Room Reservation
 
 
 
Muutamia jäljellä Täynnä
Huom! Yllä olevat merkinnät ovat viitteellisiä ja pätevät normaali-hintoihin. Tarjous sekä kiintiö-koodeilla voi silti olla vapaita huoneita.
PleaseWaitWhileLoading

Hotelli Haikon Kartano

Kartanohotelli Haikko

Restaurangerna

Gula salongen och Herrgårdsterrassen

Gula salongen, med äkta Edelfeltar på väggarna och antika möbler, är en magnifik miljö för solenna skålar. Den stämningsfulla salongen är också idealisk för vigslar och dop. Från salongen är det dörrar till herrgårdsterrassen med dess magnifika vy över parken och Haikofjärden.

Herrgårdens festsal

Festsalen med högt i tak, ursprungligen herrgårdens kapell, används numera som restaurangsal.

Frukostbuffén för hotellgästerna dukas upp i denna Festsal.

Romanovsalen i Herrgården

Restaurangsalen har uppkallats efter tsarfamiljens släkt; flera av släktens medlemmar tillbringade ju långa tider på Haiko. Salens färgsättning är inspirerad av de Romanovska färgerna guld, blått och mörkrött.

Bibliotekskabinettet i Herrgården

Trivsamt rum för cocktails eller kaffe.

Louis Sparre-kabinettet i Herrgården

Jugendmöblemanget i detta kabinett är av masurbjörk och designades enkom för Haiko av konstnären, greve Louis Sparre. Inredningen från sent 1800-tal hör till herrgårdens originalmöblemang.

Klockkabinettet i Herrgården

Ett stämningsfullt kabinett för mindre sällskap, med en soffgrupp i masurbjörk som ursprungligen tillverkades för bergsrådet Tammenoksa, grundaren av livsmedelskoncernen Chymos. Rummet är uppkallat efter den antika klockan där.

Kristallkabinettet en trappa upp i Herrgården

Kristallkronorna, det bastanta bordet och en antik soffgrupp bildar en stämningsfull inramning för konferenser med upp till tio deltagare.

Spa Bistro & Café i Badhotellet, alldeles invid badinrättningen

Här erbjuds sallader, kaffebröd och annat smått och gott. Vill Du ta drycker med till bastun köper Du dem här.

Klubben i Herrgårdens stenfot

Trivsam lokal för dem som inte vill dra sig tillbaka efter supén. Här kan det – beroende på hur kvällen utvecklar sig – bli fridsamt snack eller rivigt tryck med inspelad musik. Klubben är bl.a. känd för sitt stora whiskysortiment.

Villa Haikko alldeles vid fjärdstranden

Villa i skärgårdsstil för upp till 250 gäster. Stämningsfull lokal också för fester, konferenser och temakvällar. I Villan hålls också programkvällar med levande musik, utmärkt kök och underhållning.

Titta på kalendern över underhållning i Villan

Stugbasturna och stockbastun vid havet

Beställbastur med trivsamma brasrum, Plats också för större sällskap för gemensamma bastukvällar, med måltid i brasans sken.