Menut ryhmille 6.9.-8.12.2017

Haikon keittiöpäällikkö on suunnitellut ryhmille valmiit, herkulliset menukokonaisuudet. Menut tilattavissa vähintään kuuden henkilön ennakkotilaus seurueille.

KARTANON JUHLAILLALLINEN 57 €
Jäämeren katkarapuja ja kuhaa "Skagen" mallasleivällä
Savustettua Haikon härkää "since 1966" ja yrttivoikastiketta
Kinuski-kermahyytelöä ja vadelmaa
MENU NORDIC BY PEKKA TERÄVÄ  66 €
Herkkutattikeittoa ja tiristettyä kaalia
Tartar Ahvenanmaan karitsasta ja pikkelöityä kanttarellia
Paahdettua taimenta ja suppilovahverolientä
Omenapuuroa ja kyytön maitojäätelö
ITSENÄINEN SUOMI 100 v. MENU 73 €
Jäämeren katkarapuja ja kuhaa "Skagen" mallasleivällä
Herkkutattikeittoa
Savustettua Haikon härkää "since 1966" ja  yrttivoikastiketta
Juustoa ja hilloketta
Kinuski-kermahyytelöä ja vadelmia
FOUR SEASONS -MENU
Valitse: kolme ruokalajia 57 € ,  neljä ruokalajia 66 €, viisi ruokalajia 74 €, kuusi ruokalajia 82 €  
ALKURUOKIA
Tattikeittoa ja tiristettyä kaalia
Jäämeren katkarapuja ja kuhaa "Skagen"
Tartar Ahvenanmaan karitsasta ja pikkelöityä kanttarellia
VÄLIRUOKIA
Pieni sienikeitto
Cava-sorbetti
Pala juustoa ja hilloketta
PÄÄRUOKIA
Paahdettua taimenta ja suppilovahverolientä
Fasaaninrintaa, pistaasipähkinää ja riistaista herukkakastiketta
Savustettua Haikon härkää "since 1966" ja yrttivoikastiketta
Peuran paahtopaistia ja -lapaa, puikulaperunagratiinia
JÄLKIRUOKIA
Kinuski-kermahyytelöä ja vadelmaa
Maitosuklaa-ganache ja mantelikakkua
Omenapuuroa ja kyytön maitojäätelö
VERDE-MENU 50 €
Salaatti pikkelöidyistä kanttarelleista, myskikurpitsasta ja versoista
Sieni-emmervehnä-ragoût, punajuurta ja perunagratiinia
Jälkiruoka yllä olevasta valikoimasta (sama koko ryhmälle)
ROMANOV-MENU, 4 ruokalajia  70 €,  5 ruokalajia 77 €
Nuoren keisarin Nikolai II:n virkaanastujaispäivänä Pietarissa vuonna 1896 7000 juhlavierasta nautti kultalautasilta ylellisen illallisen. Nyt kutsumme Teidät Haikkoon maistamaan versiotamme tuosta illallisesta.
Jäämeren katkarapuja ja kuhaa "Skagen" mallasleivällä
Hanhenmaksakeittoa
Tatteja "Julienne"
Fasaaninrintaa, pistaasipähkinää ja riistaista herukkakastiketta
Kinuski-kermahyytelöä ja vadelmaa

 

Menut voimassa vähintään kuuden henkilön seurueille. 1 menu / ryhmä (samansisältöinen menu koko ryhmälle). Ennakkotilaus. Suunnittelemme myös pidempiä menukokonaisuuksia toiveidenne mukaan. Valmistamme kaikki ruoat mahdollisuuksien mukaan vähälaktoosisina. Mahdolliset muut erikoisruokavaliot huomioimme ja hinnoittelemme erikseen.

Haikko-vesi 1,50 €/henkilö. Kaikki hinnat sisältävät alv:n. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

VARAUKSET Hotelli Haikon Kartanon myyntipalvelusta puh.019 576 0360, myynti@haikko.fi