Menut ryhmille 9.1.-18.4.2018

KARTANON JUHLAILLALLINEN 59 €
Maa-artisokkakeittoa, kylmäsavustettua kotimaista kirjolohta
Savustettua Haikon härkää ”since 1966” ja yrttivoikastiketta
Uuniomenamoussea ja puolukkaa
MENU NORDIC  66 €
Fasaanimoussea ja pihlajanmarjageeliä
Talossa tehtyä vuohenmaitotuorejuustoa,
versosalaatteja  ja pikkelöityjä suppilovahveroita ja juureksia
Paahdettua kuhaa, savulohi-perunakroketti ja palsternakkaa
Kuusenkerkällä maustettua uunijäätelöä ja korpihillaa
IMPERIAL MENU 74 €
Taimenta ja siikaa pastramina , siianmätiä, kurkkua- ja hampun siementä
Pieni maa-artisokkakeitto
Savustettua Haikon härkää ”since 1966” ja yrttivoikastiketta
Juustoa ja hilloketta
Uuniomenamoussea ja puolukkaa
FOUR SEASONS -MENU
Valitse: kolme ruokalajia 59 €, neljä ruokalajia 66 €, viisi ruokalajia 74 €, kuusi ruokalajia 82 €  
 
ALKURUOKIA
Talossa tehtyä vuohenmaitotuorejuustoa, versosalaatteja  ja pikkelöityjä suppilovahveroita ja juureksia
Maa-artisokkakeittoa ja  kylmäsavustettua  kotimaista kirjolohta
Taimenta ja siikaa pastramina , siian mätiä, kurkkua ja hampun siementä
Fasaanimoussea ja pihlajanmarjageeliä
VÄLIRUOKIA
Pieni maa-artisokkakeitto
Cava-sorbetti
Pala juustoa ja hilloketta
PÄÄRUOKIA
Kesäkurpitsarisottoa, paahdettua myskikurpitsaa, pähkinää ja palsternakkaa
Paahdettua kuhaa, savulohi-perunakroketti ja palsternakkaa
Savustettua Haikon härkää ”since 1966” ja yrttivoikastiketta
Grillattua hirvenfileetä, männyllä maustettua bearnaisekastiketta
JÄLKIRUOKIA
Kuusenkerkällä maustettua uunijäätelöä ja korpihillaa
Uuniomenamoussea ja puolukkaa
Passion-suklaajäädyke ja inkivääriä 
 
VERDE-MENU 50 €
Talossa tehtyä vuohenmaitotuorejuustoa, versosalaatteja  ja pikkelöityjä suppilovahveroita ja juureksia
Kesäkurpitsarisottoa, paahdettua myskikurpitsaa, pähkinää ja palsternakkaa
Jälkiruoka yllä olevasta valikoimasta (sama koko ryhmälle)
ROMANOV-MENU, 4 ruokalajia  70 €,  5 ruokalajia 77 €
Nuoren keisarin Nikolai II:n virkaanastujaispäivänä Pietarissa vuonna 1896 7000 juhlavierasta nautti kultalautasilta ylellisen illallisen. Nyt kutsumme Teidät Haikkoon maistamaan versiotamme tuosta illallisesta.
Taimenta ja siikaa pastramina , siianmätiä, kurkkua ja hampunsiementä
Hanhenmaksakeittoa
Tatteja ”Julienne”
Grillattua hirvenfileettä, männyllä maustettua bearnaisekastiketta
Uuniomenamoussea ja puolukkaa
 
L=Laktoositon, VL= Vähälaktoosinen, G= Gluteeniton

vähintään 6 henkilön seurueille, ennakkotilaus 1 menu/ryhmä, saman sisältöinen menu koko ryhmälle

Suunnittelemme myös pidempiä menukokonaisuuksia toiveidenne mukaan. Valmistamme kaikki ruoat mahdollisuuksien mukaan vähälaktoosisina. Mahdolliset muut erikoisruokavaliot huomioimme ja hinnoittelemme erikseen.

Haikko-vesi 1,50 €/henkilö. Kaikki hinnat sisältävät alv:n. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

VARAUKSET Hotelli Haikon Kartanon myyntipalvelusta puh.09-576 0360, myynti@haikko.fi