Hyppää pääsisältöön

Valitse ryhmällesi paras pikkujouluelämys! Jouluinen illallinen tunnelmallisessa kartanomiljöössä, vauhdikas Villan viihdeilta tai hemmottelupikkujoulut kylpylässä.

Pikkujoulut Villa Haikossa: buffet & bändi

Kartanon pikkujoulut:
menu & miljöö

Elämykselliset pikkujoulut: Spa & viinitasting

Pikkujoulut Kartanoravintolassa

Nautitko pöytiintarjoiltavasta pikkujoulumenusta ja huomioivasta palvelusta tunnelmallisessa kartanomiljöössä? Pyydä tarjous kartanon pikkujouluista.

Elämyksiä ja aktiviteetteja pikkujoulun oheen

Haikon ohjelmat ryhmille tarjoavat kaikille mieleenpainuvia elämyksiä ja mukavaa yhdessäoloa! Tutustu valikoimaan ja kerro toiveesi myyntipalveluun.

Pikkujoulut Villa Haikossa 2018

Paketit ja ohjelma 23.11., 30.11. ja 5.12.:

 • Pikkujouluilta 69 €/hlö sis. buffet-illallisen ja ohjelman
 • Pikkujouluilta + Hotelliyö alk. 134 €/hlö/2hh sis. buffet-illallisen ja ohjelman, yöpymisen kylpylähotellissa, kartanoaamiaisen ja kylpylän.
 • Ohjelma:
  klo 18 Villa Haikon ovet avataan
  klo 18.30-21.00 buffet tarjolla, syömään kannattaa tulla viim. klo 19.30
  klo 21.00 bändi aloittaa
  klo 23.30 valomerkki, jatkot Kartanon Klubilla

Ilmoittautumiset pikkujouluiltoihin Villa Haikossa suoraan netin kautta:

pe 23.11. ja 30.11. Sugarshakers Villa Haikossa

Sugarshakers on tasokas, energinen kuusihenkinen bilebändi pääkaupunkiseudulta. Bändin musiikki on tuoretta ja yleisön koukuttavaa. Sugarshakersin ohjelmisto koostuu tunnetuimmista kansainvälisistä ja kotimaisista hiteistä 60-luvulta tähän päivään. Haikon pikkujouluissa Sugarshakers bändi aloittaa paritanssittavilla klassikoilla. Perjantaina 23.11. ilta jatkuu teemalla rock n roll. Perjantaina 30.11. teemana on iskelmät ja pop.

 

 Ke 5.12. Jerry B Villa Haikosa  

Jokke ”Jerry B” Bojers on viihdyttänyt juhlivaa tanssikansaa suosittujen bändien keulakuvana jo 90-luvun alusta saakka. Jerry B:n energinen, mojovalla huumorilla höystetty show saa niin nuoremman bilettäjän kuin hieman varttuneemmankin juhlijan menojalan vipattamaan loistavan orkesterin säestyksellä. Ohjelmistoon kuuluu parhaita paloja aina 60-luvun rock ´n rolleista 2000-luvun meneviin hitteihin. Jerry B esittää suomen-, ruotsin-, ja englanninkielistä musiikkia täydellä energialla ladattuna. Tämä show ei jätä ketään kylmäksi.