Hyppää pääsisältöön

Spa Shop sijaitsee kylpylähotellin vastaanoton vieressä ja on avoinna aamusta iltaan. 

SPA SHOP EDUT

 

TAMMIKUU – TUTUSTU EKOPHARMA KOSMETIIKKAAN

Uutta Haikossa! Tammikuussa otetaan käyttöön kotimainen ammattikosmetiikkasarja EKOPHARMA. Sarjan teho perustuu kotimaisiin lähituotettuihin raaka-aineisiin, ja aktiiviaineina käytetään kotimaisia marjoja ja kasviuutteita.  Kaikki EKOPHARMA-tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa suomalaiselle iholle. Laajasta tuotevalikoimastamme löydät kotimaiset luonnonkosmetiikan tuotteet ihonhoitoon niin miehille kuin naisille. Tuotteille on myönnetty suomalainen FI-Natura -luonnonkosmetiikkasertifikaatti, joka takaa niiden korkean laadun. Tuotteiden raaka-aineiden luomuprosentti on tyypillisesti 60–100% ja raaka-aineista luonnollista alkuperää on 95–100%.                    

Tammikuussa tutustumistarjouksena kaikki EKOPHARMA –tuotteet -10%

Etu voimassa 1.1.-31.1.2018

 

HELMIKUU – MUISTA YSTÄVÄÄ

Ilahduta ystävääsi ja rakastasi Ystävänpäivänä 14.2.!
Spa Shopin hauskat Enkelin Eväspussin tuotteet -10% ja Porvoolaiset Brunbergin suukot 6 kpl:n rasia 3 €

MAALISKUU – MEDIK8 AMMATTIKOSMETIIKKA

Haikon kylpylähoidoissa käytetään monesti palkittua ammattikosmetiikkasarjaa nimeltä Medik8, jolla saadaan apua useisiin erilaisiin iho-ongelmiin. Maailmankuulu brändi on saanut paljon suosituksia ihonhoidon ammattilaisilta kuten kosmetologeilta ja lääkäreiltä.

Maaliskuussa tehokas Medik8 vartalovoide 250 ml 35 € (42,-) ja käsivoide 60 ml 30 € (35,-)

Myymälästä löydät monipuolisen valikoiman kosmetiikkaa, koruja, huiveja, asusteita, laukkuja, uimapukuja, makeisia, hygieniatarvikkeita ja lahjatavaroita.

Tuotemerkeistä myynnissä mm. Aarikka, Kalevala koru, Bretelle, Balmuir, Casall, Medik8, Depend, L´asessor, Utua, Brunberg ja House of Elliot.

Tervetuloa ostoksille!