À la carte Kartanoravintolassa
Pohjoismaisen keittiön inspiroima ja sesongin mukaan vaihtuva Kartanoravintolan à la carte sisältää makuja kauden parhaista raaka-aineista, kasvis- ja kalaruokailijoita unohtamatta.
Pohjoismaisen keittiön inspiroima ja sesongin mukaan vaihtuva Kartanoravintolan à la carte sisältää makuja kauden parhaista raaka-aineista, kasvis- ja kalaruokailijoita unohtamatta.
Haikon Kartanon ruokafilosofia perustuu pohjoismaiseen keittiöön, suomalaisiin raaka-aineisiin sekä läheltä tulevaan ruokaan. Kestävän kehityksen mukainen ja lähiruoan käyttäminen on keittiömme peruspilareita.
Maistuvat, kauniit annokset, sydämellinen palvelu ja ainutlaatuinen kartanomiljöö takaavat onnistuneen ravintolaelämyksen. Lämpimästi tervetuloa!
Kartanoravintolan aukioloajat
Kartanon aukiolopäivinä virvokkeita ja kahvia saatavissa koko päivän ja pyydämme tekemään illan ruokatilaukset viimeistään klo 21.15. Varaa pöytä aina etukäteen, pöytävaraukset tästä. Avoinna ryhmille sopimuksen mukaan.
MA suljettu | TI-TO 17-23 | PE 17-24 a la carte | LA 12.30-24 a la carte | SU 12.30-15.30 brunssi (ei a la carte)
Päivän lounas ti-pe 11.30-13.30
25.-31.3.
MA 17-23 | TI-KE suljettu | TO 17-23 | PE 17-24 a la carte | LA 12.30-15.30 pääsiäisbrunssi & 12.30-24 a la carte | SU 12.30-15.30 pääsiäisbrunssi & 16-22 a la carte