Hyppää pääsisältöön

Haikon kartanoravintolassa tarjolla upea 5-ruokalajin juhlamenu. Illallisen kruunaa tyylikäs juhlakattaus ja tunnelmallinen kartanomiljöö!

Juhlamenu sisältää 5 ruokalajia, joiden sisältö vaihtelee vuodenajan mukaan.
Esimerkiksi menu sisältää

IMPERIAL MENU 19.4.-11.6.2018

Kotimaista kirjolohta jääkellarin tapaan suolattuna, kananmunaa ja anjovismajoneesia  L,G
Parsakeittoa valkoisesta parsasta ja jokirapua L,G
Savustettua Haikon härkää "since 1966", yrttivoi- ja pikkelssikastiketta  L,G
Juustoa ja hilloketta  L,G
Mehustettua raparperia ja mansikkaa, valkosuklaavaahtoa

IMPERIAL MENU 12.6.-10.9.2019

Gubbröra siiasta ja marinoituja uuden sadon perunaa (L,G)
Vuohen tinkimaidosta tehtyä juustoa ja pikanttia tomaattipikkelssiä (VL,G)
Savustettua Haikon härkää "since 1966", yrttivoi- ja pikkelssikastiketta (L,G)
Juustoa ja hilloketta (L)
Mehustettua raparperia, mansikkaa ja vaniljaa (L,G)

Menu
74 €
/hlö

 

Hinta 74 €/hlö

Pöytävaraukset
Suosittelemme ennakkovarausta hovimestarille

Viinisuositus:
Haikon viinitiimi maistanut ja valinnut menulle sopivat viinit. Hovimestarimme kertoo viineistä ravintolassa lisää.

Yhdistä illalliseen yöpyminen! Tutustu Makujen matkassa -majoituspakettiin, johon sisältyy ed.main. vuodenaikojen mukaan vaihtuva 5-ruokalajin menu, kartanoaamiainen ja sisäänpääsy kylpylään.