Menut ryhmille 5.6.-28.8.2017

KARTANON JUHLAILLALLINEN 58 €
Sokerisuolattua siikaa ja punajuuri-fenkolisalaattia
Savustettua Haikon Härkää "since 1966", yrttivoikastiketta
Mustikkapuuroa malmgårdin ruis-sihtijauhoista ja maitosuklaamoussea
 
KESÄMENU 58 €
Peura-carpaccio, sieniä, persiljamajoneesia
Paistettua siikaa, omenasalaattia ja ruskistettua voivaahtoa
Financier-leivos ja limevaahtoa
 
ITSENÄINEN SUOMI 100 v. MENU 74 €
Sokerisuolattua siikaa ja punajuurifenkolisalaattia
Kauden sienikeittoa ja parmankinkkua
Savustettua Haikon härkää "since 1966" ja  yrttivoikastiketta
Juustoa ja hilloketta
Mustikkapuuroa Malmgårdin rukiista ja maitosuklaamoussea
Kokoa seuraavista ruokalajeista ryhmällesi yksi 3–6 ruokalajin menu: Valitse: 3 ruokalajia 58€ ,  4 ruokalajia 66 €, 5 ruokalajia 74€, 6 ruokalajia 82€  
 
ALKURUOKIA
Kauden sienikeittoa ja parmankinkkua
Salaatti pikkelöidyistä metsäsienistä, fenkolista ja punajuuresta
Sokerisuolattua siikaa ja kampasimpukkaa, punajuuri-fenkolisalaattia
Peura-carpacciota ja katajanmarja-aiolia
 
VÄLIRUOKIA
Pieni sienikeitto
Cava-sorbetti
Pala juustoa ja hilloketta
 
PÄÄRUOKIA
Nyhtökaura-canneloneja ja kirsikkatomaattisalsaa
Paistettua siikaa, omenasalaattia ja ruskistettua voivaahtoa
Kevyesti savustettua kotimaista kirjolohta ja korvasienikastiketta
Savustettua Haikon härkää "since 1966" ja yrttivoikastiketta
Grillattua vasikkaa ja Marsalakastiketta
 
JÄLKIRUOKIA
Mustikkapuuroa Malmgårdin rukiista ja maitosuklaamoussea
Romanovin mansikoita
Financier-leivos
 
VERDE-MENU 50 €
Salaatti pikkelöidyistä metsäsienistä, fenkolista ja punajuuresta
Nyhtökaura- canneloneja ja kirsikkatomaattisalsaa
Jälkiruoka yllä olevasta valikoimasta (sama koko ryhmälle)
 
ROMANOV-MENU, 4 ruokalajia  70 €,  5 ruokalajia 77 €
Nuoren keisarin Nikolai II:n virkaanastujaispäivänä Pietarissa vuonna 1896 7000 juhlavierasta nautti kultalautasilta ylellisen illallisen. Nyt kutsumme Teidät Haikkoon maistamaan versiotamme tuosta illallisesta.
Sokerisuolattua siikaa ja kampasimpukkaa, punajuuri-fenkolisalaattia
Hanhenmaksakeittoa
Tatteja "Julienne"
Haudutettua fasaaninrintaa ja calvadoskastiketta
Romanovin mansikoita

 

Menut voimassa vähintään kuuden henkilön seurueille. 1 menu / ryhmä (samansisältöinen menu koko ryhmälle). Ennakkotilaus. Suunnittelemme myös pidempiä menukokonaisuuksia toiveidenne mukaan. Valmistamme kaikki ruoat mahdollisuuksien mukaan vähälaktoosisina. Mahdolliset muut erikoisruokavaliot huomioimme ja hinnoittelemme erikseen.

Haikko-vesi 1,50 €/henkilö. Kaikki hinnat sisältävät alv:n. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

VARAUKSET Hotelli Haikon Kartanon myyntipalvelusta puh.09-576 0360, myynti@haikko.fi