • Juustoa ja hilloketta L
  • Mehustettua raparperia, mansikkaa ja valkosuklaamoussea G
 
Haikko menu 59 €
  • Gubbröra siiasta ja marinoitua uuden sadon perunaa L,G
  • Savustettua Haikon härkää ”since 1966” pikkelssi- ja yrttivoikastiketta L,G 
  • Mehustettua raparperia, mansikkaa ja valkosuklaamoussea G
Romanov-menu, 4-ruokalajia 70 €, 5-ruokalajia 77 €
  • Kylmäsavustettua Ahvenanmaan kirjolohta ja käsin kuorittuja katkarapuja L,G
  • Hanhenmaksakeittoa L,G
  • Tatteja ”Julienne” L,G
  • Ahvenanmaan luomukaritsan fileetä, -paistia ja -kylkeä, paahdettua valkosipulikastiketta L,G 
  • Paahdettua appelsiinikermavanukasta, Porvoon lakritsista tehtyä crumblea ja puutarhavadelmaa L 
Verde menu 49 €
  • Vuohen tinkimaidosta tehtyä juustoa ja pikanttia tomaattipikkelssiä  VL,G
  • Risotto kauden sienistä, kesävihanneksia ja paahdettua sipulia  L,G
  • Paahdettua appelsiinikermavanukasta, Porvoon lakritsista tehtyä crumblea ja puutarhavadelmaa L 
 
FOUR SEASONS -MENUT 
3-ruokalajia 59 €, 4-ruokalajia 66 €, 5-ruokalajia 74 €, 6-ruokalajia 82 €
Valitse haluamasi ruokalajit alla olevista vaihtoehdoista (1 sama menu/ryhmä)
 
ALKURUOKIA 
Kermaista perunakeittoa, rapeaa pekonia ja ketunlaukkakreemiä L,G
Vuohen tinkimaidosta tehtyä juustoa ja pikanttia tomaattipikkelssiä  VL,G
Kylmäsavustettua Ahvenanmaan kirjolohta ja käsin kuorittuja katkarapuja L,G 
Gubbröra siiasta ja marinoitua uuden sadon perunaa L,G
VÄLIRUOKIA
Pieni kermainen perunakeitto ja ketunlaukkakreemiä L,G
Cava-sorbetti L,G
Juustoa ja hilloketta 
LÄMPIMIÄ RUOKIA 
Risotto kauden sienistä, kesävihanneksia ja paahdettua sipulia  L,G  
Voissa paistettua ahventa, perunan ja yrttien kanssa muhennettua kylmäsavuhaukea L,G
Vasikan poskea madeiraliemessä ja timjamivoissa paistettuja tatteja L,G
Savustettua Haikon härkää ”since 1966” pikkelssi- ja yrttivoikastiketta L,G 
Ahvenanmaan luomukaritsan fileetä, -paistia ja -kylkeä, paahdettua valkosipulikastiketta L,G 
JÄLKIRUOKIA 
Paahdettua appelsiinikermavanukasta, Porvoon lakritsista tehtyä crumblea ja puutarhavadelmaa L 
Mehustettua raparperia, mansikkaa ja valkosuklaamoussea L,G
Kevyesti jäädytettyä maitosuklaamoussea, mutakakkua, sesongin marjoja ja kinuskia

 

Menut voimassa vähintään kuuden henkilön seurueille. 1 menu / ryhmä (samansisältöinen menu koko ryhmälle). Ennakkotilaus. Suunnittelemme myös pidempiä menukokonaisuuksia toiveidenne mukaan. Valmistamme kaikki ruoat mahdollisuuksien mukaan vähälaktoosisina. Mahdolliset muut erikoisruokavaliot huomioimme ja hinnoittelemme erikseen.

Haikko-vesi 1,50 €/henkilö. Kaikki hinnat sisältävät alv:n. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

VARAUKSET Hotelli Haikon Kartanon myyntipalvelusta puh.019 576 0360, myynti@haikko.fi