Menut ryhmille 19.4.-11.6.2018

Haikon keittiöpäällikkö on suunnitellut ryhmille valmiit, herkulliset menukokonaisuudet.
Menut tilattavissa vähintään kuuden henkilön ennakkotilaus seurueille. 

KARTANON JUHLAILLALLINEN 59 €
Parsakeittoa valkoisesta parsasta ja jokirapua L,G
Savustettua Haikon härkää ”since 1966” ja yrttivoikastiketta L,G
Mehustettua raparperia, mansikkaa ja vaniljaa L,G                
MENU NORDIC 66 €
Bosgårdin härän rosepaistia, kanttarelleja ja puutarhan yrtti-aiolia L,G
Vuohenjuustomoussea, pikanttia tomaattipikkelssiä ja lähipuutarhan versoja VL,G
Paistettua siikaa, kevätvihanneksia ja tummaa tillikastiketta L,G
Paahdettua appelsiini-kermavanukasta ja puutarhavadelmaa ja Porvoolaisesta lakritsista tehtyä crumblea L
IMPERIAL MENU 74 €
Kotimaista kirjolohta jääkellarin tapaan suolattuna, kananmunaa ja anjovismajoneesia L,G
Parsakeittoa valkoisesta parsasta ja jokirapua L,G
Savustettua Haikon härkää ”since 1966” ja yrttivoikastiketta L,G
Juustoa ja hilloketta
Mehustettua raparperia, mansikkaa, ja vaniljaa L,G
 
FOUR SEASONS -MENU
Valitse: kolme ruokalajia 59 €, neljä ruokalajia 66 €, viisi ruokalajia 74 €, kuusi ruokalajia 82 €  
ALKURUOKIA
Vuohenjuustomoussea, pikanttia tomaattipikkelssiä ja lähipuutarhan versoja VL,G
Parsakeittoa valkoisesta parsasta ja jokirapua L,G
Kotimaista kirjolohta jääkellarin tapaan suolattuna, kananmunaa ja anjovismajoneesia L,G
Bosgårdin härän rosepaistia, kanttarelleja ja puutarhan yrtti-aiolia L,G
VÄLIRUOKIA
Pieni parsakeitto L,G
Cava-sorbetti
Pala juustoa ja hilloketta
PÄÄRUOKIA
Parsa flan vihreästä parsasta, lämmintä kasvis-salaattia ja rapeaa ohraa L
Paistettua siikaa, kevätvihanneksia ja tummaa tillikastiketta L,G
Vasikan poskea madeiraliemessä ja timjamivoissa paistettuja tatteja L,G
Savustettua Haikon härkää ”since 1966” ja yrttivoikastiketta L,G
Ahvenanmaan luomukaritsan filettä ja kylkeä, katajanmarjakastiketta ja kuusenkerkkää L,G
JÄLKIRUOKIA
Paahdettua appelsiini-kermavanukasta ja puutarhavadelmaa ja Porvoolaisesta lakritsista tehtyä crumblea L
Mehustettua raparperia, mansikkaa ja vaniljaa L,G
Kristallisoitua maitosuklaata ja revittyä mantelikakkua G
VERDE-MENU 49 €
Vuohenjuustomoussea, pikanttia tomaattipikkelssiä ja lähipuutarhan versoja VL,G
Parsa flan vihreästä parsasta, lämmintä kasvis-salaattia ja rapeaa ohraa L
Jälkiruoka yllä olevasta valikoimasta (sama koko ryhmälle)
ROMANOV-MENU, 4 ruokalajia  70 €,  5 ruokalajia 77 €
Nuoren keisarin Nikolai II:n virkaanastujaispäivänä Pietarissa vuonna 1896 7000 juhlavierasta nautti kultalautasilta ylellisen illallisen. Nyt kutsumme Teidät Haikkoon maistamaan versiotamme tuosta illallisesta.
Kotimaista kirjolohta jääkellarin tapaan suolattuna, kananmunaa ja anjovismajoneesia L,G
Hanhenmaksakeittoa L,G
Tatteja ”Julienne” L,G
Ahvenanmaan luomukaritsan filettä ja kylkeä, katajanmarjakastiketta ja kuusenkerkkää L,G
Mehustettua raparperia, mansikkaa, ja vaniljaa L,G
 
L=Laktoositon, VL= Vähälaktoosinen, G= Gluteeniton
 
VARAUKSET Hotelli Haikon Kartanon myyntipalvelusta puh.09-576 0360, myynti@haikko.fi

Menut voimassa vähintään kuuden henkilön seurueille. 1 menu / ryhmä (samansisältöinen menu koko ryhmälle). Ennakkotilaus. Suunnittelemme myös pidempiä menukokonaisuuksia toiveidenne mukaan. Valmistamme kaikki ruoat mahdollisuuksien mukaan vähälaktoosisina. Mahdolliset muut erikoisruokavaliot huomioimme ja hinnoittelemme erikseen.

Haikko-vesi 1,50 €/henkilö. Kaikki hinnat sisältävät alv:n. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

VARAUKSET Hotelli Haikon Kartanon myyntipalvelusta puh.019 576 0360, myynti@haikko.fi